Mobil Guru
Zařízení:
Samsung Galaxy SIII
Samsung Galaxy SIII
216
16. 05. 2009 10:40
Odesláno:
20. 12. 2012 09:28
20. 12. 2012 09:28
Apropo nevite kam se v uklada, nastaveni HOME a oblibenych? Lze pridavat vlastni POI?
Re: TomTom - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
for Onyx4 - známý měl taky problém s tím, že se mu neukazovala všechna města a nakonec se to náhodou vyřešilo tak, že změnil klávesnici a najednou se mu ukazovalo všechno, třeba to někomu pomůže.
Vodafone Smart Prime 6 - Android 5.0.2
Mobil Guru
Zařízení:
Samsung Galaxy SIII
Samsung Galaxy SIII
216
Odesláno:
23. 12. 2012 13:19
23. 12. 2012 13:19
--> pajjap
Diky za tip, taky me to neukazovalo mesta, zmena klavesnice pomohla.
--> krokodyl
Jak jsi dokazal, ze DACH+EEU funguje, kdyz TT takovy balicek vubec nenabizi?
Jiz je vylecena verze 1.1.1 ale ne s timto balikem map. Da se to nejak skombinovat?
android-navigace/tomtom-v1-1-mapy-900-4 ... 46180.html
Diky za tip, taky me to neukazovalo mesta, zmena klavesnice pomohla.
--> krokodyl
Jak jsi dokazal, ze DACH+EEU funguje, kdyz TT takovy balicek vubec nenabizi?
Jiz je vylecena verze 1.1.1 ale ne s timto balikem map. Da se to nejak skombinovat?
android-navigace/tomtom-v1-1-mapy-900-4 ... 46180.html
Mobil Guru
Zařízení:
Samsung Galaxy SIII
Samsung Galaxy SIII
216
Odesláno:
24. 12. 2012 09:44
24. 12. 2012 09:44
Jak to tak vypada, tak pro Androida, jsou urceny stejne mapy jako pro Iphone. Otazka jen jak to lecit.
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
sony neo
sony neo
15
17. 05. 2012 18:41
Odesláno:
24. 12. 2012 18:23
24. 12. 2012 18:23
Diky, zmena klavesnice pomohla.pajjap píše:for Onyx4 - známý měl taky problém s tím, že se mu neukazovala všechna města a nakonec se to náhodou vyřešilo tak, že změnil klávesnici a najednou se mu ukazovalo všechno, třeba to někomu pomůže.
Onyx
Po nainstalování na HTC Desire X a Xperia RAY dle návodu viz krokodýl - super postup bych jen potreboval překopírovat oblíbené ze sygic navigace do TOMTOMu.Je nejaka možnost zkopírovat z Windowsmobile tomtomu do androidu zkopírovat oblíbené?Dekuji za info
Samsung Galaxy S4
Mobil Guru
Zařízení:
Samsung Galaxy SIII
Samsung Galaxy SIII
216
Odesláno:
25. 12. 2012 13:40
25. 12. 2012 13:40
Návod jak importovad oblíbené z TT Windows Mobile do TT Android
1) Nainstalujte si POIEDIT
2) Spusťte POIEDIT a zvolte FILE -> OPEN
3) Jako typ souboru zvolte Tomtom 5 Configuration (CFG) a najdete soubor MapSettings.cfg ve složce kde máte mapu na původním zařízení (TT Windows Mobile). Vyberte tento soubor a zvolte tlačítko OTEVŘÍT
4) Do programu POIEDIT se načtou Vaše oblíbené.
5) Zvolte FILE -> SAVE AS a jako typ souboru vyberte Tomtom Bonary (OV2). Název zadejte Favorites a soubor uložte někam do PC
6) Nově vytvořený soubor Favorites.ov2 pak přeneste do Androidu (nutný root) do složky /data/data/com.tomtom.italia/files/personal/pois (což je ve vnitřní ROM. ne na SD kartě!)
7) Spusťte Tomtom pro Android a zkotrolujte, že tam máte své oblíbené.
Poznámka:
- Pro kopírování v Androidu použvám Total Commander, takže se nestarám o udělování práv při zápisu do vnitřní paměti.
- Pravděpodobně se v původním CFG souboru nachází i posledně použité cíle, nejen oblíbené. Neřešil jsem to a manuálně to promazal.
