Veškeré programy pro kapesní počítače.
45 příspěvků

S2P (Slide 2 Play)

Veškeré programy pro kapesní počítače.
agentx
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
i8000, Asus TF101
Odesláno:
15. 10. 2010 14:30
Re: S2P (Slide 2 Play)
s.s.rock píše:Kdyz mi prehravc prekreje zamykatko tak jsem mel drive po zapnuti tlacitka power pres zamykatko ovladaci tlacitka prehravace, nyni uz je tam pouze info o prehravane skladbe a nazev alba, nevite nekdo kde by mohl byt problem??? :-(
Mam stejnou zkusenost a co je horsi, prestal fungovat ten "autostart" - drivejsi verze 0.83 se dala s S2U2 rozchodit tak, ze po zastrceni sluchatek se pustil S2P a po vytazeni zastavil a po dalsim strceni zase pustil a pokracoval tam, kde skoncil. Proste bez nejakeho rucniho klikani - to mi vyhovovalo. A ted najednou vidim, ze vydali novou placenou verzi, ktera tuto superfeaturu neumi.
EDIT: Ted jsem si teda trosku pocetl na foru a zjistuji, ze jeste verze 1.0 nebo 1.1 funguje spravne, ale jak jsem pak zjistil, kdyz jsem postupne pridaval novejsi verze, tak ted uz mi spravne funguje i ta verze 1.4. Takze problem je mozna v tom instalatoru, neco tam chybi, ale kdyz se to instaluje postupne, zustane to tam vsechno. Nicmene vratil jsem se k verzi 1.3, nebot verze 1.4 tam ma nejakou kosmetickou chybku.
Mobil Čumil Plus
s.s.rock
Mobil Extra User
Zařízení:
Ježíš těch bylo aktuálně Samsung Galaxy A5 2016
Odesláno:
16. 10. 2010 06:29

Kdyz tak na tim premyslim tak je to asi zamer programatora aby posledni verze nebyla kompleti a museli se preinstalovavat stale starsi verze, protoze kdyz uz se rozhodne nekdo to koupit tak zakonite bude stahovat kazdou novou verzi, kdezto crackari na tohle vubec nemeli prijit ze se to musi takhle, tot muj nazor. ;-)
Mimochodem muzes se podelit o tu kosmetickou chybku jakou mas na mysli?
Dříve sem byl s.s.rock dnes s.s.thrash nový profil za 30 kvůli tomu ale zakládat nehodlám!
Mobil Extra User
agentx
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
i8000, Asus TF101
Odesláno:
04. 11. 2010 14:35

s.s.rock píše:Mimochodem muzes se podelit o tu kosmetickou chybku jakou mas na mysli?
Covece, nevim jestli spatne vidim, mam za to, ze jsem na toto reagoval a dolozil obrazkem, co mam na mysli. Ale ted ten muj prispevek marne hledam. Ale proste to tam delalo takove barevne fleky nad tema tlacitkama.
Ted se mi ale zacal projevovat jiny problem - po nekolika tydnech bezproblemoveho provozu se mi zacalo stavat, ze se S2P sam ukonci. Bud uplne bezduvodne (to je spise vyjimecne), nebo kdyz zacnu neco s telefonem delat - treba jen skok na Today. Prestoze mam pameti volne dostatek, tak se ta aplikace ukonci. Nechapu to :-(

Ukazka:
Obrázek
Mobil Čumil Plus
s.s.rock
Mobil Extra User
Zařízení:
Ježíš těch bylo aktuálně Samsung Galaxy A5 2016
Odesláno:
09. 11. 2010 16:19

Aha, to mi taky dela. Pokud mas ale u kazdeho alba obrazek jako ja tak to zadnou kosmetickou chybku nema. ;-)
Dříve sem byl s.s.rock dnes s.s.thrash nový profil za 30 kvůli tomu ale zakládat nehodlám!
Mobil Extra User
MustiPavel
Mobil Beginner
Zařízení:
Nyní Sony Ericsson X8 - Vivaz PRO U8i - Symbian S60v5 [640 x 360]
Odesláno:
16. 01. 2011 21:11

Good přehrávač...jen mě mrzí (a je to podstatná součást přehrávačů) že nemá Ekvalizer zvuku.
Sony Ericsson X8
Mobil Beginner
45 příspěvků