832 příspěvků
Mattelbc
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Desire Z
Odesláno:
30. 10. 2011 15:38
Re: Navigon - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
Mám stejný problém s Desire Z, zatím bez řešení :/
Mobil Čumil Plus
S4crifice
Mobil Plus User
Odesláno:
30. 10. 2011 17:38

Taky mám Desire Z a měl jsem tyto problémy se starší verzí, teď s tou novou nikoli ... Zkuste zopakovat postup, smazat vždy předchozí data, jinak nevím, čím by to mohlo být ...

Mám ale jiný problém a to, když chci aktualizovat mapy - v Nav fresh jsou Q3 2010, mám stáhnuté Q3 2011, ale když smažu staré a nakopíruju nové i s NFS, tak to píše com checkout, známá chyba ... je nějak možnost zaktualizovat mapy, anebo musím čekat, až budou na fresh?
Díky.
HTC Touch Pro Raphael; VGA (640*480), ENERGY ROM WM 6.5.5 28244
HTC Desire Z CM MIUI ROM + ROOT
Mobil Plus User
sexovani
Mobil Beginner
Odesláno:
30. 10. 2011 18:01

Prosim, tusite nekdo, proc, kdyz pustim APK Navigom se "nekam" nainstaluje ? V seznamu aplukaci ho vidim, ale kde je vi buh. Rozhodne nevytvori adresar Navigon.

EDIT:

Uz jsem slavnej Navigon 4 asi 6krat preinstaloval a stale skvela hlaska, ze je urcen pro zakazniky... Tak ze asi indinstalovat a finito.
Naposledy upravil(a) Kamilos dne 30. 10. 2011 20:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Prispevky slouceny, pouzivej EDIT. Priste uz budes mit VAROVANI ! Nenapominam te poprve.
Mobil Beginner
piserius
Mobil Beginner
Zařízení:
Sony Ericsson Xperia X10mini Pro (320 x 240)
Odesláno:
30. 10. 2011 20:40

Taky problém, postupoval jsem přesně dle návodu MAOrh.
Navigon se nainstaluje, zapnu Fresh, stáhnu mapy, nainstaluju, zapnu je tam hláška, že se musí připojit k netu, dám WLAN a ono mi to napíše hlášku, že se nelze připojit k serveru. Když dam LAN, tak zase nainstaluju mapy, zase zapnu Navigon a zase hláška o síti, dál se prostě nedostanu. Navigon nemám prvně, ale nevím, kde dělám chybu...
Mobil Beginner
PaTER
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire HD, Android 2.3.3 (T-mobil) [800x480]
Odesláno:
30. 10. 2011 22:48

ben89 píše:Ahoj,

ale při navigaci se mi vpravo od názvu ulice zobrazuje značka s vykřičníkem. Když na ni kliknu, vypíše mi hlášku: „Funkce varování před nebezpečnými místy ještě není aktivována. Ověřte si v e-shopu, zda je již dostupná pro vaši verzi softwaru“ a k ní možnosti Storno a Shop. Storno hlášku zavře a Shop neudělá nic.

Přitom varování před radary a detektory průjezdu na červenou mi zdá se funguje. Nenapadá někoho, jak se vykřičníku zbavit?
Vykřičníku se zbavíš celkem snadno. V nastavení je kolonka "Použít internetové připojení" - zvol "Vyp" a Navigon ukonči. Znovu ho spusť a vykřičník je pryč. Přitom radary normálně ukazuje i varuje.
Mobil Čumil Plus
jirka.podzimek
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Česká republika
Odesláno:
30. 10. 2011 23:17

ahoj, zkusím pomoci s navigonem. Je to sice částečné řešení, ale funguje. pokud chceš rozjet navigon bez wifi a netu, tak je potřeba udělat tyto kroky: nastavení, aplikace, správa aplikací a prstem ťuknout na kartu vše. skoro v polovině je Market. ten otevřít, pak smazat data, vynutit ukončení, smazat cache, odinstalovat aktualizace. všechny karty by potom měly být šedé, tzn. neaktivní. pak dát krok zpět, znovu otevřít market a znovu vynutit ukončení. pak by měly všechny karty zůstat neaktivní. pak můžeš vesele na domovskou stránku spustit navigon, a to bez wifi. samozřejmě, že při plánování trasy musíš mít příjem na gps signál, tzn. být někde venku, nebo aspoň vykloněný s okna. Občas mi navigace sice spadne, ale znovu spustím a zadám poslední trasu. někdy, když vám během provozu zahlásí, že nemá gps signál, tak stačí gps vypnou a opětovně zapnout a signál se opět chytí. I přes tyto mírné nedostatky a komplikace je to výborná a přesná navigace do mobilu. Používám ji hlavně při jízdě na kole po městě, když jedu za nějakým zákazníkem
Ještě jsem zapomněl podotknout, že při opětovném spuštění marketu se na něj normálně přihlásíte a automaticky se vám instalujou aktualizace pro android market. Při opětovném spuštění navigonu je však potřeba celý, výše popsaný postup odinstalace android marketu zopakovat... nastavení, aplikace, správa aplikací, atd.
Mobil Čumil Plus
S4crifice
Mobil Plus User
Odesláno:
31. 10. 2011 19:26

Hele, komu to píše chybu, zkuste spustit Navigon Select - mně nejde navigace přes aplikaci Navigon, ale přes Navigon Select, zkuste to ... :)
HTC Touch Pro Raphael; VGA (640*480), ENERGY ROM WM 6.5.5 28244
HTC Desire Z CM MIUI ROM + ROOT
Mobil Plus User
sexovani
Mobil Beginner
Odesláno:
06. 11. 2011 21:20

Nic nepomohlo :( Po spusteni hlaska a konec.
Mobil Beginner
robertovap
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
DELL Streak 5 mini
Odesláno:
07. 11. 2011 21:43

Komu to vyhodí chybovou hlášku že je určen pouze pro zákazníky atp., zkuste to co mi poradil MAOrh.

Založte si v NAVIGON FRESH nový účet. Já jsem pro jistotu vyplnil do adresy jako zemi UK a pomohlo to. Navigaci jsem již otestoval při několika jízdách a na DELL Streaku 5 mini funguje bez problému.

Tímto ještě jednou děkuji MAOrh!
Mobil Čumil Plus
gostly
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
08. 11. 2011 02:57

Zdar všem!
Heleďte, já mám LG OO a pro tenhle telefon není podporovaný aplikací Navigon Select a to je si myslím hlavní problém, proč to stále a dokola hlásí, že program není určený pro mne jako pro zákazníka, ikdyž jsem to zkusil už asi 5x podle zmíněného "osvědčeného" návodu. Takže pokud má někdo stejný problém jako já, nejspíš na verzi Select můžeme zapomenout. Musím ale říct, že Europe běží parádně a bez problémů, jen jestli někdo netuší jak vyřešit problém s nutností být připojený k internetu pokaždé při startu programu :( to je fakt na pytel... Mám Root, takže kdyby se bylo třeba povrtat někde v interních souborech, tak NO Problema :wink: Komu se to povede, dostane ode me hubana :razz:
Mobil Čumil Plus
832 příspěvků