Veškeré programy pro kapesní počítače.
367 příspěvků

FingerKeyboard V2 CZ by Bombera !!NEW!! VGA FIX 21.3

Veškeré programy pro kapesní počítače.

Jste spokojeni s verzí V2 CZ by Bombera

Ano,je skvělá,jen tak dál
73
78%
Není to špatné,mohlo být hůř
12
13%
Nee,hrůza hned to šlo pryč
8
9%

Celkem hlasů: 93
_darebak_
Mobil Extra User
Zařízení:
SE Xperia Arc S
Odesláno:
04. 03. 2009 07:57
Re: FingerKeyboard 1.4 !CZ!(QVGA+WQVGA+VGA+WVGA BETA 3 !!NEW!!)
na odstranenie zvuku, staci stiahnut tento CLICK-0.wav subor a nakopirovat a prepisat original v nainstalovanom adresari, alebo si kludne dat aj iny zvuk tymto sposobom ;)

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.cz/stahni/64284/CLICK-0.zip_120B.html
Sony Ericsson Xperia Arc S
Unlocked Bootloader » DooMKernel v15 » Arconium 3.0a - Experimental Tweaks [4.0.2.A.0.58]

Sony Ericsson Xperia X10mini ● Gingerbread 2.3.7_MiniCM7-2.1.4
Asus P535_128MB RAM ● WM6.1_PDAVIET_Build 21028.1.6.0
Mobil Extra User
Bombera
Mobil Extra User
Odesláno:
04. 03. 2009 12:21

Ted jsem se hrabal ve verzi V2 a musim rict ze se asi poustet do cz a preportovani vsech veci z BETY 3 poustet nebudu a to proto ze by to neslo(aspon ted nevim jak)udelat vse jako je to ve verzi BETA 3 to znamena jak uz jsem to celkem vyladil temi zkratkami na smajliky a na cesky znaky tak ve V2 to asi takhle nepujde.JA osobne ted zustavam u verze 1.4 ktera mi prijde ze se s ni daji udelat jeste nejake zmeny o proti V2.Samozrejmne pokud bude zajem budu pokracovat ve zlepsovani verze BETY3 a to treba ze jeste dodelam ten landscape mode u qvga atd.ZAlezi jestli bude vubec zajem jestli vsichni nezacnou pouzivat V2 takze ted uz to je jen na vas dam hlasovani o to kdo jakou bude pouzivat verzi tak tam hodte svuj hlas jestli ma cenu pokracovat :wink:
Mobil Extra User
hafush
Mobil Guru
Zařízení:
Nexus 5
Odesláno:
04. 03. 2009 12:40

Myslím,že většina bude používat tu klávesnici na které bude lépe zpracovaná čeština.
Samozřejmě by bylo asi lepší,kdyby to bylo na V2 , ale když už jsi začal na 1.4,která tě stála spoustu práce a jak říkáš jsou obě verze tak rozdílné,že je problematické a pracné tyto změny zakomponovat do V2, tak já určitě vydržím u té tvojí. Alespoň do doby,než se upraví V2 nebo se objeví nějaká lepší.

Edit: Tak teď jsem zkoušel jak vypadá ta V2 v CZ z XDA a můžu říct,že je sice hezká,ale je to takový standart. Prostě není tak vymazlená jako ta Bomberova.
Teď ještě dotaz: nejde,aby jsem tam měl obě a porovnával některé věci na obou,aby jsme tu naší 1.4 odladili na MAX ?
Myslím,že to nepůjde kvůli Fingerkeyb_register.exe. Jedině by tento soubor musel být upravený,aby se ta 1.4 hlásila jinak než ta V2.
S tím mi asi moc neporadíte, co?
Honor 20
Huawei P9
LG Nexus 5
Samsung Nexus S
Mobil Guru
Bombera
Mobil Extra User
Odesláno:
04. 03. 2009 22:13

Asi to nepujde aby jsi tam mnel obe aspon za sebe rikam vubec netusim jak na to.A ted k V2 v cem je vlastne lepsi ?Hezke skiny to urcite ale neni problem je dat i na V1.4.Dale podpora spoustu jazyku nam asi k nicemubcopy paste taky nase 1.4 zvlada,napovidani slov ano to mozna je lepsi ale pro mne je to k nicemu ale to je asi na kazdem.Potom napovidani jmen u odesilani sms nase klavesnice to umi taky sice je to trosku pracne a to yak ze pokud chcete treba jmeno Pavel nspisete ho a posledni pismenko smazete a uz napovida jmena.Jeste ms V2 take hezci landscape mode ale to pujde udelat i v 1.4 tak nevim no
Mobil Extra User
kazatell
Mobil Profi User
Zařízení:
HTC TyTN II (ve verzi MDA Vario III) (QVGA-240x320)... HTC Hera 110 (QVGA-240x320)
Odesláno:
04. 03. 2009 22:33

