Nevíte si s něčím rady ohledně iGO8? Tak to zkuste tady.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

Kde najdu autíčka v IGO 8

Nevíte si s něčím rady ohledně iGO8? Tak to zkuste tady.
SaliSaliven
Mobil Beginner
Odesláno:
08. 08. 2012 21:05
Kde najdu autíčka v IGO 8
Zdravím,

dříve jsem používal navigaci s IGO8, kde jsem měl při navigování autíčko. Jednalo se o autíčko, kde se dali nastavit asi 3 barvy, dále šel nastavit jas předních i zadních světýlek při nočním režimu. Mám takový dojem, že autíčka byla součástí možná nějakého skinu, či přímo verze IGO8. :?

Nyní bych si autíčko chtěl opět dát do navigace, nevím již však, kde mám autíčko hledat. Nemáte někdo s uvedeným zkušenosti, nepoužíváte tohle autíčko? Jestli dobře vzpomínám, autíčko mělo kostičkovanou střechu :no:

Předem moc díky, pokud mě někdo s touhle blbůstkou pomůžete :good
Mobil Beginner
baron_cz
PPC Moderátor
Zařízení:
HTC Touch Cruise WM6
Odesláno:
08. 08. 2012 21:41

Re: Kde najdu autíčka v IGO 8

Na to musíš mít skin, Dimka to má určitě. Menu --> Nastavení --> Obrazovka mapy --> Kurzor auto zaškrtnout a vedle tlačítko ... si nastav světla.
PPC Moderátor
SaliSaliven
Mobil Beginner
Odesláno:
15. 08. 2012 14:54

Re: Kde najdu autíčka v IGO 8

Tak super, autíčko v GJ již je. Ovšem jedinej problémek je, že nejdou nastavit světýlka. V Dímce světla normálně jdou, ale ve skinu GJ nevím jak nastavit aby světla fungovali. Nevíte, zda se v GJ třeba někde něco nastavuje? Případně nemusím někde něco nastavit v sys.txt. Problém je, že když najedu ve skinu GJ na nastavení světel, objeví se pouze prázdná tabulka.

Předem moc díky za vaší pomoc!!! :?
Mobil Beginner
3 příspěvky •Stránka 1 z 1