Veľmi pekne ďakujem za vysvetlenie, takže ak chcem upravovať čítanie textu, tak potom musím robiť preklad aj v priečinku "voice" a súbore TTS voice Laura?pcasus píše: ↑08. 09. 2020 05:18Zkus TTS engine VocalizerTTS Voice, který je ve složce .install.pcasus píše: ↑04. 09. 2020 11:29iGO Luna v9.35.2.153810 MOD
Kód: Vybrat vše
https://uloz.to/file/i5XQOEyf3Lo0/nav-rar
U VocalizerEX mně to tak nikdy nepřečetlo.
Záleží, co chceš upravovat. Jestli prostředí aplikace (lang) nebo čtení textu (voice). iGO Luna, na rozdíl od předchozích verzí iGO čte nějteré texty ze souboru .lang.
Honor 8X
Mobil Beginner
Zařízení:
xiaomi
xiaomi
48
26. 01. 2016 19:15
Odesláno:
08. 09. 2020 07:41
08. 09. 2020 07:41
Re: iGO Nextgen Luna
bubo236
je ve složce iGO_Luna / .install
v této složce je upravená apk IGO Luna a VocalizerTTS Voice MOD - pro všechny jazyky.
(před chvíli jsem nav.rar stáhl, a je to tam)
Já osobně používám VocalizerTTS Voice (koupený), ve kterém podobně jak v Acapele (tu mám také koupenou, ale moc ji nepoužívám) mám vložený vlastní slovník pro správnou výslovnost zejména čísel silnic (a nemám povolenou interpunkci, protože to čte "tečka", atd.). Navigační pokyny jsou lepší => nečte např. odbočte na silnici číslo třicátýpátý, ale odbočte na silnici číslo třicetpět, atd.
Je to lepší, ale není to taktéž dokonalé...
PS: Jednou z možností je ostranit "tečky" na konci překladů v souboru dictionary.voice
je ve složce iGO_Luna / .install
v této složce je upravená apk IGO Luna a VocalizerTTS Voice MOD - pro všechny jazyky.
(před chvíli jsem nav.rar stáhl, a je to tam)
Já osobně používám VocalizerTTS Voice (koupený), ve kterém podobně jak v Acapele (tu mám také koupenou, ale moc ji nepoužívám) mám vložený vlastní slovník pro správnou výslovnost zejména čísel silnic (a nemám povolenou interpunkci, protože to čte "tečka", atd.). Navigační pokyny jsou lepší => nečte např. odbočte na silnici číslo třicátýpátý, ale odbočte na silnici číslo třicetpět, atd.
Je to lepší, ale není to taktéž dokonalé...
PS: Jednou z možností je ostranit "tečky" na konci překladů v souboru dictionary.voice
Naposledy upravil(a) pcasus dne 08. 09. 2020 08:04, celkem upraveno 1 x.
Mobil Beginner
Zařízení:
xiaomi
xiaomi
48
Odesláno:
08. 09. 2020 07:57
08. 09. 2020 07:57
bubo236
Kdyby jsi se rozhodl upravovat dictionary.lang a dictionary.voice, tak v odkazu níže jsou utility (pro iGO) pro otestování správnosti těchto souborů.
Do složky kde je umístěn soubor dictionary.lang nakopíruj <LangCheck v1.1.exe> a spusti jej. Vytvoří textové soubory. Pro tebe je nejdůležitější soubor Errors found in Dictionary.lang.txt.
Jsou v něm uvedeny chyby v psaní - např. chybějící nebo přebývající znaky = < > / " prázdné znaky na konci řádků (mezery), duplikáty překladů, atd.
Obdobně postupuj i se souborem dictionary.voice => <VoiceCheck v1.1.exe> => Errors found in Dictionary.voice.txt
Kdyby jsi se rozhodl upravovat dictionary.lang a dictionary.voice, tak v odkazu níže jsou utility (pro iGO) pro otestování správnosti těchto souborů.
