Veškeré programy pro kapesní počítače.
347 příspěvků

Sygic Mobile Maps - navigace

Veškeré programy pro kapesní počítače.
chozef
Mobil Beginner
Odesláno:
10. 10. 2008 16:46
Re: SYGIC MCGUIDER 7.60.731 NEW! + MAPY z 2008.Q2 ve formatu PAK
Zeby nikto netestoval upgrade tejto navigacie na VW 5?Ak predsa ano ozvite sa!!!!
Mobil Beginner
lumpo
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
11. 10. 2008 09:08

proč potřebuješ test na WM5? Máš snad přístroj s WM5? Jesli ano, tak proč to jednoduše nezkusíš? Rozhodně to bude rychlejší zjištění, než čekat na odpověd. Já mám kupříkladu WM 6.1 a šlape to suprově.
Mobil Čumil Plus
chozef
Mobil Beginner
Odesláno:
11. 10. 2008 12:01

to lumpo:mrkni o 3 prispevky vyssie :o
hladal som kde sa dalo no nasiel som vzdy len tuto verziu :? mne sa totiz na zariadeni kde pouzivam tuto navi(autoradio s GPS,WM5) neda spustat program automaticky cez zlozku 2577... potrebujem mat v danom programe .exe subor... tak ako to bolo v predchadzajucej verzii
Mobil Beginner
lumpo
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
11. 10. 2008 17:36

hele mě se to taky zpočátku nedařilo rozjet. Pokud to chceš probrat detajlně, tak klidně písni na ICQ - 251135157 Trochu jsem upravoval tu verzi a ted mám jedinej adresář Sygic a v něm všechno - nic jsem neinstaloval, jen klikám na spouštěcí soubor - exe...
a jede to
Mobil Čumil Plus
chozef
Mobil Beginner
Odesláno:
11. 10. 2008 20:28

to lumpo:Poslal som ti SZ,ozvy sa budem moc rad ked to poriesime
Dikes
Mobil Beginner
Yarin
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
13. 10. 2008 09:38

Mam dotaz.Nainstaloval sem to do N82,ale nejde mi to spustit haze to hlasku UNEXPECTED ERROR!Muze mi prosim nekdo poradit?Dekuji Yarin
Mobil Čumil Plus
janaltom
Mobil Plus User
Zařízení:
iPhone 4, SG II
Odesláno:
19. 10. 2008 18:29

jlp píše:Ja nekricim, ale ide o princip...pise sa tam v niektorom prispevku ze "reupload dokonceny" ci nieco take....to asi logicky znamena, ze to ten clovek reuploadol... ja tu na nikoho nie som nasraty a pod...ale ide o princip...zasadne nevydavam nieco za svoje, ked to moje nie je...navyse, ked som si ja s tym dal pracu a upravil verziu z IPmartu, ktora sa mimochodom chova a tvari ako TRAFFIC GPS a nie ako McGuider, a tu verziu prekopal do "povodnej" verzie...kludne sirte linky dalej...len to prosim nevydavajte za svoje...ja som to dal na web pre inych...a som rad, ze sa to siri...ale myslim, ze clovek, ktory si s tym da namahu, si zasluzi aspon tolko, aby okopirovane linky neboli vydavane za "pracu" niekoho ineho. ja nemam chut sa s nim hadat...ale trochu...hmm...ucty je silne slovo...trochu respektu a uznania si clovek hadam zasluzi...nie????

Meda Beda: u nas sa tomu janaltomovmu hovori: "chvalit sa cudzim perim".. :)

janaltom: co znamena teda toto:
janaltom píše: douploadovavam .... mam silenej upload :? :? :?
a toto???
janaltom píše:reuploadnuto, link na prvni strane

\\Necituj předchozí příspěvek! ROsa

PS: janaltom: to tvoje PS je ubohe a svedci to o tvojej schopnosti zniest kritiku...
OK, uz jsem se uklidnil, pac si me svym prispevkem fakt nasral .... Hele, mam ale jednu, ne 2 otazky:
1, vsichni kricite ze to vydavam za svoji praci, ma otazka zni :
- Kde je napsano ze je to moje prace, muj upload a ze jsem to vlastne cely udelal ja ?
-- (to ze jsem to nekde stahnul, nahral se svym silene pomalym uploadem na ftp, pohral si s POI, nasel konvertor na POI, zkonvertoval, nasel ikonky, zkonvertoval je , rozhodil do adresaru aby to lamky meli jednoduche na nahrani, vsechno to sepsal, zformatoval a dal sem ... ono to totiz nebylo jen o tom copy/paste ... to se vlastne nepocita ze ? to snad nebyla moje prace ?)