ja určitě zůstávám u beta 3 qvga
moc se těšim na landscape mod a černo červený skin...
možná bych udělal to zasouvání háčků a čárek po použití... jinak super
Pomohl sem ti? Obrázek
Když se na něco ptám věřte že Google a HLEDAT sem už zkoušel... ale nepomohlo to
Obrázek
Mobil Profi User
ovocnar1
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
04. 03. 2009 22:37

to Bombera: nezapomněl jsi na mě s tím návodem, jak změnit ty odkazy na www stránky?
Jinak se taky přimlouvám, pokud to půjde, aby se zmáčknuté háčky a čárky vracely po napsání znaku, takhle je to moc mačkání.
Mobil Čumil Plus
skooopa
exMód
Zařízení:
Nexus 7 / Motorola BackFlip
Odesláno:
04. 03. 2009 22:48

No neodolal jsem a v2 zkusil a muj nazor:
v2 je sice ,,hezci" ale jak rikas v tom nevidim problem (uz jen postup vzhledu v1.4 od beta1 po beta 3 je znacnej...)Jako jedine + vidim podporu Landcape (ale to snad poresis -QVGA)
Jinak ma v2 podle me spoustu minusu:
Nema CTRL
Nema podporu cz (nepisu s diakritikou ale treba u pojmenovani kontaktu se to vic nez hodi)
Nema smajliky

Proste na pouziti pro me je uplne na mic asi jako zakladni verze 1.4 ktera me taky vubec nenadchla dokud jsi se do ni nezacal stourat :-)

Za sebe rikam a myslim ze to tak je i ostatnich (no anketa ukaze..) zustavam u v 1.4 a to bez rozmyslu v.2 jsem okamzite odinstaloval pro me je na nic.

S pouzitim probramu touchresponse (vibrace pri kliku) je to lahoda :D
Jeste se pokousim pomoci FLtouch poresit ty me zminovane touch pohyby (myslim ze pujde backspace,enter,mezera)

Tak doufam ze anketa dopadne tak ze te to neodradi a dockame se QVGA landscape a treba dalsich verzi.THX za to ze se s tim zabivas...
Obrázek
A mnohe dalsi :-)

:-) Přes soukromé zprávy pomoc neposkytuji!!! Děkuji za pochopení :-)
exMód
bass333
Mobil Beginner
Zařízení:
Polaris
Odesláno:
05. 03. 2009 00:02

Ještě u QWGA b3 nefunguje písmenko c - vůbec ho nechce napsat, , a pak po zmáčknutí háčkovníku nefachá l na ľ , , jinak gesta - touch pohyby do stran - by byly supr , stejně tak by bodlo i samoavypínání háčkovníku a délkovníku , jak to píšou už nademnou, , pak to bude hotový. , , jinak skiny a smajlíci jsou luxusní a myslím, že stojí za to tuhle verzi dotáhnout k dokonalosti. Don't Give Up.
Mobil Beginner
PaldaCZ
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC touch HD
Odesláno:
05. 03. 2009 00:16

Vytvoril jsem WVGA cz skin ale neni pro landscape(lepe receno v landscape je to ten normalni prvni skin z prvniho prispevku),je to bez posledniho radku s sipkama:
Obrázek

http://rapidshare.com/files/205409052/PaldaCZ_s_fingerkeyboard_CZ_skin_WVGA.rar.html
dyztak pisnete kdybyste prisli na nejakou chybku

ctrl version:Obrázek
je to uz v2 jsou tam opraveny nejake musky

http://rapidshare.com/files/205601088/PaldaCZ_s_fingerkeyboard_CZ_skin_WVGA_with_ctrl.rar.html
Mobil Čumil Plus
kazatell
Mobil Profi User
Zařízení:
HTC TyTN II (ve verzi MDA Vario III) (QVGA-240x320)... HTC Hera 110 (QVGA-240x320)
Odesláno:
05. 03. 2009 13:34

bass333: a zkontroloval sis ctrl... kdyz ho mas sktivovane, tsk to poznas jen podle toho ze ti nefunguje "c" a "v" a l s carkou se snad ani nepouziva tak proto tam mozna nejni
Pomohl sem ti? Obrázek
Když se na něco ptám věřte že Google a HLEDAT sem už zkoušel... ale nepomohlo to
Obrázek
Mobil Profi User
367 příspěvků