muj postup:
1) instalace us crackle verze 3.5.4 US ---vygeneruje version.xml na SD karte vcetne productid
2) editace version na EU verzi 3.5.0 --- jak ma vypadat je napsane vsude
3) instalace navigon select z marketu --- nevim jestli je treba
4) instalace Navigon.MobileNavigator.Europe.v360-Market-Militia- (je zde v postech s linkama ke stazeni...nekde u konce)
5) spustit navigon Europe a nechat ho stahnout si mapy (fresh jsem nepouzival jelikoz mam notebook a tak jestli taham mapy a dalsi data pres wifi na noutu nebo pres telefon je jedno...stahlo se mi cca 2,3 GB a trvalo to tak hodku az hodku a pul)
Tot vse...kdyz jsem to instaloval u taty, tak jsem jen nainstaloval 3.5.4....upravil version....nainstalovat navigon select...nainstaloval navigon europe 3.6.0....nahral na tatovo SD kartu obsah moji slozky navigon (samozrejme bez meho version.xml)...odinstaloval navigon 3.5.4 a navigon select aby nezabirali misto na tatovo wildfire...vsechno frcelo a nemusel ani nic stahovat.
Jediny co nechapu ze kdyz jsem je zkousel stahnout pres fresh, tak mi to nabizelo jen Q3/2010. Kdyz jsem to stahoval pres mobil, tak jsem nikde nenasel jake mi to stahlo, ale rekl bych e taky ty Q3/2010, ale rekl bych ze jsou aktualni dost
Pokud ma nekdo jiz svuj funkcni version.xml tak bych se nedivil kdyby stacilo nainstalovat Navigon.MobileNavigator.Europe.v360-Market-Militia- a stahnout mapy pres wifi na telefonu.
Snad to nekomu pomuze.