Mobil Profi User
Zařízení:
Huawei P20 Pro, Android 10
Huawei P20 Pro, Android 10
472
22. 03. 2012 12:24
Odesláno:
15. 04. 2020 17:36
15. 04. 2020 17:36
Promiň a díky
Re: iGO Avicsync
Nemusíš se omlouvat. Nebylo to myšleno nějak zle.
Omluvit se musím já. Měl jsem na mysli iGO Navigation. Ne to co jsem vypotil.
Omluvit se musím já. Měl jsem na mysli iGO Navigation. Ne to co jsem vypotil.
Realme 7 Pro - Android 11 UI 2
Ahoj všem, jsem úplnej nováček v této problematice. Líbí se mi tato navigace, kterou jsem měl nainstalovanou v autorádiu. V novém autě není, tak jsem si chtěl nainstalovat tu, která je v úplně prvním příspěvku. Ale po instalaci nejde spustit, objevuje se hláška: Missing or incomplete folder iGO/SD_card. Pátral jsem v tý stovce stránek s diskusními příspěvky, ale nenašel jsem nic co by mi pomohlo. Nikomu to zdá se nedělá problém. Pokud jsem něco přehlédl, omlouvám se. Mohl by mi někdo poradit? Díky
Napsal jsi tři příspěvky do různých vláken o iGO Nextgen. Tvůj výběr. Já osobně bych ale šel do verzí iGO_PAL 9.18.27.719974 nebo iGO World 9.18.27.736653. Obě mi fungují k plné spokojenosti.
Teď k dotazu:
[folders]
;data_folder_name="iGO"
data_folder_name="iGO_Pal"
;data_folder_name="iGO_Israel"
;data_folder_name="iGO_Avic"
;data_folder_name="iGO_Basar"
;data_folder_name="iGO_Luna"
linked_root_list="/storage/emulated/0 /storage/MicroSD /extsd /storage/extsd0 /mnt/extsd0 /mnt/storage/extsd0 /external_sd0/mnt/sdcard/external_sd0 /mnt/external_sd0 /mnt/sdcard/external_sd /sdcard2 /sdcard /sdcard/sd /mnt/sdcard /mnt/sd /mnt /storage /mnt/extSdCard /mnt/external_sd /mnt/sdcard/external_sd /sdcard/external_sd /storage/extSdCard"
;has_secondary_root=1
;android_secondary_root_path="/storage/MicroSD/addons"
Co přesně má bát ve složce iGO_... máš zde:
viewtopic.php?f=109&t=61358
Bez středníku musí být ta verze, kterou používáš. Ostatní zastředníkované nebo je můžeš úplně vymazat.
Nepíšeš kde máš složku iGO_... umístěnou. Pokud ve vnitřní paměti, zápis android_secondary_root_path="/storage/MicroSD/addons" nepotřebuješ. Pokud na SD, tak ho nesmíš mít zastředníkovaný.
Mnou doporučované verze se zatím dají stáhnout zde na fóru. Osobně ale doporučuji se zaregistrovat na 4pda v ruštině nebo gpspower v angličtině. Tam je toho ke stažení mraky. Různé verze, skiny, samotné předělávky ux, kurzory atd. a havně - nic se tam nemaže. Je to ke stažení pořád.
Velká většina zdejších uživatelů ale na tuto radu neslyší. Raději budou stokrát psát o obnovení linků pro stažení. Podle mě je to o lenosti. Někdo se obhajuje tím, že neumí rusky. Já také ne. Ale existuje překladač Google. Ten ruské texty v pohodě pro pochopení přeloží.
Zkus toto:
Pokud to smažou, obnova nebude !!!
Teď k dotazu:
Podle mě máš špatný zápis v sys.txt. Aby mohla navigace odněkud čerpat informace, musí být zapsána správná cesta pro pro jejich hledání. V sys.txt by měl být takovýto zápis:
[folders]
;data_folder_name="iGO"
data_folder_name="iGO_Pal"
;data_folder_name="iGO_Israel"
;data_folder_name="iGO_Avic"
;data_folder_name="iGO_Basar"
;data_folder_name="iGO_Luna"
linked_root_list="/storage/emulated/0 /storage/MicroSD /extsd /storage/extsd0 /mnt/extsd0 /mnt/storage/extsd0 /external_sd0/mnt/sdcard/external_sd0 /mnt/external_sd0 /mnt/sdcard/external_sd /sdcard2 /sdcard /sdcard/sd /mnt/sdcard /mnt/sd /mnt /storage /mnt/extSdCard /mnt/external_sd /mnt/sdcard/external_sd /sdcard/external_sd /storage/extSdCard"
;has_secondary_root=1
;android_secondary_root_path="/storage/MicroSD/addons"
Co přesně má bát ve složce iGO_... máš zde:
viewtopic.php?f=109&t=61358
Bez středníku musí být ta verze, kterou používáš. Ostatní zastředníkované nebo je můžeš úplně vymazat.
