Mobil Čumil Plus
Zařízení:
LG Optimus 2X
LG Optimus 2X
11
17. 04. 2011 20:44
Odesláno:
25. 04. 2011 11:44
25. 04. 2011 11:44
Nejdřív si všechno nainstaluj v mobilu a mě pomohlo když jsem si nejdřív zapnul Navigon fresh (mobil jsem mel odpojenej) odhlásil jsem se z puvodniho uctu. Pak zapojil mobil a jakmile si to naslo tak se zaregistroval pod vymyslenymi udaji.Pak kliknul vlevo na Stažení map a služeb a pak se přihlásil. Nakonec to mapy našlo bez větších problémů !!! Snad ti to taky půjde...
Re: Navigon ... automobilová navigace
Tak taky se mi to úspěšně podařilo zdolat. Je to tak jak píšeš. Stačí jít podle návodu ze strany 40 ale v momentě kdy se chcete registrovat tak musí být telefon odpojen. Po registraci připojit mobil, navázat spojení a až potom se přihlásit na vytvořený účet, pak klasicky stáhnout mapy a po stažení aktualizovat přes Market na novou verzi navigace. Když se telefon spojí až po přihlášení tak se asi pozmění ten soubor v mobilu nebo se něco natáhne, to jsem nepozoroval.
Každopádně je to pěkná navigace, zatím se mi líbí nejvíce oproti ostatním. (iGO, Sygic ...)
Každopádně je to pěkná navigace, zatím se mi líbí nejvíce oproti ostatním. (iGO, Sygic ...)
Mobilní telefon: SONY Xperia Z (stock 4.1.2)
Mobilní telefon: Samsung Galaxy Nexus (stock 4.2.2)
Tablet: ASUS Transformer Pad Infinity (stock 4.2.1)

Podporujte českou komunitu, uploady na české servery!
HM, tak divny :-/
asi 5x jsem reinstaloval dělal několik registrací, dle Vaších popisů.
A stejně pořád prd.
Teď jsem zkusil spustit navigaci bez map, pro mě ztráta času, a stejně to pořád píše to samé :-/
btw při instalaci té 2.6.1. po nainstalovaní 3.5.0. normálně navigace jede :-/
asi 5x jsem reinstaloval dělal několik registrací, dle Vaších popisů.
A stejně pořád prd.
Teď jsem zkusil spustit navigaci bez map, pro mě ztráta času, a stejně to pořád píše to samé :-/
btw při instalaci té 2.6.1. po nainstalovaní 3.5.0. normálně navigace jede :-/
Tak odinstaluj všecky NAVIGON (vynutit ukončení, vymazat data, odinstalovat). Potom připoj k PC a najdi složku Navigon. Tu celou smaž. A udělej to znova krok po kroku podle návodu na str. 40. Zkráceně: klasicky nainstalovat verzi full -> spustit -> připojit k internetu -> povolit připojení v navigaci -> ukončit Navigon -> nainstalovat druhou verzi -> zapojit mobil do PC jako diskovou jednotku (hlavně musíš mít ukončený ten NAVIGON Fresh) -> pozměnit ten soubor (!POZOR! použij ten návod co je v RARu u navigace, což znamená změnit verzi, změnit platformu, prefix, a IMEI s ID musí být stejné!!, a product ID) -> vypojit mobil od PC -> a v tuto chvíli zapnout NAVIGON Fresh a udělat jakoukoliv registraci -> zkontroluj si že si odhlášený -> zapoj mobil do PC jako diskovou jednotku -> v NAVIGON Fresh si jí najdi (musí to Fresh najít a jméno nech to co tam je) -> a až teď v tuto chvíli se přihlaš. Teď si stáhni třeba jen českou mapu a nechej nainstalovat. Pak odpoj mobil a připoj k netu. Vyzkoušej NAVIGON jestli to fičí tak jak má. Jestli ANO, gratuluju a můžeš provést aktualizaci.
Jestli NE tak děláš asi stejnou chybu stále dokola
Jestli NE tak děláš asi stejnou chybu stále dokola
Mobilní telefon: SONY Xperia Z (stock 4.1.2)

Podporujte českou komunitu, uploady na české servery!
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC One X, HTC Evo 3D, HTC Desire S, HTC Wildfire
HTC One X, HTC Evo 3D, HTC Desire S, HTC Wildfire
15
08. 01. 2011 18:35
Odesláno:
25. 04. 2011 19:25
25. 04. 2011 19:25
Já to na Desire S s A 2.3.3 dostanu až dokonce podle každýho návodu tady, ale při tom posledním spuštění, kdy už to má prej navigovat, tak to chce pořád stahovat další a další mapy, přitom je pokaždý poctivě stáhnu s freshe. Neví tady prosím někdo v čem může být chyba?
Heh takže jsem to udělal přesně dle tvojeho postupu i novou registraci udělal. a prd
stále tento software není možné spustit na vašem přístroji.
:-/
ještě prolezu telefon jestli není někde něco od navigonu, ale kartu jsem i naformátoval a nepomohlo.
BTW desire Z
stále tento software není možné spustit na vašem přístroji.
:-/
ještě prolezu telefon jestli není někde něco od navigonu, ale kartu jsem i naformátoval a nepomohlo.
BTW desire Z
Mobil Plus User
Zařízení:
Wildfire , root , CyanogenMod 7 Nightly build , android 2.3.7
76
13. 09. 2010 17:36
Odesláno:
26. 04. 2011 09:46
26. 04. 2011 09:46
Fresh mi nepovolil stahovat do mobilu, tak jsem pouzil ctecku SD s druhou kartou.Staci kopirovat do ctecky adresar Navigon s upravenim version.xml.Po stazeni jen adresar Navigon kopirovat do mobilu.
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire HD
HTC Desire HD
7
27. 01. 2008 09:09
Odesláno:
27. 04. 2011 14:21
27. 04. 2011 14:21
Vdaka za pomoc vsetkym, mne sa to podla navodu podarilo rozbehnut asi na druhy krat. Nie ze by som mal problemy s anglictinou, ale neda sa niekde nastavit, aby Navigon komunikoval v SK prip. CZ a neexistuje hlas v SK?
Dik!
Dik!
HTC Touch Cruise
Mobil Plus User
Zařízení:
76
13. 09. 2010 17:36
Odesláno:
27. 04. 2011 16:54
27. 04. 2011 16:54
Jazyk se nastavuje automaticky podle mobilu a nejde zmenit.Jestli chces cestinu v Navigonu tak jsi ji musis nastavit v mobilu.
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire HD
HTC Desire HD
7
27. 01. 2008 09:09
Odesláno:
28. 04. 2011 06:36
28. 04. 2011 06:36
Diky, rozumiem. Kedze mam jazyk telefonu slovencinu a Navigon takyto jazyk nema, ide mi preto anglicky. Ang. je v pohode, nebudem kvoli tomu menit jazyk telefonu.
Je to ale trosku skoda, ze nie je moznost zmeny jazyka a hlasu... nechce sa niekomu vypatrat, ci to predsa nejak nejde?
Samozrejme bez zmeny jazyka telefonu.
Je to ale trosku skoda, ze nie je moznost zmeny jazyka a hlasu... nechce sa niekomu vypatrat, ci to predsa nejak nejde?
HTC Touch Cruise