754 příspěvků
freewall
Mobil Profi User
Zařízení:
Huawei P20 Pro, Android 10
Odesláno:
29. 09. 2015 20:13
Re: iGO NextGen - rady jak nastavit a vyladit
Pecka.... funguje to :)
Obrázek

Obrázek

Akorát ty ikony musím vyrobit ještě větší - tahle je 64x64.... snad ještě někde vyškrábnu 100x100, které jsem si dělal myslím pro BeOnRoad
Mobil Profi User
freewall
Mobil Profi User
Zařízení:
Odesláno:
30. 09. 2015 07:34

Tak jsem se Olesko radoval předčasně - některé ikony se zobrazují a některé ne. Musí mít nějaké spšl vlastnosti? Přitom jsou podle mne všechny stejné - .bmp formát, 100x100, 300 DPi, 8bitová hloubka. Řešení vidím, že ty co se nezobrazí, nechám bez vlastní ikony a měla by se zobrazit ta kml zeměkoule, že?
Mobil Profi User
freewall
Mobil Profi User
Zařízení:
Odesláno:
30. 09. 2015 08:29

Vyřešeno - názvy kategorie a ikony nesmí obsahovat diakritiku :)

Kdo má zájem, zde máte na zkoušku pár kategorií bodů z poi.cz:

Kód: Vybrat vše

http://ge.tt/1T0mEzO2/v/0?c
Naposledy upravil(a) freewall dne 30. 09. 2015 09:28, celkem upraveno 1 x.
Mobil Profi User
Crusy
Mobil Guru
Odesláno:
30. 09. 2015 09:18

Ještě bych se chtěl vrátit k těm křižovatkám (JW ?), respektive vzdálenosti zobrazení. Lze nastavit, aby se např. zobrazila 400m před a po 200m se zobrazila opět navigace? Že by se křižovatka zobrazovala jen po určitou vzdálenost. nastavit metry před mi jde, ale jinak nic. V iGO Primo byla vychytávka v zápisu, kdy byla obrazovka "napůl". Ale na malém displeji nicmoc..
Díky
☆ Samsung Galaxy A5 2017 SM-A520F ☆
Mobil Guru
jan4
Mobil Guru
Odesláno:
30. 09. 2015 15:25

Nový skin pongo v.9.4 Kto mi poradí, ako sem vložím tento skin(zip) ?

Tu je adresa na skin.

Kód: Vybrat vše

http://ulozto.sk/xrywL7rR/the-skin-nextgen-by-pongo-ver-9-4-all-in-one-7z    
olesko - překlad píše:
pongo píše:Aktualizace skinu: změna umístění některých položek v "kokpitu" a nastavení, a uvnitř UX předěláno ozvučení "turn restriction". Testováno jen s pluginy (ux) z původního archivu. Děkuji: arimi, amatér, arkoko, gurjon, Neoss75, Tichij, Vamibg a ostatním
Naposledy upravil(a) olesko dne 30. 09. 2015 19:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Změny ve skinu od předešlé verze
Vernee V2 Pro, v.8.1.0
- Sygic - Premium-v20.7.2-1674_build_210200702-Mod-armeabi-v7a_UserUpload.Net.apk
- iGO_PAL_9.18.27.719974_skin_pongo
- iGO_ISRAEL_9.18.27.687519, skin_arimi
Mobil Guru
freewall
Mobil Profi User
Zařízení:
Odesláno:
30. 09. 2015 17:47

Pokud má TTS hlas fungovat i u varovných značek, tak u mne to nefunguje přesto, že mám zvolené zvukové i zobrazení. Funguje to někomu z vás?
Ještě bych byl rád, kdyby písmo příští odbočky mohlo být třeba tučné. Sice stávající stav je dobrý, ale tučný by bylo ještě lepšejší [SMILING FACE WITH SMILING EYES]. Ví někdo zda lze?

