Prosím Vás, potřeboval bych rychle poradit
Chtěl bych se zeptat, nemám přehled.
V telefonu je nainstalován Tomtom 1.1.1 apk mapu má Eastern Europe 900.4617
Je už novější mapa? Na netu jsem našel mapy které byly 910.xxx např. na navitotal, ale nevím, jestli budeu pracovat s TomTom for Android nebo jestli jsou jen do navigací TomTom.
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
x500+
x500+
2
11. 05. 2013 17:06
Odesláno:
11. 05. 2013 19:18
11. 05. 2013 19:18
Re: TomTom - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
Dvě strany zpátky máš link na mapy 905.4754, zřejmě není nic novějšího. Zrovna 2 mapy tahám.
Dík za email.
Ty mapy co jsem našel se použít nedají, nejsou kompatibilní s mapami tomtom určené pro jiné zařízení?
Asi to skončí na iGO Primo. To je do toho táty Prestigia. Já jsem to tehdy nedořešil až nyní kdy jsem něco testoval..
Tyto telefony nemají něják extra hlasitý (rozumějte mi výkonný) repráček. Takže když navigace mluví, tak je jí blbě rozumět, takže lze provozovat jedině z hlasitostí na max. Kdysi jsem testoval automapu a sygic tak tam tomu nebylo rozumět vůbec, proto jsem ustoupil. iGO jsem tehdy nerozjel, dnes ano. Otázka je jestli s ním bude spokojený, ono má moc detailů, menší písmenka, rámečky na kliknutí.
Ty mapy co jsem našel se použít nedají, nejsou kompatibilní s mapami tomtom určené pro jiné zařízení?
Asi to skončí na iGO Primo. To je do toho táty Prestigia. Já jsem to tehdy nedořešil až nyní kdy jsem něco testoval..
Tyto telefony nemají něják extra hlasitý (rozumějte mi výkonný) repráček. Takže když navigace mluví, tak je jí blbě rozumět, takže lze provozovat jedině z hlasitostí na max. Kdysi jsem testoval automapu a sygic tak tam tomu nebylo rozumět vůbec, proto jsem ustoupil. iGO jsem tehdy nerozjel, dnes ano. Otázka je jestli s ním bude spokojený, ono má moc detailů, menší písmenka, rámečky na kliknutí.
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
x500+
x500+
2
11. 05. 2013 17:06
Odesláno:
11. 05. 2013 23:14
11. 05. 2013 23:14
Máš pravdu, ani jedna mapa mi nechodí.
Moderátor
Zařízení:
Huawei P20 lite, android 8
1406
25. 03. 2008 21:18
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
11. 05. 2013 23:55
11. 05. 2013 23:55
Musíte použít vždy mapy, které jsou u instalačky , jiné nejdou použít, protože jsou v instalačním balíčku vygenerovány vždy pouze odbloky pro definované mapy. Ano vyšly již mapy 910, ale to je záležitost posledních pár dnů a třeba se objeví jak na ně i u této verze TT, ale zatím nejdou použít neoficiálně ani v klasických zařízenách TT, nejsou k ním potřebné meta soubory pro odblok.
Mapy 905 vyšly v únoru 2013 a nejsou tedy nijak zastaralé.
Mapy 905 vyšly v únoru 2013 a nejsou tedy nijak zastaralé.
Myslel jsem v minulém příspěvku děkuji za zprávu
!!
To Jirka Krokodýl:
Tak to jo, nemam moc o tomtom přehled, podařilo se mi ho rozjet prvně v životě!
Já našel ty mapy 910.xxx na navitotal, a v těch archivech ty META přibalené nejsou?
To frenki111:
To nebylo tvrzení, ale otázka! Ptal jsem se, jestli jsou pro tomtom pro android jiné mapy, nebo jestli se používají shodné mapy pro Tomtom pro android a i pro ostatní tomtomy (navigace tomtom atp..)
To Jirka Krokodýl:
Tak to jo, nemam moc o tomtom přehled, podařilo se mi ho rozjet prvně v životě!
Já našel ty mapy 910.xxx na navitotal, a v těch archivech ty META přibalené nejsou?
To frenki111:
To nebylo tvrzení, ale otázka! Ptal jsem se, jestli jsou pro tomtom pro android jiné mapy, nebo jestli se používají shodné mapy pro Tomtom pro android a i pro ostatní tomtomy (navigace tomtom atp..)
