tak právě kvůli toho stale předpokládám, že problém přetrvává už z verze 8.06.levior píše:Tak som nahodil v8.12 ale este stale nema nativne rozlisenie na X10, cize je to rozmazane.
Tak jestli není problém konkrétně na X10?
tak právě kvůli toho stale předpokládám, že problém přetrvává už z verze 8.06.levior píše:Tak som nahodil v8.12 ale este stale nema nativne rozlisenie na X10, cize je to rozmazane.
A z čeho tak soudíš?kolda.o píše:... a tim to rozhodne neni kamarade - to s tim nema nic spolecneho.

No mas tam dole sipku na dalsiu obrazovku kde budu dalsie ikony... Ci nie?radegast píše: V menu není deset ikon, ale jen osm. Verze je to furt 8.12, ale něco je jiné.
Šipku dole mám, abych se dostal k těm dalším. Ale není problém ji tam nemít a v menu mít jen nejnutnější ikony.bandit707 píše:No mas tam dole sipku na dalsiu obrazovku kde budu dalsie ikony... Ci nie?
Ja mam 8.06 a mam 10 ikon ... vsetky tie Tvoje ale nemam tam tu Tvoju o GPS...
Mozes napisat co tam este je ake dalsie ikony? Dik.
Nebudeš mi věřit, ale já to mám odtud:bandit707 píše:A prosim kde najdem tu novu 8.12? pripadne nove mapy? Pripadne vsetko nove?
Precital som vela vlakien ale neviem najst 8.12 tie linky co su hore su nefunkcne...
Kód: Vybrat vše
http://www.sygic.com/No, můžu říct, že co distribuují teď, tak jsou novejší. Ty máš určitě jedno vydání zpět.bandit707 píše:Inak mam Sygica 8.06 s dvoma zlozkami map prepinanie funguje...
Len neviem presne ake stare su tie mapy...
Vdaka.
Johnoo