Tento návod jsem vytvořil sám, ale můžete ho klidně kopírovat i jinam, nedělám si na to žádné "copyright" nároky
1) Nainstalujte si POIEDIT
Kód: Vybrat vše
http://www.poiedit.com/downloads.htm3) Jako typ souboru zvolte Tomtom 5 Configuration (CFG) a najdete soubor MapSettings.cfg ve složce kde máte mapu na původním zařízení (TT Windows Mobile). Vyberte tento soubor a zvolte tlačítko OTEVŘÍT
4) Do programu POIEDIT se načtou Vaše oblíbené.
5) Zvolte FILE -> SAVE AS a jako typ souboru vyberte Tomtom Bonary (OV2). Název zadejte Favorites a soubor uložte někam do PC
6) Nově vytvořený soubor Favorites.ov2 pak přeneste do Androidu (nutný root) do složky /data/data/com.tomtom.italia/files/personal/pois (což je ve vnitřní ROM. ne na SD kartě!)
7) Spusťte Tomtom pro Android a zkotrolujte, že tam máte své oblíbené.
Poznámka:
- Pro kopírování v Androidu použvám Total Commander, takže se nestarám o udělování práv při zápisu do vnitřní paměti.
- Pravděpodobně se v původním CFG souboru nachází i posledně použité cíle, nejen oblíbené. Neřešil jsem to a manuálně to promazal.
Tento návod jsem vytvořil sám, ale můžete ho klidně kopírovat i jinam, nedělám si na to žádné "copyright" nároky
Naposledy upravil(a) condor dne 28. 12. 2012 22:26, celkem upraveno 3 x.
zdravim vas
prosim chci se zeptat jak je to presne saplikaci na jine rozliseni displeje.mam samsung mini ktery ma 240*320.nainstaloval jsem toma 1.0.vse sice funguje ale samozrejme toho vidim pulku.
u instalace toma 1.1 je napsano ze pozaduje vnitrni pamet telefonu 230 mb coz muj nema ani nahodou.mam teda smulu?
diky za reakci
prosim chci se zeptat jak je to presne saplikaci na jine rozliseni displeje.mam samsung mini ktery ma 240*320.nainstaloval jsem toma 1.0.vse sice funguje ale samozrejme toho vidim pulku.
u instalace toma 1.1 je napsano ze pozaduje vnitrni pamet telefonu 230 mb coz muj nema ani nahodou.mam teda smulu?
diky za reakci
Mobil Guru
Zařízení:
Samsung Galaxy SIII
Samsung Galaxy SIII
216
Odesláno:
25. 12. 2012 16:02
25. 12. 2012 16:02
Taky nemám tak velkou vnitřní paměť a ani jsem to neřešíl a jede to, tak to zkus.
Odesláno z mého ST18i pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého ST18i pomocí Tapatalk 2
ok nejak jsem se tim prokousal a vypada to ze to pujde jelikoz aplikace ma 20 mb (jako 1,0)a to je v pohode
snad uz bude fungovat i na mem displeji plnohodnotne.
tak jsem skoncil na hlasce s pripojenim k siti.
Ale po chvili badani jsem si uvedomil ze jsem soubor APK stahnul z ceskeho uloz to,ale v popisu je slovensky ktery mi nefungoval.
pri druhem, pokusu se to ale stahlo a po instalaci to konecne BEZI !!!
takze komu to nejde zkuste stahnout tu verzi ze slovenskeho uloz to.na ceskem je to taky ale je nejspis jina a tedy nefunguje.
jinak me samozrejme mrzi zmena ovladani a trochu v tom plavu ale zatim to adresy naslo vsecky co jsem zadal tak snad to pojede.
jo a je to desne pomaly.
snad uz bude fungovat i na mem displeji plnohodnotne.
tak jsem skoncil na hlasce s pripojenim k siti.
Ale po chvili badani jsem si uvedomil ze jsem soubor APK stahnul z ceskeho uloz to,ale v popisu je slovensky ktery mi nefungoval.
pri druhem, pokusu se to ale stahlo a po instalaci to konecne BEZI !!!
takze komu to nejde zkuste stahnout tu verzi ze slovenskeho uloz to.na ceskem je to taky ale je nejspis jina a tedy nefunguje.
jinak me samozrejme mrzi zmena ovladani a trochu v tom plavu ale zatim to adresy naslo vsecky co jsem zadal tak snad to pojede.
jo a je to desne pomaly.
Naposledy upravil(a) palikx dne 26. 12. 2012 00:36, celkem upraveno 2 x.