Veškeré programy pro kapesní počítače.
128 příspěvků

SRS WOW HD

Veškeré programy pro kapesní počítače.
boorky
Mobil Beginner
Zařízení:
HTC TOUCH HD
Odesláno:
02. 01. 2009 17:25
Re: SRS WOW HD
the The Rock:
ja mam tiez hd-cko a nemam taky problem je tam pocut zmena, chcel by som este vediet ze ktory styl je dobry na filmy?

/// necituj predchadzajuci prispevok! Pravidlo 12 v + + + ZÁVAZNÁ PRAVIDLA FÓRA 4ALL MOBILE+ + + Sir Joker
Mobil Beginner
jirkab
Mobil Guru
Zařízení:
HTC One M8
Odesláno:
02. 01. 2009 23:06

Používám SRS WOW HD ve verzi 1.2.10.0 na HTC HD a funguje výborně až na jednu vyjímku a tou je FM rádio - tam skutečně je zvuk beze změn. Zvuk z FM rádia se mi také zatím nepovedl přesměrovat do BT přes profil A2DP.
Mobil Guru
The Rock
Mobil Beginner
Zařízení:
Nexus One
Odesláno:
02. 01. 2009 23:57

A to normalne spustite, nastavite dle potreby a date OK a je to? Sakra..kde jsem udelal chybu?! :? :o
Mobil Beginner
s.s.rock
Mobil Extra User
Zařízení:
Ježíš těch bylo aktuálně Samsung Galaxy A5 2016
Odesláno:
03. 01. 2009 08:44

jirkab píše:Zvuk z FM rádia se mi také zatím nepovedl přesměrovat do BT přes profil A2DP.

A to ma Touch HD antenu v tele stroje jo? Nebo jak chces presmerovat raido bez anteny?? :o
Dříve sem byl s.s.rock dnes s.s.thrash nový profil za 30 kvůli tomu ale zakládat nehodlám!
Mobil Extra User
jirkab
Mobil Guru
Zařízení:
HTC One M8
Odesláno:
03. 01. 2009 14:51

Samozřejmě že nemá anénu v těle přístroje, ale používá jako anténu "dráty" sluchátek (nejspíše mikrofonní vstup, který po připojení klasických sluchátek je spojen se "zemí" sluchátek). Takže pokud připojíš sluchátka a zapneš aplikaci na FM rádio, tak ti hudba hraje buď do sluchátek anebo z vestavěného hlasitého reproduktoru. Takže pokud by se aplikace FM rádio chovala standardně (jako třeba přehrávač hudby) není problém v profilu A2DP ho poslat přes BT do externích bedniček. Jedině možná ještě vyzkouším použít nějakou aplikaci, která nepoužívá profil A2DP, ale přesměruje všechny zvuky do BT i když je zvolen třeba BT profil Hands Free.
No toto všechno však nemění nic na tom co jsem napsal předtím; v konfiguraci kterou mám SRS WOW HD nemění barvu zvuku při FM rádiu. A jak jsou na tom ostatní s HTC HD?
Mobil Guru
tommom
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Touch Diamond
Odesláno:
03. 01. 2009 16:10

Zdar všichni!!
Můžete někdo prosím popsat jaké konkrétně změny v barvě zvuku to dělá u HTC??
Já mam Touch Diamond a rozchodit se mi to po určitých nesnázích povedlo, ovšem nemůžu říct, že by se zvuk změnil k lepšímu - spíš jsem zaregistroval nižší hlasitost, daleko menší bass (při nastavení max truebass) a bohužel bass se snižuje s vrůstající volume a celkově nemá zvuk takovou dynamiku jako při použití origo audio boosteru od HTC :? Ssamozřejmě mám editován "AudioPara3.csv" pro větší hlasitost.
Zkoušel jsem i po instalaci SRS WOW HD znovu vyeditovat konfigurák zvuku, ale žádná změna k lepšímu...takže jsem vše asi po hodině trochu s problémama odinstaloval :(
Mobil Čumil Plus
s.s.rock
Mobil Extra User
Zařízení:
Ježíš těch bylo aktuálně Samsung Galaxy A5 2016
Odesláno:
04. 01. 2009 09:00

Jezisi kazdej se tu pta jakej je v tom rozdil, to jste hluchy nebo co??? :( Staci si pustit jakykoliv prehravac, minimalizovat, pripojit sluchatka a pak SRS WOW prepinat profily primo pri prehravani a uvidite jaky je v tom rozdil.
Jinak jak pises ze do repracku to hraje potisejc to je pravda, protoze se to zmeni na internal stereo, pokud ale nemas stereo, tak otevri SRS WOW a dej i pri hrani do repracku Headphones, zvuk se ti zesili. :)
Dříve sem byl s.s.rock dnes s.s.thrash nový profil za 30 kvůli tomu ale zakládat nehodlám!
Mobil Extra User
tommom
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Touch Diamond
Odesláno:
04. 01. 2009 19:03

No tak konečně poprvý mi to funguje asi správně, možná proto, že to poprvý zkouším na originál ROM :) Tak zvuk je teda určitě lepší, s bassem se dá líp pohrát, ale jak jsem psal už předtím, hlasitost je o něco menší než původně, protože musím nechat hlasitost přehrávače na 0 - teda prostředek (Core player)...jinak to začne bass redukovat a zvýší to jenom vejšky a středy :? Ale ta hlasitost i takhle je ok :)
Jinak docela bezva asi to tam chvíli nechám :D

edit: no a zkoušel jsem to ještě na FlipSide player a na PocketMusic Bundle a u prvního z nich je zvuk dost potichu a bez bassů a u druhýho je hlasitost ok, ale bez bassů((
Mobil Čumil Plus
RadoKele
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung Wave (GT-S8500)
Odesláno:
05. 01. 2009 23:36

ide to uplne super nic som nemusel prepisovat vsechno to klape...:) diki
"Nejazdi rýchlejšie ako vie tvoj anjel lietať"
Mobil Plus User
hondra
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
06. 01. 2009 12:10

tohle je verze ktera mi funguje na Kaiserovi s Athine OS Rom na ktere zadna z predchazejicich verzi nefungovala. Vsechny jen vyply zvuk. Tahle prvni funguje korektne

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/180324008/SRS_WOW_121.zip.html
Mobil Čumil Plus
128 příspěvků