Kód: Vybrat vše
https://uloz.to/file/7oeEKTApFFJ9/test-lang-voice-rarJsou v něm uvedeny chyby v psaní - např. chybějící nebo přebývající znaky = < > / " prázdné znaky na konci řádků (mezery), duplikáty překladů, atd.
Obdobně postupuj i se souborem dictionary.voice => <VoiceCheck v1.1.exe> => Errors found in Dictionary.voice.txt
VocalizerTTS sa mi podarilo nainstalovat.
Teraz sa idem skusit pohrat s dictionary.lang a dictionary.voice v tot.comanderi, ale skusku spravnosti nebudem vediet urobit, lebo windows mi automaticky vymaze ten program na kontorlu (detekuje ho ako virus).
Teraz sa idem skusit pohrat s dictionary.lang a dictionary.voice v tot.comanderi, ale skusku spravnosti nebudem vediet urobit, lebo windows mi automaticky vymaze ten program na kontorlu (detekuje ho ako virus).
Honor 8X
Mobil Beginner
Zařízení:
xiaomi
xiaomi
48
Odesláno:
08. 09. 2020 11:53
08. 09. 2020 11:53
Spatne si mne pochopil.
V TCMD si jen soubor .lang a .voice zkopirujes z archivu .zip treba na plochu a pak otevres pro editaci v text. editoru napr. PSPAD. Po editaci jej vlozis zpet do archivu .zip v TCMD.
Ja mam norton internet security, a ten s temi soubory .exe pro kontrolu nema problem.
Je to na tobe, zda to risknes a das souborum .exe vyjimku nebo vypnes antivirus.
V TCMD si jen soubor .lang a .voice zkopirujes z archivu .zip treba na plochu a pak otevres pro editaci v text. editoru napr. PSPAD. Po editaci jej vlozis zpet do archivu .zip v TCMD.
Ja mam norton internet security, a ten s temi soubory .exe pro kontrolu nema problem.
Je to na tobe, zda to risknes a das souborum .exe vyjimku nebo vypnes antivirus.
Tak nakoniec sa mi podarilo vsetko spojazdnit ALE TTS pri vystrahach (kamery) mi stale rozprava po anglicky.
Upravoval som si dictionary.voice
Upravoval som si dictionary.voice
Honor 8X
Mobil Beginner
Zařízení:
xiaomi
xiaomi
48
Odesláno:
08. 09. 2020 14:59
08. 09. 2020 14:59
bubo236
A to je jeden z příkladů, kdy iGO Luna čte tyto výstrahy z Dictionary.lang (asi ne všechny - nevím). Pro jistotu jsem je všechny zkopíroval z dictionary.voice do Dictionary.lang.
PS: čte je anglicky (jsou tak zapsány v souborech .lua a .ui v ux souborech a v souboru data.zip), protože nenajde v Dictionry.lang jejich překlad.
Při prvním zkoušení luny jsem na tom byl stejně, při doplňování překladů z orig .lang hebrejštiny z igo luna a z českého .lang z mazda_gen7 jsem si všiml, že v souboru .lang jsou tyto položky ze souboru .voice.
A to je jeden z příkladů, kdy iGO Luna čte tyto výstrahy z Dictionary.lang (asi ne všechny - nevím). Pro jistotu jsem je všechny zkopíroval z dictionary.voice do Dictionary.lang.
PS: čte je anglicky (jsou tak zapsány v souborech .lua a .ui v ux souborech a v souboru data.zip), protože nenajde v Dictionry.lang jejich překlad.
Při prvním zkoušení luny jsem na tom byl stejně, při doplňování překladů z orig .lang hebrejštiny z igo luna a z českého .lang z mazda_gen7 jsem si všiml, že v souboru .lang jsou tyto položky ze souboru .voice.
Naposledy upravil(a) pcasus dne 08. 09. 2020 15:04, celkem upraveno 1 x.