2, pokud jak pises nejsi nasrany:
- ten ban na symbianmanii.sk si mi urcite nezaridil ty ze ? :-)
-- (mimochodem uplne zbytecne, me se jen tak nezbavis :-D )
jlp píše:som za.. :)

nove mapy budu.. :) neviem kedy, ale TeleAtlas este nevypustil mapy...ale myslim, ze budu rovno 2008.Q4...aspon by som to povedal, pretoze uz zacal posledny kvartal.. :)
uz se na ne tesim, ta navigace je super, hledam ale nejaky produkt jako ma treba TomTom, proste aby to bylo uz v zarizeni, kdyz mas tak dobre informace, nevis kde by se to dalo sehnat ?
nobody píše:
janaltom píše:P.S. Vsechno jsem ukradl na Symbianforu.sk ... :D :D :D Jo moc dekuji JLP nebo Vlasykovi nebo ci je to vlastne je post tamtez :-) Strasne me tato "akce" obohatila ... :D :D :D
No je to od teba "pekne" chvalit sa takouto "chrapacinou" ze kradnes linky a vydavas ich za svoje a este takto ironicky reagujes. :evil: Popripade ani spravne zdroj neuvedies. :mad:
jak uz jsem psal, nepohybuji se na warez scene a ani nechci znat jeji pravida, a clovek v nasranosti napise kde co ... :-)
Naposledy upravil(a) janaltom dne 19. 10. 2008 18:34, celkem upraveno 1 x.
Kdosi si asi myslí, že jsi příliš hloupý/á,na to aby jsi se podíval/a na Google před položením pitomé otázky. Skutečnost, že čteš tento text pouze dokazuje, že ona osoba má pravdu. Doufám, že pro příště se poučíš. Přeji hezký den. :-D
Mobil Plus User
janaltom
Mobil Plus User
Zařízení:
iPhone 4, SG II
Odesláno:
19. 10. 2008 18:34

chozef píše:Zdarec.Pekna debaticka :) :) sa tu rozbehla.Chlapy skusal to uz niekto rozbehat na WM5?Doteraz som mal nahodenu predchadzajucu verziu ktora slapala o.k. aj v autoradiu s navy aj v mobile.V mobile sa mi ju podarilo preinstalovat no v radiu zatial ani bohovy.Pripada mi to akoby tam chybali neake subory...Co vy nato?Poradi niekto?Dikes
mam to rozbehane na WM2003 bez potizi :-) co ti nejde ?
Kdosi si asi myslí, že jsi příliš hloupý/á,na to aby jsi se podíval/a na Google před položením pitomé otázky. Skutečnost, že čteš tento text pouze dokazuje, že ona osoba má pravdu. Doufám, že pro příště se poučíš. Přeji hezký den. :-D
Mobil Plus User
jlp
Mobil Plus User
Odesláno:
19. 10. 2008 19:53

janaltom: Sygic existuje aj pre PNA, ale este som ho nevidel a priznam sa, ze ani nehladal, nakolko PNA nemam...mne staci Diamond.. :) a co sa tyka banu na sm.sk, ja som ho OZAJ nezariadil.. :) co sa tyka POI, v pohode, tie su uz ale na poiplaza.com priamo dostupne vo formate pre Sygic...napriklad.. :)

EDIT: janaltom: trochu som hladal...tu mas sygic mcguider 7.50.319 pre WinCE (cize pre PNA).. :)

Kód: Vybrat vše

http://rs235.rapidshare.com/files/102889720/McGuider_CE_7.50319.zip

pass: ppc
!! PODPIS SMAZÁN PRO PORUŠENÍ PRAVIDEL !!
Mobil Plus User
janaltom
Mobil Plus User
Zařízení:
iPhone 4, SG II
Odesláno:
19. 10. 2008 20:02

diky zkusim toto ...

P.S. nemluvil jsem jen o POI, primarni otazka byla jina a rad bych na ni od tebe slysel odpoved, staci pres PM, nemusime sve pripadne osobni problemy resit verejne ...
Mobil Plus User
347 příspěvků