Zkontroluj si pro jistotu formát archivu, zda se opravdu jedná o diMkaWA_aP113.zip, pokud je tam diMkaWA_aP113.rar, musíš archiv nejprve rozbalit.
Citáty slavných:
Mark Twain
"Blbce lze povýšit, ale tím nezmoudří."
Svůj dotaz vkládejte do příslušného vlákna. Vše co vím o navigaci iGO NextGen najdete >>> Rady - ZDE <<< a >>> testovací verze - ZDE <<<.
Mark Twain
Svůj dotaz vkládejte do příslušného vlákna. Vše co vím o navigaci iGO NextGen najdete >>> Rady - ZDE <<< a >>> testovací verze - ZDE <<<.
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Dell Streak
Dell Streak
17
19. 04. 2011 15:13
Odesláno:
04. 12. 2012 16:35
04. 12. 2012 16:35
Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala
Mám tam oba P113 i default a samo v zipu. Mám Thin 1.3. V telefonu jsou v pohodě a v tabletu nejsou vidět. SYS.TXT je stejný jak v telefonu tak v tabletu.
Šel by tam vložit natvrdo?
Šel by tam vložit natvrdo?
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
PDA
PDA
12
15. 11. 2012 14:47
Odesláno:
04. 12. 2012 17:23
04. 12. 2012 17:23
Ahoj
Mám nově Galaxy note 2, předtím jsem iGo měl na WM6.1 s dimkovým skinem a byl jsem s tím spokojený. Proto bych ho chtěl i na nové mašince. Jenže jsem doufal, že to bude jednodušší. Základní instalace se podařila. Ale tím to skončilo. Porcházel jsem místní diskuze přesvědčen, že jako pokaždé se nakonec orientuji. Musím přiznat že jsem nakonec víc zmatený než na začátku.
1. Skin dimky jsem nějaký našel, dokonce několik, ale i když ho najdu a aktivuji, tak se buď nic nezmění, nebo u jiného se mi mapa nenačte a po chvíli aplikace spadne.
Zakopaný pes je podle mě v těchto parametrech: rozlišení včetně nastavení sys.txt, data.zip nebo nevhodný skin.
Z diskuze jsem ale nepřišel na to co přesně mám stáhnout a nastavit, aby to doopravdy fungovalo. V sys.txt jsem několikrát experimentoval dle uvedených návodů zde ve foru ale většinou se mi akorát objevila error obrazovka na špatné rozlišení. Nakonec nastavení vždy vrátím na auto.
Dejte mi zde prosím pěkně pohromadě přesný odkaz na stažení jednotlivých komponent a přesný sys soubor respektive jeho nastavení právě pro galaxy note 2.
2. K určování, která mapa má být aktivní jsem se vůbec nedostal, ani jsem v menu nikde tuto možnost neobjevil. To vše jak jsem pochopil, by měl umožňovat právě skin od Dimky, který se mi právě pro velké množství nastavení líbí...
Sorry ale tak obsáhlé diskuze mě spíš dezorientovaly než navigovaly k cíli a proto vás prosím o jakýsi reset v základních informacích se současnými posledními verzemi aplikace.
Zatím díky
Mám nově Galaxy note 2, předtím jsem iGo měl na WM6.1 s dimkovým skinem a byl jsem s tím spokojený. Proto bych ho chtěl i na nové mašince. Jenže jsem doufal, že to bude jednodušší. Základní instalace se podařila. Ale tím to skončilo. Porcházel jsem místní diskuze přesvědčen, že jako pokaždé se nakonec orientuji. Musím přiznat že jsem nakonec víc zmatený než na začátku.
1. Skin dimky jsem nějaký našel, dokonce několik, ale i když ho najdu a aktivuji, tak se buď nic nezmění, nebo u jiného se mi mapa nenačte a po chvíli aplikace spadne.
Zakopaný pes je podle mě v těchto parametrech: rozlišení včetně nastavení sys.txt, data.zip nebo nevhodný skin.
Z diskuze jsem ale nepřišel na to co přesně mám stáhnout a nastavit, aby to doopravdy fungovalo. V sys.txt jsem několikrát experimentoval dle uvedených návodů zde ve foru ale většinou se mi akorát objevila error obrazovka na špatné rozlišení. Nakonec nastavení vždy vrátím na auto.
Dejte mi zde prosím pěkně pohromadě přesný odkaz na stažení jednotlivých komponent a přesný sys soubor respektive jeho nastavení právě pro galaxy note 2.
2. K určování, která mapa má být aktivní jsem se vůbec nedostal, ani jsem v menu nikde tuto možnost neobjevil. To vše jak jsem pochopil, by měl umožňovat právě skin od Dimky, který se mi právě pro velké množství nastavení líbí...
Sorry ale tak obsáhlé diskuze mě spíš dezorientovaly než navigovaly k cíli a proto vás prosím o jakýsi reset v základních informacích se současnými posledními verzemi aplikace.
Zatím díky
Každý skin obsahuje soubor info.ini, v něm je zápis: supported_resolutions=, pokud za rovnítkem nenajdete své rozlišení, skin v nabídce neuvidíte.
