Všemožné navi aplikace pro android ;-)
437 příspěvků

Navigace NDrive

Všemožné navi aplikace pro android ;-)
kosmik
Mobil Plus User
Zařízení:
T-mobile G1
Odesláno:
26. 08. 2009 18:57
Re: Navigace NDrive
Zkus následující:
1) Zkontroluj zda máš připojenou kartu k PC nebo jí užívá G1, pokud jí neodpojíš může to být zdroj problému
2) Restart G1
3) Stáhni všechno znovu a opakuj postup ... mohlo dojít k poškození při downloadu
4) V předchozím textu pomohlo jednomu stejně postiženému vypnout na operaci antivit... můžeš zkusit i tohle:
vypnul jsem antivir.stahnul baliček Ndrive all to one,rozbalil na plochu a na kartu jsem nakopiroval složku NDRIWE a NDrive_9.2.15_rc3.apk potom jsem odpojil g1 od pc, restartoval g1 a po restartu dal instalovat pote vše nabehlo tak jak má a funguje super
Snažím se poradit, proto prosím, bez odpověďí tipu "tak blbej nejsem, poraď něco chytřejšího" ... což už jsem tu viděl :D problém má opravdu minimum lidí, proto není rada zas tak jednoduchá :D

Zkus to a dej vědět...GL
Pokud jste spokojeni THX vás nic nestojí a mě potěší :-)
Mobil Plus User
JohnyRi
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
26. 08. 2009 21:03

Vzpoměl jsem si, že jsem při "instalaci" také narazil na jeden problém: byly to složky v archivech, dej si pozor, aby jsi měl všechny soubory přesně tam kde mají být. Narážím na to, že WinRAR ti extrahuje absolutní složky tam, kam jsi zadal. Jinými slovy, ujisti se, že vše je tam, kde má být, ale prosím neuraž se pokud bych ti radil to co víš, nebo pokud jsi s danou problematikou již seznámen.
Mobil Čumil Plus
Pivec
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
29. 08. 2009 10:45

Chyba - Missing image file

Výše uvedený problém s nenalezenou složkou, jsem nakonec vyřešil nakopírováním složky NDrive i instal. souboru (.apk) přímo do paměti telefonu, ne na kartu!! Potom se vše nainstalovalo a naskočilo jak mělo!!
Mobil Čumil Plus
morho
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
30. 08. 2009 18:15

Vyzkousel jsem a musim rict, ze igo8, ktery pouzivam, je v hlasovy navigaci (a taky upozornovani na prekroceni rychlosti) minimalne o tridu vys. Na mapu jsem se za jizdy moc nedival, ale co jednou jsem zahlidnul mi pripadalo jako ze zacina hledat alternativni (a nevyhodnou) trasu ackoliv jsem z naplanovany neodbocil, nicmene nic to nereklo...

Kazdopadne diky!
Mobil Čumil Plus
Jerzabek
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Dream
Odesláno:
31. 08. 2009 09:45

morho píše:Vyzkousel jsem a musim rict, ze igo8, ktery pouzivam, je v hlasovy navigaci (a taky upozornovani na prekroceni rychlosti) minimalne o tridu vys. Na mapu jsem se za jizdy moc nedival, ale co jednou jsem zahlidnul mi pripadalo jako ze zacina hledat alternativni (a nevyhodnou) trasu ackoliv jsem z naplanovany neodbocil, nicmene nic to nereklo...

Kazdopadne diky!
Velká nevýhoda iGo je ta, že není na Android.. - :D

///necituj posledni prispevek viz. pravidla 4allmobile...skooopa
Mobil Čumil Plus
morho
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
31. 08. 2009 11:57

Jerzabek píše:Velká nevýhoda iGo je ta, že není na Android.. - :D
Doufam, ze casem bude :wink:

///necituj posledni prispevek viz. pravidla 4allmobile...skooopa
Mobil Čumil Plus
ell
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
03. 09. 2009 12:33

Zkouším ndrive nainstalovat už týden.Ať už z balíčku nabo samostatně.Neustale je problém s image souborem.Už opravdu nevím co s tím
Mobil Čumil Plus
TheSaint
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC HERO
Odesláno:
03. 09. 2009 15:10

Zdravím,

Mám dotaz.... Mám NDrive nainstalovaný na HERO. Když program zapnu, nezapne se sama GPS a musím před každým spuštěním GPS aktivovat. Dá se někde nastavit, aby se GPS aktivovalo samo při spuštění programu ?

Jinak ten zmiňovaný problém s GPS se mi projevuje taky. Docela často se najednou ukáže rychlost nějakých 400 Km/h. Auto zoom se zblázní a navigace si myslí, že jsem se posunul po mapě o velký kus dál než ve skutečnosti jsem. Jak tento problém vyřešit ?

díky
Mobil Čumil Plus
Stormer
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
LG Optimus One
Odesláno:
04. 09. 2009 10:37

TheSaint píše:Zdravím,

Mám dotaz.... Mám NDrive nainstalovaný na HERO. Když program zapnu, nezapne se sama GPS a musím před každým spuštěním GPS aktivovat. Dá se někde nastavit, aby se GPS aktivovalo samo při spuštění programu ?
proc GPS vypinas? neni duvod ji nemit porad zapnutou (programy nemaji pristup k tomu aby si sami GPS aktivovaly)
Jinak ten zmiňovaný problém s GPS se mi projevuje taky. Docela často se najednou ukáže rychlost nějakých 400 Km/h. Auto zoom se zblázní a navigace si myslí, že jsem se posunul po mapě o velký kus dál než ve skutečnosti jsem. Jak tento problém vyřešit ?
to nevyresis.. jedna se o nejakou beta verzi programu, ktera jeste nema vychytany chybky.. je treba pockat na final ;)
Podpis odstraneny,precitaj si pravidla fora!!!
Ramirez
Mobil Čumil Plus
TheSaint
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC HERO
Odesláno:
04. 09. 2009 21:04

No GPS vypínám třeba kvůli baterii ? Už tak mi příjde že vydrží málo a gps zapnutým nonstop to bude o kus mín nebo se pletu ?
Mobil Čumil Plus
437 příspěvků