Všemožné navi aplikace pro android ;-)
892 příspěvků

NAVIGON

Všemožné navi aplikace pro android ;-)
farmic
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
LG Optimus 2X
Odesláno:
25. 04. 2011 11:44
Re: Navigon ... automobilová navigace
Nejdřív si všechno nainstaluj v mobilu a mě pomohlo když jsem si nejdřív zapnul Navigon fresh (mobil jsem mel odpojenej) odhlásil jsem se z puvodniho uctu. Pak zapojil mobil a jakmile si to naslo tak se zaregistroval pod vymyslenymi udaji.Pak kliknul vlevo na Stažení map a služeb a pak se přihlásil. Nakonec to mapy našlo bez větších problémů !!! Snad ti to taky půjde...
Mobil Čumil Plus
Ixso
Mobil Plus User
Odesláno:
25. 04. 2011 14:45

Tak taky se mi to úspěšně podařilo zdolat. Je to tak jak píšeš. Stačí jít podle návodu ze strany 40 ale v momentě kdy se chcete registrovat tak musí být telefon odpojen. Po registraci připojit mobil, navázat spojení a až potom se přihlásit na vytvořený účet, pak klasicky stáhnout mapy a po stažení aktualizovat přes Market na novou verzi navigace. Když se telefon spojí až po přihlášení tak se asi pozmění ten soubor v mobilu nebo se něco natáhne, to jsem nepozoroval.
Každopádně je to pěkná navigace, zatím se mi líbí nejvíce oproti ostatním. (iGO, Sygic ...) :good
Mobilní telefon: SONY Xperia Z (stock 4.1.2)
Mobilní telefon: Samsung Galaxy Nexus (stock 4.2.2)
Tablet: ASUS Transformer Pad Infinity (stock 4.2.1)
Obrázek
Podporujte českou komunitu, uploady na české servery!
Mobil Plus User
ugurundu
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
25. 04. 2011 17:46

HM, tak divny :-/
asi 5x jsem reinstaloval dělal několik registrací, dle Vaších popisů.
A stejně pořád prd.
Teď jsem zkusil spustit navigaci bez map, pro mě ztráta času, a stejně to pořád píše to samé :-/
btw při instalaci té 2.6.1. po nainstalovaní 3.5.0. normálně navigace jede :-/
Mobil Čumil Plus
Ixso
Mobil Plus User
Odesláno:
25. 04. 2011 18:01

Tak odinstaluj všecky NAVIGON (vynutit ukončení, vymazat data, odinstalovat). Potom připoj k PC a najdi složku Navigon. Tu celou smaž. A udělej to znova krok po kroku podle návodu na str. 40. Zkráceně: klasicky nainstalovat verzi full -> spustit -> připojit k internetu -> povolit připojení v navigaci -> ukončit Navigon -> nainstalovat druhou verzi -> zapojit mobil do PC jako diskovou jednotku (hlavně musíš mít ukončený ten NAVIGON Fresh) -> pozměnit ten soubor (!POZOR! použij ten návod co je v RARu u navigace, což znamená změnit verzi, změnit platformu, prefix, a IMEI s ID musí být stejné!!, a product ID) -> vypojit mobil od PC -> a v tuto chvíli zapnout NAVIGON Fresh a udělat jakoukoliv registraci -> zkontroluj si že si odhlášený -> zapoj mobil do PC jako diskovou jednotku -> v NAVIGON Fresh si jí najdi (musí to Fresh najít a jméno nech to co tam je) -> a až teď v tuto chvíli se přihlaš. Teď si stáhni třeba jen českou mapu a nechej nainstalovat. Pak odpoj mobil a připoj k netu. Vyzkoušej NAVIGON jestli to fičí tak jak má. Jestli ANO, gratuluju a můžeš provést aktualizaci.
Jestli NE tak děláš asi stejnou chybu stále dokola :suicide:
Mobilní telefon: SONY Xperia Z (stock 4.1.2)
Mobilní telefon: Samsung Galaxy Nexus (stock 4.2.2)
Tablet: ASUS Transformer Pad Infinity (stock 4.2.1)
Obrázek
Podporujte českou komunitu, uploady na české servery!
Mobil Plus User
blee
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC One X, HTC Evo 3D, HTC Desire S, HTC Wildfire
Odesláno:
25. 04. 2011 19:25

Já to na Desire S s A 2.3.3 dostanu až dokonce podle každýho návodu tady, ale při tom posledním spuštění, kdy už to má prej navigovat, tak to chce pořád stahovat další a další mapy, přitom je pokaždý poctivě stáhnu s freshe. Neví tady prosím někdo v čem může být chyba?
Mobil Čumil Plus
ugurundu
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
25. 04. 2011 19:31

Heh takže jsem to udělal přesně dle tvojeho postupu i novou registraci udělal. a prd
stále tento software není možné spustit na vašem přístroji.
:-/
ještě prolezu telefon jestli není někde něco od navigonu, ale kartu jsem i naformátoval a nepomohlo.
BTW desire Z
Mobil Čumil Plus
josr
Mobil Plus User
Zařízení:
Wildfire , root , CyanogenMod 7 Nightly build , android 2.3.7
Odesláno:
26. 04. 2011 09:46

Fresh mi nepovolil stahovat do mobilu, tak jsem pouzil ctecku SD s druhou kartou.Staci kopirovat do ctecky adresar Navigon s upravenim version.xml.Po stazeni jen adresar Navigon kopirovat do mobilu.
Mobil Plus User
igicom
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire HD
Odesláno:
27. 04. 2011 14:21

Vdaka za pomoc vsetkym, mne sa to podla navodu podarilo rozbehnut asi na druhy krat. Nie ze by som mal problemy s anglictinou, ale neda sa niekde nastavit, aby Navigon komunikoval v SK prip. CZ a neexistuje hlas v SK?
Dik!
HTC Touch Cruise
Mobil Čumil Plus
josr
Mobil Plus User
Zařízení:
Wildfire , root , CyanogenMod 7 Nightly build , android 2.3.7
Odesláno:
27. 04. 2011 16:54

Jazyk se nastavuje automaticky podle mobilu a nejde zmenit.Jestli chces cestinu v Navigonu tak jsi ji musis nastavit v mobilu.
Mobil Plus User
igicom
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire HD
Odesláno:
28. 04. 2011 06:36

Diky, rozumiem. Kedze mam jazyk telefonu slovencinu a Navigon takyto jazyk nema, ide mi preto anglicky. Ang. je v pohode, nebudem kvoli tomu menit jazyk telefonu.
Je to ale trosku skoda, ze nie je moznost zmeny jazyka a hlasu... nechce sa niekomu vypatrat, ci to predsa nejak nejde? ;-) Samozrejme bez zmeny jazyka telefonu.
HTC Touch Cruise
Mobil Čumil Plus
892 příspěvků