Citáty slavných:
Mark Twain
Mark Twain
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
s5570
s5570
3
23. 11. 2012 22:46
Odesláno:
04. 12. 2012 18:57
04. 12. 2012 18:57
Ahoj pánové, nenašel jsem řešení proto se obracím tudy. Nainstaloval jsem Thin 1.3 včetně všech souvisejících souborů na S galaxy mini screen 240x320. vše běží jak má až na klávesnici...prostě nic nemohu napsat. jedině vybírat z mapy. do sys.txt jsem přidal i poznámku o keyboard z posledního příspěvku od luboze, ale ani to nevedlo k nápravě. ani další lang soubor nepomohl, prosím máte někdo nápad jak toto rozfungovat? díky. sys.txt kdyžtak mohu postnout
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
PDA
PDA
12
15. 11. 2012 14:47
Odesláno:
04. 12. 2012 20:28
04. 12. 2012 20:28
prosím hlavně nastavení souboru sys.txt
Panda
prosím hlavně nastavení souboru sys.txt
Panda
Mobil Plus User
Zařízení:
Xperia Ray
Xperia Ray
59
19. 05. 2007 10:45
Odesláno:
04. 12. 2012 20:43
04. 12. 2012 20:43
Ptal jsem se proto, protože mě se hlasitost chová divně při připojení na autorádio BT s profilem A2DP. Pokud jede jenom navigace, je to v pohodě. Když ale zároveň přehrávám na pozadí muziku z telefonu, tak jsou hlasové povely navigace velice tiché, ale jenom v případě, že přicházejí uprostřed písničky. Když se trefí do mezery mezi písničkami, tak jsou normální hlasitostí. Je to trochu pakec, protože jsem si zvykl mít muziku v telefonu. Při přehrávání s normálními sluchátky mi to ale hraje normálně, i když hraje ta hudba na pozadí.X46X píše:xsub píše:A máš to klasický sluchátka připojený drátem, nebo blůtůtový bezdráty ?
Vzhledem k obrázku co máš v podpisu, bych to tipoval na nějakou soupravu v helměnene, normálním drátem, nejde tak úplně o sluchátka ale o handsfree do auta který se připojuje jako sluchátka (což je úplně to samé), zkoušel jsem ale i normální sluchátka a je to úplně stejné iGO je tak o polovinu tišší než cokoliv ostatního..
Mobil Extra User
Zařízení:
HTC One, HTC One X, HTC Sensation, HTC TyTN II
HTC One, HTC One X, HTC Sensation, HTC TyTN II
787
03. 12. 2007 18:54
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
04. 12. 2012 23:02
04. 12. 2012 23:02
Aha, tak to můj problém není, používám to handsfree s připojením do jacku (má vlastní reproduktor) a hlasové povely jsou sotva slyšet i když to mam na maximum, pokud mi ale přijde sms nebo někdo zavolá tak je to rachot, nechápu to, zkoušel jsem i čistou instalaci bez sys.txt a save ale nic, pořád stejné.. Takhle potichu je zkrátka jen iGO, není to někde v nějaké rozšířeném nastavení? nebo nedá se něco přepsat v sys.txt či přímo v hlasu?
Zeptáš-li se na to co nevíš, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.
Čím více určitou věc potřebujete, tím spíše ji nenajdete.
Nikdo není dokonalý..! I hovno má své mouchy!
Čím více určitou věc potřebujete, tím spíše ji nenajdete.
Nikdo není dokonalý..! I hovno má své mouchy!
Mobil Guru
Zařízení:
HTC Desire
HTC Desire
127
05. 11. 2010 11:06
Odesláno:
04. 12. 2012 23:19
04. 12. 2012 23:19
2 Panda1: Mimo map, budov, poi a dem vsetko potrebne najdes v mojom poslednom prispevku v zamknutej temo o igo primo v sekcii android - navi. od Thin 1.3 nemusis az na daky specificky pripad riesit screen_xy a nechas tam default "auto". Pozor, verzia Thin 1.3 je doplenena na konci! link: android-navigace/igo-primo-2-0-t43898-580.html#p2542684
Skus si urobit cistu instalaciu, sys.txt sa zalozi pri prvom spusteni - editujes len v pripade potreby. Na note2 som neskusal, no na SIII ano vratane diMky a vsetko slo ako malo.
Bod 2 som nepochopil, ale ak myslis prepinat mapy medzi TomTom (TA) a Navteq, tak to diMka neriesi. mozes to riesit napr pomocou profilov, alebo svojho casu som urobil este pre MyWay mapchanger, ktory je mozne pouzit, alebo...
2 foxhc: Pises o aktualnom data.zip pre 320x240?
Skus si urobit cistu instalaciu, sys.txt sa zalozi pri prvom spusteni - editujes len v pripade potreby. Na note2 som neskusal, no na SIII ano vratane diMky a vsetko slo ako malo.
Bod 2 som nepochopil, ale ak myslis prepinat mapy medzi TomTom (TA) a Navteq, tak to diMka neriesi. mozes to riesit napr pomocou profilov, alebo svojho casu som urobil este pre MyWay mapchanger, ktory je mozne pouzit, alebo...
2 foxhc: Pises o aktualnom data.zip pre 320x240?
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
s5570
s5570
3
23. 11. 2012 22:46
Odesláno:
04. 12. 2012 23:22
04. 12. 2012 23:22
luboz: ano o aktuálním