Odesláno z mého HUAWEI MT7-L09 pomocí Tapatalk
Mobil Profi User
freewall
Mobil Profi User
Zařízení:
Odesláno:
30. 09. 2015 18:08

jan4 píše:Nový skin pongo v.9.4 Kto mi poradí, ako sem vložím tento skin(zip) ?
............
Já myslím, že není potřeba vkládat sem a zatěžovat zdejší forum, kdo bude chtít, stáhne si to z tvého odkazu

P.S. Ale když to porovnám s první verzí Ponga z první strany odsud, tak mi tam chybí nějaké soubory
Mobil Profi User
zivotjeboj
Mobil Extra User
Odesláno:
30. 09. 2015 18:17

U varovných značek nefunguje upozornění ani bez tts hlasů. Alespoň mě.
BlackBerry Motion
Mobil Extra User
olesko
Mobil Profi User
Odesláno:
30. 09. 2015 18:50

Crusy píše:Ještě bych se chtěl vrátit k těm křižovatkám (JW ?), respektive vzdálenosti zobrazení. Lze nastavit, aby se např. zobrazila 400m před a po 200m se zobrazila opět navigace? Že by se křižovatka zobrazovala jen po určitou vzdálenost. nastavit metry před mi jde, ale jinak nic. V iGO Primo byla vychytávka v zápisu, kdy byla obrazovka "napůl". Ale na malém displeji nicmoc..
Díky
Každý sw. umožní jen to co umí, ne to co by si přál jeden každý uživatel. Jak jsem již psal, že se něco zobrazí pozdě, nebo dřív je vždy jen subjektivní pocit. Máš možnost JV zobrazit, nebo v nastavení úplně skrýt. Dal jsem zápisy, kterými bylo možno regulovat vzdálenost pro zobrazení u PRIMO (pokud to tedy funguje u NextGen jen dobře), víc už sloužit nemohu.
Dám ti jeden příklad, píšeš tady, že pro PRIMO "byla vychytávka v zápisu, kdy byla obrazovka napůl" (JV). Nevím, kde jsi přišel k takové teorii, ale mohu ti prozradit, že na první minináhled JV pro PRIMO jsem přišel docela náhodou, když jsem se snažil o nastavení něčeho úplně jiného (byl to ten malý náhled JV na navigační mapě). To obrácené, minináhled navigační mapy na podkladu JV, jsem dělal již cíleně. Nikdy však nešlo o "vychytávku" v zápisu, ale o kompletní přepsání stávajícího syntax.
zivotjeboj píše:U varovných značek nefunguje upozornění ani bez tts hlasů. Alespoň mě.
freewall píše:Pokud má TTS hlas fungovat i u varovných značek, tak u mne to nefunguje přesto, že mám zvolené zvukové i zobrazení. Funguje to někomu z vás?
Ještě bych byl rád, kdyby písmo příští odbočky mohlo být třeba tučné. Sice stávající stav je dobrý, ale tučný by bylo ještě lepšejší [SMILING FACE WITH SMILING EYES]. Ví někdo zda lze?
Čemu říkáte varovné značky? DA, nebo TR? U DA je ohlášení pouze zvukem (*.ogg), u TR je při použití TTS hlasu značka čtena.
jan4 píše:Nový skin pongo v.9.4
Kto mi poradí, ako sem vložím tento skin(zip) ?
Víc než možnost upnout skin přímo sem, by bylo přímosnější popsat nový skin. Co je v něm nového? Co opraveno? V čem je lepší? ...
freewall píše:Ale když to porovnám s první verzí Ponga z první strany odsud, tak mi tam chybí nějaké soubory
Na tom nic není. Pro to aby skin fungovat, postačí pouze jeden soubor *.ui a jeden *.lua (což pongo velice dobře ví). Zde není důvod hledat nějaké problémy.
Citáty slavných:
Mark Twain
"Blbce lze povýšit, ale tím nezmoudří."

Svůj dotaz vkládejte do příslušného vlákna. Vše co vím o navigaci iGO NextGen najdete >>> Rady - ZDE <<< a >>> testovací verze - ZDE <<<.
Mobil Profi User
zivotjeboj
Mobil Extra User
Odesláno:
30. 09. 2015 19:06

V nastavení >varování >je možnost nastavení zvukových a vizuální upozornění na různé body výstrah nebo varovných značek. Teď myslím když nemám tts hlas. Tak zvukové nefungujou. Upozorní pouze před odbočením a radar pípne až když jsem vedle něj. Tam by šlo taky někde nastavit aby upozorňoval třeba 300m před ním ne.
BlackBerry Motion
Mobil Extra User
754 příspěvků