Tak nevím, ale já mám ty mapy zvlášť (MapChander nepoužívám - nějak mi to neběhalo) a to takto: v content mám map a druhou složku map_nq, cestu mám napsanou v save (02)/profiles/sysytem.ini ,tam zadat název složky s mapou....Asi takto - není můj návod, ale používám.
...Nastavení jsou uložena ve složce save/profiles/01. Klikni na druhý profil, navigace se tě dotáže, zda chceš opravdu profil změnit, potvrď a proběhne restart, po opětovném naběhnutí navigace proveď všechna úvodní nastavení, v save/profiles/ se ti vytvoří nová složka 02.
Potom navigaci vypni, připoj k PC,
1) v iGO/content vytvoř novou složku např.map_nq (zde vycházím ze svého nastavení já mám primárně va složce map mapy TT), do ní nakopíruj mapy TomTom (nebo jiné)
2) jdi do save/profiles/02, v textovém editoru otevři soubor system.ini a doplň do něj položku
[folders]
content="/mnt/sdcard/exSdCard/iGO/content"
has_secondary_root="0"
maps="../../iGO/content/map_nq"
poi="../../iGO/content/poi_nq"
3) ulož změny, odpoj počítač od PC, zapni navigaci a v profilu 2 budeš mít mapy Navteq, v profilu 1 mapy TomTom
Pozor SD karta se na různých zařízeních může jmenovat jinak označení SD = sdcard platí sice pro většinu zařízení, ale pokud se v tom Vašem jmenuje jinak, musíte zvolit název pro Vaše zařízení!
☆ Samsung Galaxy A5 2017 SM-A520F ☆