Akorát ty ikony musím vyrobit ještě větší - tahle je 64x64.... snad ještě někde vyškrábnu 100x100, které jsem si dělal myslím pro BeOnRoad

Kód: Vybrat vše
http://ge.tt/1T0mEzO2/v/0?c
http://ulozto.sk/xrywL7rR/the-skin-nextgen-by-pongo-ver-9-4-all-in-one-7z olesko - překlad píše:pongo píše:Aktualizace skinu: změna umístění některých položek v "kokpitu" a nastavení, a uvnitř UX předěláno ozvučení "turn restriction". Testováno jen s pluginy (ux) z původního archivu. Děkuji: arimi, amatér, arkoko, gurjon, Neoss75, Tichij, Vamibg a ostatním
Já myslím, že není potřeba vkládat sem a zatěžovat zdejší forum, kdo bude chtít, stáhne si to z tvého odkazujan4 píše:Nový skin pongo v.9.4Kto mi poradí, ako sem vložím tento skin(zip) ?Kód: Vybrat vše
............
Každý sw. umožní jen to co umí, ne to co by si přál jeden každý uživatel. Jak jsem již psal, že se něco zobrazí pozdě, nebo dřív je vždy jen subjektivní pocit. Máš možnost JV zobrazit, nebo v nastavení úplně skrýt. Dal jsem zápisy, kterými bylo možno regulovat vzdálenost pro zobrazení u PRIMO (pokud to tedy funguje u NextGen jen dobře), víc už sloužit nemohu.Crusy píše:Ještě bych se chtěl vrátit k těm křižovatkám (JW ?), respektive vzdálenosti zobrazení. Lze nastavit, aby se např. zobrazila 400m před a po 200m se zobrazila opět navigace? Že by se křižovatka zobrazovala jen po určitou vzdálenost. nastavit metry před mi jde, ale jinak nic. V iGO Primo byla vychytávka v zápisu, kdy byla obrazovka "napůl". Ale na malém displeji nicmoc..
Díky
zivotjeboj píše:U varovných značek nefunguje upozornění ani bez tts hlasů. Alespoň mě.
Čemu říkáte varovné značky? DA, nebo TR? U DA je ohlášení pouze zvukem (*.ogg), u TR je při použití TTS hlasu značka čtena.freewall píše:Pokud má TTS hlas fungovat i u varovných značek, tak u mne to nefunguje přesto, že mám zvolené zvukové i zobrazení. Funguje to někomu z vás?
Ještě bych byl rád, kdyby písmo příští odbočky mohlo být třeba tučné. Sice stávající stav je dobrý, ale tučný by bylo ještě lepšejší [SMILING FACE WITH SMILING EYES]. Ví někdo zda lze?
Víc než možnost upnout skin přímo sem, by bylo přímosnější popsat nový skin. Co je v něm nového? Co opraveno? V čem je lepší? ...jan4 píše:Nový skin pongo v.9.4
Kto mi poradí, ako sem vložím tento skin(zip) ?
Na tom nic není. Pro to aby skin fungovat, postačí pouze jeden soubor *.ui a jeden *.lua (což pongo velice dobře ví). Zde není důvod hledat nějaké problémy.freewall píše:Ale když to porovnám s první verzí Ponga z první strany odsud, tak mi tam chybí nějaké soubory