Tohle bych dal za vinu systému, já mám 4.4.4 a na té G3 bude beztak taky, ale těžko přesně usoudit.
Ještě by to šlo testnout se SVOX nebo Acapela, ale to se mě nechce.
S8 +
313
31. 01. 2012 16:45
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
01. 11. 2014 10:23
01. 11. 2014 10:23
Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
Návod na zprovoznění českého, slovenského TTS hlasu:
Jestli máte někdo zájem, vyzkoušejte.
1. Připojte zařízení k počítači a vytvořte složku s názvem VocalizerEx
2. Stáhněte a nainstalujte do zařízení tuto aplikaci
3. Navštivte a stáhněte si jazyk. Bude lepší, když si stáhnete Premium High
3. Přejmenujte tento soubor přidáním koncovky .zip otevřete ji
4. Výpis všech souborů a složek .zip v této složce vytvořené krokem 1 (nyní můžete odpojit zařízení)
5. V zařízení přejděte na položku Nastavení> Jazyk a vstup> Text-to-speech výstup a vyberte VocalizerEx TTS
Hotovo, nyní přístroj hovoří vaším jazykem![/b]
Co to je TTS?
TTS je technologie, která umožňuje převádět psaný text na řeč.
Upravil Jirka Krokodýl: odkazy mimo forum vždy do CODE
Jestli máte někdo zájem, vyzkoušejte.
1. Připojte zařízení k počítači a vytvořte složku s názvem VocalizerEx
2. Stáhněte a nainstalujte do zařízení tuto aplikaci
Kód: Vybrat vše
http://ulozto.cz/xSSLnQPK/vocalizerex-tts-1-0-2-3g-apkKód: Vybrat vše
https://vocalizer-nvda.com/downloads#voice-bundles3. Přejmenujte tento soubor přidáním koncovky .zip otevřete ji
4. Výpis všech souborů a složek .zip v této složce vytvořené krokem 1 (nyní můžete odpojit zařízení)
5. V zařízení přejděte na položku Nastavení> Jazyk a vstup> Text-to-speech výstup a vyberte VocalizerEx TTS
Hotovo, nyní přístroj hovoří vaším jazykem![/b]
Co to je TTS?
TTS je technologie, která umožňuje převádět psaný text na řeč.
Upravil Jirka Krokodýl: odkazy mimo forum vždy do CODE
Naposledy upravil(a) kubesmarta dne 01. 11. 2014 10:43, celkem upraveno 1 x.

To už tady Tom dal funkční návod i s obrázkama, zbytečně si vymyslel znovu kolo
a za ty živé odkazy tě tady nebudou mít rádi
a ještě na zastaralou verzi 1.0.2.3g.
Lenovo A7000
78
29. 12. 2011 22:53
Odesláno:
02. 11. 2014 11:32
02. 11. 2014 11:32
Pořád se snažím zprovoznit ty tts-ka. Zkusil jsem znovu stáhnout ty "aditional resources" plus na zkoušku polský tts. V adresáři Sygic však nic nepřibylo. Tak jsem hledal a našel v interní paměti telefonu složku LoquendoTTS - ta tam nebyla a v ní byl i ten polský tts "Zosia". Nevím k čemu se to tam nahralo, když se to v menu telefonu neobjevilo a sygic s tím taky nespolupracuje. Takže pořád "banán".
PS. Nefungujou ty tts-ka náhodou jenom na Kitkatu?
PS. Nefungujou ty tts-ka náhodou jenom na Kitkatu?
Motorola M3888 - Nokia 3410 - Sony Ericsson S700i - Sony Ericsson W910i - Sony Ericsson X10i - LG L9 - Lenovo A7000 - Xiaomi Redmi 5 Plus
Programů pro převod textu na řeč je více a mezi ně patří i ten VocalizerEx a také LoquendoTTS, každý je jiný.
Pokud jsi četl, tak mě a Tomovi to funguje bez nějakých "aditional resources", proč to tady někdo vypustil, tak to nevím, ale neber to jako dogma.
Verzí systému to klidně může být, ale jistotu budeš mít s otestováním SVOX nebo Acapela, to jsou další programy pro převod a jsou v Play. To jsem psal, že se mi nechce, protože mi VocalizerEX od Nuance plně vyhovuje.
Pokud jsi četl, tak mě a Tomovi to funguje bez nějakých "aditional resources", proč to tady někdo vypustil, tak to nevím, ale neber to jako dogma.
Verzí systému to klidně může být, ale jistotu budeš mít s otestováním SVOX nebo Acapela, to jsou další programy pro převod a jsou v Play. To jsem psal, že se mi nechce, protože mi VocalizerEX od Nuance plně vyhovuje.
SVOX i Acapela mi taky fungovali bez problémů, ale obě jsem zkoušel v kombinaci s iGO PRIMO (Acapela mi připadala lepší).
Nejlepší je asi to Loquendo, ale to bohužel neexistuje v češtině, takže je třeba vyzkoušet jiné varianty.
Ono v samotném Androidu bude fungovat asi všechno, ale dostat to pak do konkrétního navigačního SW, bude horší.
Opravdu ale není třeba instalovat žádné TTS rozhraní přímo z prostředí Sygicu.
Komu to funguje i v Sygicu, ten má právě 4.4.x (ale to není nic ověřeného).
SVOX i Acapela mi taky fungovali bez problémů, ale obě jsem zkoušel v kombinaci s iGO PRIMO (Acapela mi připadala lepší).
Nejlepší je asi to Loquendo, ale to bohužel neexistuje v češtině, takže je třeba vyzkoušet jiné varianty.
Ono v samotném Androidu bude fungovat asi všechno, ale dostat to pak do konkrétního navigačního SW, bude horší.
Opravdu ale není třeba instalovat žádné TTS rozhraní přímo z prostředí Sygicu.
Mobil Plus User
Zařízení:
Lenovo A7000
Lenovo A7000
78
29. 12. 2011 22:53
Odesláno:
02. 11. 2014 15:03
02. 11. 2014 15:03
Už jsem ze zoufalosti vyzkoušel všechno, včetně toho aditional resources a stažení polského tts, abych věděl jestli to něco udělá. A našel jsem pak složku Loquendo na interní pamětí. Takže jsem to tady napsal jen jako info co to udělá když na to někdo tapne. Můj telefon už nebude upgradovany na kitkat, takže budu mít asi smůlu. Jestli tady bude někdo kouzlit a zprovozní to na 4.1, tak to mu smeknu. Zatím tedy mé pokusy se zprovozněním tts končí.
Motorola M3888 - Nokia 3410 - Sony Ericsson S700i - Sony Ericsson W910i - Sony Ericsson X10i - LG L9 - Lenovo A7000 - Xiaomi Redmi 5 Plus
To tom$oft:
mohl by si sem, prosim, dat jeste jednou ten archiv TTSCzech.zip, tamten mi nefunguje...diky
mohl by si sem, prosim, dat jeste jednou ten archiv TTSCzech.zip, tamten mi nefunguje...diky
Samsung J5 duos, Android 6.
Měl jsem nějaký error na webu... už by to mělo jít, ale jinak to máš v SZ 
Diky moc...nicmene na android 4.0.4 to proste nejede :/
Samsung J5 duos, Android 6.