To Ramirez.Vše jsem v poho stahl a nainstaloval.Akorat kdyz chci navigon spustit tak mi píše:aplikace navigon (proces com.navigon.navigator) byla neočekávaně ukončena.Zkuste to znovu.,,,A ať to zkouším kolikrát chci tak se to nechce rozjet.Asi su tutan,ale nevim co s tim.
Nainstaloval jsem na HTC Desire, všechny mapy, ale navigace funguje jen pro ČR. Když zadám místo v jiném státě, nespočítá trasu a hlásí chybu. Za radu předem moc díky.
Odpovím si sám - našel jsem to na jiné diskusi o této navigaci: jedná se trial, ze kterého je odstraněná ochrana 30 denního limitu, ale trial funguje jen v jednom státě - takže pokud někdo neošetří hotovou verzi, máme smůlu.
Naposledy upravil(a) petersen dne 10. 04. 2010 16:44, celkem upraveno 1 x.
Já jsem nainstalova, vše funguje, ale.....
mám problém při zadávání čísla popisného, dám třeba armádní 500, ale navede mě to jen do armádní....PLS o radu jak na to...
PS: Děkuji za instalačku na rapidu
Muzete mi pls rict kde delam chybu ?
stahl jsem Navigon.2.5.1.NoActiv.Androappz.apk
vytvoril jsem na sd karte slozku Navigon/map a vlozil do ni mapu Czech Republic.map
nainstaloval jsem navigon
po spusteni chce po me stahovat dalsi mapy a i kdybych je teda chtel sosnout od nich nejak to nejde...ve freshi mi haze ze to tam instal vubec nemam viz obrazek