Prosim o pomoc,stahnul sem to,rozbalil,nakopiroval na sd a pri instalaci mi to vyhodi stejnou hlasku jako FOXOVI,uz na to nekdo prisel jak s tim vydrbat?FOXXX píše: Proč to nejede nechápu. Po instalaci z toho CABu se okamžitě objeví chybová hláška, že některé soubory chybí. nestačím to ani cracknout. Jako-by se spouštěl autoranem a pak už nepomůže ani crack. Pokud by jste to někdo řešil a vyřešil, podělte se prosím o zkušenost.
Honor 20 Pro
Stejny problem na X500
EDIT Po prosinec 10, 2007 9:19 pm
Tak vyreseno......Staci nakopirovat vsechny soubory do adresare kde se route66 nainstalovalo
/// Příspěvky sloučeny - nevkládej více postů po sobě - vizPravidla :!: Pokud chceš něco přidat, edituj předchozí příspěvek :!: Příště by to mohla být
:!:
FullSoft
EDIT Po prosinec 10, 2007 9:19 pm
Tak vyreseno......Staci nakopirovat vsechny soubory do adresare kde se route66 nainstalovalo
/// Příspěvky sloučeny - nevkládej více postů po sobě - vizPravidla :!: Pokud chceš něco přidat, edituj předchozí příspěvek :!: Příště by to mohla být
FullSoft
To jsem zkusil a stejně to nešlo...tak nevím, kde jsem udělal chybu....mám E-Ten M700, takže by to mělo být stejné jako u X500
/// Necituj obsah předchozího příspěvku - viz Pravidla :!: Příště to bude
:!:
FullSoft
/// Necituj obsah předchozího příspěvku - viz Pravidla :!: Příště to bude
FullSoft
Re: ROUTE66 Navigate 7 Evropa pro PDA CZ
THX za rapid
hledám to už asi dva dny
Telefon: HTC Wildfire S Android 2.3.5 Sense 2.1 , Iphone 3g 16gb IOS 3.2.1 JB
Tablet: My audio 7 Android 4.0.4 (Ice Cream)
Tablet: My audio 7 Android 4.0.4 (Ice Cream)