jirka.vyl píše:...při ztrátě satelitu třeba v tunelu navigace přestane navigovat.
Kód: Vybrat vše
[debug]
no_extrapolation=0No, nemuseli nic. Jen byl někdo zbytečně aktivní. Nedoporučuji používat AvicSync a jiné programy iGO společně na jednom přístroji. Ti co mi nevěří, nemusí nic psát, vím, že to funguje, a že to lze, ale je to k neprospěchu věci. AvicSync, není primárně určen jako navigace. Původně jde o aplikaci, která umožňuje připojit kompatibilní smartphone ke kompatibilnímu Pioneer zařízení.pithy píše:Tak až si s tím budeš hrát.....
Dnes jsem se dočetl na ruském foru (taky to mohli napsat dřív) že stačí aby se adresář nejmenoval Addons, ale jakkoli jinak. Neměl jsem čas to prověřit. Pokud to bude pravda, ušetřím místo na kartě.
Kód: Vybrat vše
https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.pioneer.mbg.avicsyncZ tohoto důvodu dokáže AvicSync nalézt jakýkoli soubor, který zná, kdekoliv v adresářích Vašeho telefonu, tabletu, prostě v zařízení, kde máte AvicSync nainstalován, bez ohledu na to jak se jmenuje složka, nebo podsložka, ve které je umístěn. Mimo to každá aplikace iGo, vytváří po spuštění soubor device.nng (1x složka licence, 1x karta) pokud budete tedy střídavě spouštět různé aplikace iGO na stejném zařízení, může to vést k problémům.