Moderátor
Zařízení:
1406
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
12. 05. 2013 12:47
12. 05. 2013 12:47
Mapy jsou stejné jako na klasická zařízení TomTom. Ale mapy se rozlišují ne jen podle verze 905, 910 ... ale ještě mají vždy za sebou další čtyřčíslí a ne všechny jsou kompatibilní s Android aplikací TT. A to ještě není vše, i když máš mapu která je kompatibilní s TT android, ještě je třeba mít pro pro přesně daný typ mapy vygenerovaný odblokovací soubor.
Není to tak jednoduché jako třeba u tebou zmiňovaného IGO Primo.
Ale věřím že brzy bude prolomena nová verze TT 1.2 a s ní už budou pravděpodobně i mapy 910
Není to tak jednoduché jako třeba u tebou zmiňovaného IGO Primo.
Ale věřím že brzy bude prolomena nová verze TT 1.2 a s ní už budou pravděpodobně i mapy 910
Už aby to bylo
. No dnes jsem předváděl primo. Táta moc nadšeně nevypadal, zejména pro to, že není cesta po které jede vyznačena rudou nebo fialovou, ale oranžovou, říkal, že zítra bude jezdit tak to zkusí a řekne. Ale když bude chtít vrátim mu tam TT. Já nevím ale v diskuzích všichni píšou že je Igo nejlepší. Já když igo, tak jsem mu na Wince dával igo 2, přehlednější! Z těch mobilních nebyl špatný sigic, ale mluvil mu potichu, oni ty nejlevnější tlf nemají něják ukřičené reproduktorky, a pokud zvukové soubory nejsou nahráté nebo zesílené do limitace (špička špička) v těch nahrávkách, tak tomu není rozumět..
Ten odblokovací soubor se na warez nepřidává k mapám?
Netušíš, jestli mapa Central Europe zahrnuje i zmapování Chorvatsko - Ostrov Krk. Docela ta Central europe vypadá dobře (jsou tam ty nejbližší státy pro nás nejzajmavější, ale to chorvatsko bychom potřebovaly)..
Taky mě nejvíce sednul ten tomtom
Ten odblokovací soubor se na warez nepřidává k mapám?
Netušíš, jestli mapa Central Europe zahrnuje i zmapování Chorvatsko - Ostrov Krk. Docela ta Central europe vypadá dobře (jsou tam ty nejbližší státy pro nás nejzajmavější, ale to chorvatsko bychom potřebovaly)..
Taky mě nejvíce sednul ten tomtom
čím se liší Central Europe a Central Europe and Eastern europe.
Myslel jsem že je to Central + Eastren dohromady, ale z hlediska velikosti to nesedí, samotná central europe je mnohem větší než central and eastren!!!
Zase rusko, ukrajinu, rumunsko a tyhle nepotřebujem, ale to chorvatsko aby tam bylo!
Myslel jsem že je to Central + Eastren dohromady, ale z hlediska velikosti to nesedí, samotná central europe je mnohem větší než central and eastren!!!
Zase rusko, ukrajinu, rumunsko a tyhle nepotřebujem, ale to chorvatsko aby tam bylo!
Moderátor
Zařízení:
1406
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
14. 05. 2013 22:20
14. 05. 2013 22:20
Ty mapy jsou dost rozdílné:
Central europe -
Podrobné pokrytí
Rakousko, Belgie, Česká republika, Dánsko, Francie, Německo, Itálie, Lichtenštejnsko, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Polsko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Švýcarsko, Nizozemsko, Vatican City State
Central & Eastern Europe
Podrobné pokrytí
Německo, Rakousko, Švýcarsko, Itálie, Monako, Malta, Polsko, Estonsko, Slovinsko, Česká republika, Chorvatsko, Maďarsko, Litva, Slovensko, Řecko, Lotyšsko
Částečné pokrytí
Ukrajina (43%), Bulharsko (59%), Rumunsko (16%)
Spojující komunikace
Albánie, Bosna a Hercegovina, Makedonie, Moldávie, Černá Hora, Srbsko, Bělorusko
Central europe -
Podrobné pokrytí
Rakousko, Belgie, Česká republika, Dánsko, Francie, Německo, Itálie, Lichtenštejnsko, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Polsko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Švýcarsko, Nizozemsko, Vatican City State
Central & Eastern Europe
Podrobné pokrytí
Německo, Rakousko, Švýcarsko, Itálie, Monako, Malta, Polsko, Estonsko, Slovinsko, Česká republika, Chorvatsko, Maďarsko, Litva, Slovensko, Řecko, Lotyšsko
Částečné pokrytí
Ukrajina (43%), Bulharsko (59%), Rumunsko (16%)
Spojující komunikace
Albánie, Bosna a Hercegovina, Makedonie, Moldávie, Černá Hora, Srbsko, Bělorusko