Edit: tak jsem stáhl složku od Citroena, nakopíroval do telefonu, nainstaloval cracklou verzi Sygicu, co měl ve složce, spustil a vše jede Nejde teda stahoval další mapy, ale ty jsou zde na fóru.
Moc děkuji za poskytnuté data Citroena, zítra jedu po ČR, tak otestuju
Ano me uz to taky bezi ale rikal jsem ze je to pro me neaktualni protoze kdykoliv portrebuji stahnout mapy tak me to nenabidne Zase na druhou stranu si clovek muze odsud mapy stahnout a kdykoliv je potrebuje nainstalovat Je to asi pro nas jedina moznost jak navigaci pouzivat a ja si myslim ze je to super Takze dekuji za RAR
Zdravím všetkých !
Môj problém spočíva v tom, že som nainštaloval skúšobnú verziu SYGIC z marketu a nefunguje, resp. nenačíta satelity a po 30 sec. sa vypne.
Aby som upresnil problém - pri vizualizácii satelitov načíta aj polohu, rýchlosť ale po prepnutí na navigáciu nieje konekt. so satelitmi a sygic spadne(vypne sa)
EDIT:
Tak som to vzdal - na čas. Nainštaloval som staršiu verziu.
A však bol by som rád, keby mi niekto poradil s problémom - viď príspevok vyššie.
Ďakujem.
Naposledy upravil(a) Kamilos dne 26. 11. 2012 21:34, celkem upraveno 1 x. Důvod:Prispevky byly slouceny. Pouzivej EDIT - viz pravidla.
mel bych trochu "prihlouply" dotaz - vi nekdo jak deaktivovat "Real-Time Traffic" triangle ikonu? Prochazel jsem vsechny mozne menu a stale na to nemohu narazit. Jedna se o maly trojuhelnik ktery po kliknuti ukazuje nehody apod. Ja ho tam nechci a zcela nelogicky me "rozciluje...". Diky za pomoc. /Martin
Prec trojuholnik
by to malo byt
MENU - Nastavenia - Oznamy a zvuky - Oznam o premavke - Oznam - dat prec fajku...
1. Ked zlyhaju vsetky pokusy uviest zariadenie do chodu, je nacase si precitat Navod na pouzitie !
2. Aj ked sa zda, ze niektore veci sa nedaju skomplikovat, vzdy sa najde ktosi, kto to dokaze !
3. Ked sa dari, tak sa dari !
Ahoj, taky se zeptám.
Jak funguje Real time Trafice, ale včera jsem nainstaloval úspěšně tuto navigaci, dnes jezdil po Praze, 2 x byl v zácpě a nijak mne to předem nevarovalo. Upozorňuje to jen na nehody?Nebo i na uzavírky, zácpy, práce na silnici a td? A pracuje to v ČR?
Ahoj zkouším tuto navigaci. Nainstaloval jsem poslední verzi dle návodu. Prostředí map zobrazované při navigaci je fakt pěkné, prostor plastický atd.
Jen jsem zvyklý na autíčko místo šipky. Zběžně jsem prohlédl toto forum a nikde jsem nenašel radu jak na to.
to je ono díky měl sem garmina s mapama navteq-je něco podobnější než sygic do tabletu? vypadá dobře, ale je to jinačí-je nějaká navi podle map navteq?