Nepíšeš kde máš složku iGO_... umístěnou. Pokud ve vnitřní paměti, zápis android_secondary_root_path="/storage/MicroSD/addons" nepotřebuješ. Pokud na SD, tak ho nesmíš mít zastředníkovaný.
Mnou doporučované verze se zatím dají stáhnout zde na fóru. Osobně ale doporučuji se zaregistrovat na 4pda v ruštině nebo gpspower v angličtině. Tam je toho ke stažení mraky. Různé verze, skiny, samotné předělávky ux, kurzory atd. a havně - nic se tam nemaže. Je to ke stažení pořád.
Velká většina zdejších uživatelů ale na tuto radu neslyší. Raději budou stokrát psát o obnovení linků pro stažení. Podle mě je to o lenosti. Někdo se obhajuje tím, že neumí rusky. Já také ne. Ale existuje překladač Google. Ten ruské texty v pohodě pro pochopení přeloží.
Zkus toto:
Kód: Vybrat vše
https://uloz.to/file/QP1rQemFgW96/palermo-2017-zip
https://uloz.to/file/I4mZRoDXSpAj/svet-2018-zip Realme 7 Pro - Android 11 UI 2
Sto61 píše: ↑27. 06. 2020 06:54Napsal jsi tři příspěvky do různých vláken o iGO Nextgen. Tvůj výběr. Já osobně bych ale šel do verzí iGO_PAL 9.18.27.719974 nebo iGO World 9.18.27.736653. Obě mi fungují k plné spokojenosti.
Díky moc za práci a trpělivost s amatérama. Mrknu na ten txt soubor. iGO PAL i World mi taky šlapou. Já totiž hledám nějakou verzi (asi starší podle všeho), kde jsou datový pole, čísla, informace a nápisy na návěstích atd. větším a výraznějším písmem, jako to bylo v tý verzi, na kterou jsem si zvyknul. Tuším iGO engine od Bazarsoftu. Všechny ty novější verze jsou upravený tak, že jsou všechny pro navigaci důležitý informace mrňavoučkým písmem. Asi je to dizajnovaný na mobily, ale na navigaci v autorádiu, navíc u většího auta je to často k nepřečtení... Nejspíš by to šlo vyřešit nějakým skinem, ale to je nad moje síly. Najít ho a zapracovat do aplikace bez podrobnýho návodu pro amatéry nezvládám. Tak hledám nějakou verzi, která by byla už hotová, s grafikou, kterou hledám. Ještě jednou díky moc!
Do sekce [rawdisplay] dopiš zápisy:
;dpi=120
;dpi=160
;dpi=240
;dpi=320
;dpi=480
;dpi=640
a jeden z nich odstředníkuj. Když máš písmo a ostatní informace malé, začal bych hodnotou 640. Ale to už je pro mě strašně obrovské. Postupně vyzkoušej další hodnoty. Snad Ti bude nějaká vyhovovat.
;dpi=120
;dpi=160
;dpi=240
;dpi=320
;dpi=480
;dpi=640
a jeden z nich odstředníkuj. Když máš písmo a ostatní informace malé, začal bych hodnotou 640. Ale to už je pro mě strašně obrovské. Postupně vyzkoušej další hodnoty. Snad Ti bude nějaká vyhovovat.
Realme 7 Pro - Android 11 UI 2
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samung galaxy A5 2016
Samung galaxy A5 2016
23
05. 07. 2017 12:00
Odesláno:
30. 07. 2020 08:01
30. 07. 2020 08:01
Caute! Da sa niekde v txt zmenit uhol pohladu pri navigovani? Vyriesil som to skinom od ponga. Mate niekto slovensky TTS do iGO avic?