Vyřešeno, chyba byla v použitém Lang souboru.rkhl píše:Tak se mi někde podarilo stáhnout verzi pro 320x240, vypadá to bezvadně. Ale zase jeden problém. Nemohu zadat adresu. Normálně dám Najít adresu, tam vyberu zemi ČR a pak dám město. Tam je políčko Zadat název města, bliká tak kursor, ale klávesnice se mi neukáže abych něco zadal. V čem by mohl být problém?
Docela rád bych to vyzkoušel, vypadá to fakt super.
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC ONE X
HTC ONE X
10
24. 01. 2010 18:44
Odesláno:
01. 08. 2012 20:39
01. 08. 2012 20:39
Re: iGO Primo 2.0
Prosím hodnou duši o komplet na HTC ONE X!!! D E K U J I
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire
HTC Desire
10
07. 09. 2007 10:47
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
01. 08. 2012 23:09
01. 08. 2012 23:09
prosim o pomoc,
nahral jsem data z prvni stranky, nainstaloval thin_v0.5.apk, aplikace se spusti, dostanu se do map,... ale po nejake dobe se vzdy zasekne a nereaguje. mohu ji minimalizovat, ale nejde zavrit.
snazim se to zprovoznit na HTC Desire.
děkuji za rady.
nahral jsem data z prvni stranky, nainstaloval thin_v0.5.apk, aplikace se spusti, dostanu se do map,... ale po nejake dobe se vzdy zasekne a nereaguje. mohu ji minimalizovat, ale nejde zavrit.
snazim se to zprovoznit na HTC Desire.
děkuji za rady.
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
iphone
iphone
16
05. 01. 2012 22:21
Odesláno:
02. 08. 2012 08:06
02. 08. 2012 08:06
Ahoj, nechtěl bys tu tvou verzi na rozlišení 320x240 někam upnout?rkhl píše:Tak se mi někde podarilo stáhnout verzi pro 320x240, vypadá to bezvadně. Ale zase jeden problém. Nemohu zadat adresu. Normálně dám Najít adresu, tam vyberu zemi ČR a pak dám město. Tam je políčko Zadat název města, bliká tak kursor, ale klávesnice se mi neukáže abych něco zadal. V čem by mohl být problém?
Docela rád bych to vyzkoušel, vypadá to fakt super.
Předem díky
Verze pro rozlišení 320x240. Obsah archivu je branding.zip, data.zip, Prino-Android-thin-v1.0.apk, sys.txt.
Takto nastavený sys funguje mě na HTC Wildfire, třeba to u jiných bude jinak. Měl jsem problém s fixací satelitů, pomohlo mi doplnění v sys.txt:
[modules]
IGPS_DRIVER="ANDROID_NGPS_DRIVER"
;IGPS_DRIVER= GPS_DRIVER_NO_SERIAL
[gps.igo_connector]
position_validity=-1
restart_listening_interval=0
Když tak to smažte, nevím co to dělá, ale mě to pomohlo.
PS: Nevim proč, lale když dám link do code, tak to hází někam na placenej superload.cz. Tak si ten odkaz jen zkopirujte, pak to jde normálně na uložto.
Takto nastavený sys funguje mě na HTC Wildfire, třeba to u jiných bude jinak. Měl jsem problém s fixací satelitů, pomohlo mi doplnění v sys.txt:
[modules]
IGPS_DRIVER="ANDROID_NGPS_DRIVER"
;IGPS_DRIVER= GPS_DRIVER_NO_SERIAL
[gps.igo_connector]
position_validity=-1
restart_listening_interval=0
Když tak to smažte, nevím co to dělá, ale mě to pomohlo.
Kód: Vybrat vše
http://www.ulozto.cz/xbFzYfu/igo320x240-rar
nebo
http://www.directmirror.com/files/0UHBLD6ONaposledy upravil(a) rkhl dne 02. 08. 2012 09:07, celkem upraveno 2 x.
Tak dnes jsem s tímto Primo projel prvních 120km. První dojem fakt super, vše vlastně shodné s verzí, co jsem měl v navigaci, než mi odešla. Na to, že telefon není žádná výkonná hvězda, tak to chodí plynule, prostě dobrý. Lepší navigaci jsem ještě v mobilu neměl(používal jsem Navigon, zkoušel jsem NDrive, BeOnRoad, MyWay).
