Zde android-navigace/igo-primo-nextgen-2014 ... l#p2599530 je odkaz ke stažení složky UX. ČTI
Není nic, čím bych ti byl nápomocen přes SZ, vše je zde popsáno.
Naposledy upravil(a) olesko dne 25. 08. 2015 17:50, celkem upraveno 1 x.
Citáty slavných:
Mark Twain
"Blbce lze povýšit, ale tím nezmoudří."
Svůj dotaz vkládejte do příslušného vlákna. Vše co vím o navigaci iGO NextGen najdete >>> Rady - ZDE <<< a >>> testovací verze - ZDE <<<.
Mark Twain
Svůj dotaz vkládejte do příslušného vlákna. Vše co vím o navigaci iGO NextGen najdete >>> Rady - ZDE <<< a >>> testovací verze - ZDE <<<.
Mobil Guru
Zařízení:
Samsung Omnia2 i8000
Samsung Omnia2 i8000
126
30. 12. 2011 19:26
Odesláno:
25. 08. 2015 17:47
25. 08. 2015 17:47
Re: iGO Primo NextGen 2014
Ahoj.
TO : Olesko.....
Prosím ťa, zápis do sys : show_scroll_button=0 - nepomáha. Neviem či to tak má byť, ale mne v MENU - Nastaveniach sa objavujú šípky na bokoch. Je to možné odstrániť ? Robí to dajaká UX utilita ?
Ďakujem za pomoc.
Odstránen z ux : "grid_menu_layout.zip a problém vyrešen = pôvodné MENU.
Vďaka
TO : Olesko.....
Prosím ťa, zápis do sys : show_scroll_button=0 - nepomáha. Neviem či to tak má byť, ale mne v MENU - Nastaveniach sa objavujú šípky na bokoch. Je to možné odstrániť ? Robí to dajaká UX utilita ?
Ďakujem za pomoc.
Odstránen z ux : "grid_menu_layout.zip a problém vyrešen = pôvodné MENU.
Vďaka
Naposledy upravil(a) adrian.gulo dne 25. 08. 2015 19:15, celkem upraveno 1 x.
Nepsal jsem nic o tom, že by takový zápis v NextGen fungoval.
Co fungovalo v PRIMO, nemusí fungovat v NextGen.
Co fungovalo v PRIMO, nemusí fungovat v NextGen.
Citáty slavných:
Mark Twain
Mark Twain
Pokud nechceš šipky na bocích a přidával si "grid_menu_layout.zip / the_skin_grid_menu_layout.zip", zkus to dát pryč. Budeš mít klasické menu.
"oleško"
Tak nějak vím u většiny těch .zipů co je co, ale měl bys trpělivost a popsal co který znamená..co změní jeho přidání. Dík.
"oleško"
Tak nějak vím u většiny těch .zipů co je co, ale měl bys trpělivost a popsal co který znamená..co změní jeho přidání. Dík.
☆ Samsung Galaxy A5 2017 SM-A520F ☆
NextGen není PRIMO. V PRIMO byl data.zip a veškeré utility, byly jen nadstavbou.
NextGen je koncipován jinak. data.zip je jen základní menu, a UX utility jsou součástí, konkrétní instalace pro konkrétní zařízení (NextGen, iCarNav, Pionner, ...).
UX utility není radno všemožně kombinovat, proto jsem nejprve postnul základní UX (originál od NNG) instalace ICARTECH, a teprve potom jsem žačal přidávat UX utility, které je možné s touto instalací provozovat.
Všichni, kdo utility vytvářejí, vždy napíší k jaké instalaci je utility vytvořena. Nesnažte se nacpat do UX vše, co kde najdete.
Já to také neměl hotové za dva dny, NextGen používám již rok a stále přicházím na nové, mně neznámé věci.
Teď rada, pro všechny, kdo si chtějí nechat poradit. Pokud vám tato instalace (build) šlape, do doby než bude opravdu něco nového, nedělejte zbytečné přeinstalace, bez ohledu na datum a číslo sestavení. NextGen zůstane NextGen, bez ohledu na to jaké šestičíslí bude za označením 9.19.1 a jaké bude datum vydání.
Stejně tak PRIMO 2.4 zůstalo stále PRIMO 2.4, ať jste používali verzi z roku 2013 nebo 2015 (ale to mi tu stejně nikdo nevěří ...)
NextGen je koncipován jinak. data.zip je jen základní menu, a UX utility jsou součástí, konkrétní instalace pro konkrétní zařízení (NextGen, iCarNav, Pionner, ...).
UX utility není radno všemožně kombinovat, proto jsem nejprve postnul základní UX (originál od NNG) instalace ICARTECH, a teprve potom jsem žačal přidávat UX utility, které je možné s touto instalací provozovat.
Všichni, kdo utility vytvářejí, vždy napíší k jaké instalaci je utility vytvořena. Nesnažte se nacpat do UX vše, co kde najdete.
Já to také neměl hotové za dva dny, NextGen používám již rok a stále přicházím na nové, mně neznámé věci.
Teď rada, pro všechny, kdo si chtějí nechat poradit. Pokud vám tato instalace (build) šlape, do doby než bude opravdu něco nového, nedělejte zbytečné přeinstalace, bez ohledu na datum a číslo sestavení. NextGen zůstane NextGen, bez ohledu na to jaké šestičíslí bude za označením 9.19.1 a jaké bude datum vydání.
Stejně tak PRIMO 2.4 zůstalo stále PRIMO 2.4, ať jste používali verzi z roku 2013 nebo 2015 (ale to mi tu stejně nikdo nevěří ...)
Citáty slavných:
Mark Twain
Mark Twain
Pravda...
Ještě k těm značkám..U mně se zobrazí jen pokud mám signál GPS, u v.2.4 Primo mi to ukazuje i při simulaci. Bohužel tam teď řeším, že se mi neobjevují radary, ale to je to poslední....
Ještě k těm značkám..U mně se zobrazí jen pokud mám signál GPS, u v.2.4 Primo mi to ukazuje i při simulaci. Bohužel tam teď řeším, že se mi neobjevují radary, ale to je to poslední....
☆ Samsung Galaxy A5 2017 SM-A520F ☆
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
galaxy note
galaxy note
11
07. 01. 2012 22:14
Odesláno:
25. 08. 2015 19:48
25. 08. 2015 19:48
Vsetko ide ako ma podla Oleska. Jedno co mi chyba je naklon mapy aby bolo vidiet viac horizontu.Vie niekto v tomto poradit? Dakujem Vam.
Zdravím. Ja mám komplet inštalačku odtiaľto, ux a sys. txt od Oleska a značky a radary neviem ani za Boha rozchodiť ani so signálom gps a ani bez neho... . Momentálne mi už nejdú ani zvuky, je hluchá navigácia, idem uninstall a skúsim reinstall....
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Polsko
Polsko
4
08. 02. 2012 20:26
Odesláno:
25. 08. 2015 20:38
25. 08. 2015 20:38
Pro Oleska, nahrání nového UX funguje super, nový skin menu je zase posun navigace o level výše. Děkuji.
Naposledy upravil(a) rufin dne 26. 08. 2015 04:49, celkem upraveno 1 x.