Vlastně za celou dobu jen jeden problém, který nevím, co způsobilo. Asi 20km do cíle se najednou ozvalo "Signál GPS ztracen". Když se asi 2km nic nedělo, Primo jsem vypnul a znovu zapnul a satelity naběhly normálně zpět. Takže nevím, v čem byla chyba. Prostě jako by najednou program neměl přístup k GPS chipu.
Vlastně za celou dobu jen jeden problém, který nevím, co způsobilo. Asi 20km do cíle se najednou ozvalo "Signál GPS ztracen". Když se asi 2km nic nedělo, Primo jsem vypnul a znovu zapnul a satelity naběhly normálně zpět. Takže nevím, v čem byla chyba. Prostě jako by najednou program neměl přístup k GPS chipu.
Dík všem, navigaci jsem rozchodil a vypadá, že vše funguje. Zítra mě čeká cca. 400km tak se uvidí. Jinak iGO jsem používal na PDA, občas i dnes, tak jsem zvědavý. Snad jsem konečně našel náhradu na Android. 
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC ONE X
HTC ONE X
10
24. 01. 2010 18:44
Odesláno:
02. 08. 2012 22:40
02. 08. 2012 22:40
HOX a Primo nikdo nema?
Mobil Extra User
Zařízení:
HTC One, HTC One X, HTC Sensation, HTC TyTN II
HTC One, HTC One X, HTC Sensation, HTC TyTN II
787
03. 12. 2007 18:54
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
03. 08. 2012 09:05
03. 08. 2012 09:05
Jde to udělat tak abych mohl mát Primo i My Way zároveň? Rád bych primo vyzkoušel, ale přeci jen My Way je zajeté, primo někde spadne a nepujde spustit a budu v..
Zeptáš-li se na to co nevíš, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.
Čím více určitou věc potřebujete, tím spíše ji nenajdete.
Nikdo není dokonalý..! I hovno má své mouchy!
Čím více určitou věc potřebujete, tím spíše ji nenajdete.
Nikdo není dokonalý..! I hovno má své mouchy!
Moderátor
Zařízení:
SG S9+, SG Gear S3 Frontier
SG S9+, SG Gear S3 Frontier
34228
24. 12. 2006 00:13
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
03. 08. 2012 11:34
03. 08. 2012 11:34
Oba programy se vzajemne preintaluji, takze by to slo udelat jen takto: (mam to tak i ja)
Pokud mas nainstalovane iGo My Way - tak puvodni slozku IGO na karte jen prejmenuj - treba na IGO_ a uloz si na kartu nebo nekde do founu instalacku.
Pak nainstaluj Primo vcetne nakopirovani jeho slozky IGO na karte.
Pokud bys nebyl s Primo spokojeny, tak jeho slozku IGO prejmenujes na neco jineho, nazev puvodni slozky od iGo My Way vratis na IGO + zainstalujes APK z karty.
Zni to slozite, mozna to neumim vysvetlit, ale je to jednoduche. Proste obe aplikace pracuji se slozkou IGO na karte (pokud se ta slozka jmenuje jinak, napr. IGO_MyWay nebo jakkoliv jinak nez IGO, tak ji ani igo my way a ani Primo nevidi.
Pokud mas nainstalovane iGo My Way - tak puvodni slozku IGO na karte jen prejmenuj - treba na IGO_ a uloz si na kartu nebo nekde do founu instalacku.
Pak nainstaluj Primo vcetne nakopirovani jeho slozky IGO na karte.
Pokud bys nebyl s Primo spokojeny, tak jeho slozku IGO prejmenujes na neco jineho, nazev puvodni slozky od iGo My Way vratis na IGO + zainstalujes APK z karty.
Zni to slozite, mozna to neumim vysvetlit, ale je to jednoduche. Proste obe aplikace pracuji se slozkou IGO na karte (pokud se ta slozka jmenuje jinak, napr. IGO_MyWay nebo jakkoliv jinak nez IGO, tak ji ani igo my way a ani Primo nevidi.
• Návod jak stahovat ze zahraničních serverů. (Na požádání linky přeuložím.)
• Návod jak založit nové vlákno s programem (aplikací) či hrou.