Nemáte někdo mapu Europe_940_6004 ?
nebo mapa Europe_940_5963 mně nejde napíše mně že není možne na tomhle zařizení -
Mobil Profi User
Zařízení:
Samsung Galaxy note 3
Samsung Galaxy note 3
268
09. 09. 2008 19:22
Odesláno:
27. 11. 2014 23:10
27. 11. 2014 23:10
Samsung Note 3, Samsung S9 plus
Moderátor
Zařízení:
Huawei P20 lite, android 8
1406
25. 03. 2008 21:18
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
28. 11. 2014 09:36
28. 11. 2014 09:36
Re: TomTom - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
Pokud jsi použil mapu včetně DCT z mého návodu včetně aplikace TT Italia, tak se omlouvám, moje chyba, neměl jsem otestováno a zjistil jsem že vložený odblokovací soubor je vadný. V návodu jsem již upravil popis. Pokud jsi tedy použil z návodu, stáhni si následující malinký soubor (132 b) a vyměň ho v mapě
Kód: Vybrat vše
https://webshare.cz/file/6sW4374Td5/europe-100198-meta-dct
Mobil Beginner
Zařízení:
LG-K10 andr 6
LG-K10 andr 6
33
11. 09. 2013 16:18
Odesláno:
28. 11. 2014 10:14
28. 11. 2014 10:14
tak hurá, už se mi to povedlo naistalovat a maká to
ale stahování jsem musel dělat na noťas, přes velké PC mi to prostě nešlo
ale stahování jsem musel dělat na noťas, přes velké PC mi to prostě nešlo
No mohl bys nam sdelit,co bylo spatne ze Ti to neslo?Mozna se ponektery poucime,cemu se vyhnout,apod..
Samsung Galaxy SM-N975F/DS NOTE 10+ DUAL
Samsung SM-T865
Samsung SM-T865
Mobil Member User
Zařízení:
PNA YC 6" 800x480, HTC Artemis, Wildfire, HTC Sensation, Lenovo Yoga Tablet B8080-F Rootnuty
PNA YC 6" 800x480, HTC Artemis, Wildfire, HTC Sensation, Lenovo Yoga Tablet B8080-F Rootnuty
3082
14. 06. 2008 18:18
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
28. 11. 2014 20:42
28. 11. 2014 20:42
precti si par postu nad nim a pochopis.
YC 6" PNA 800x480 - Primo 2.4
HTC Wildfire - root - MiniCMod 2.3.7
HTC Sensation - root - CyanogenMod 11
Huawei Ascend G620s-L01
Huawei P8 lite-ALE L21
HTC Wildfire - root - MiniCMod 2.3.7
HTC Sensation - root - CyanogenMod 11
Huawei Ascend G620s-L01
Huawei P8 lite-ALE L21
Mobil Beginner
Zařízení:
LG-K10 andr 6
LG-K10 andr 6
33
11. 09. 2013 16:18
Odesláno:
28. 11. 2014 23:12
28. 11. 2014 23:12
nemám tušení, proč to nešlo přes velké PC, na něm mám W8bagr3210 píše:No mohl bys nam sdelit,co bylo spatne ze Ti to neslo?Mozna se ponektery poucime,cemu se vyhnout,apod..
na noťasu, přes kterej se mi to povedlo mám W7
Moderátor
Zařízení:
1406
25. 03. 2008 21:18
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
29. 11. 2014 00:18
29. 11. 2014 00:18
Těch možných problémů je více , zde uvedu zákadní "chyby" :
- špatná kombinace verze aplikace a použité složky s daty (verzi aplikace musí odpovídat i jméno podsložky například pro TT Europe musí být složky --- karta/tomtom/com.tomtom.EUROPE)
- špatná kombinace dobrých dat a aplikace s mapou odblokovanu pro jinou verzi aplikace
- může být nekompatibilní obsah souboru metadata.xml (je zde uvedena přesná velikost originální mapy)
- použitá špatá verze aplikace (existují vždy dvě crack verze, jedna která funguje pouze s originál mapou určenou pouze pro danou verzi , v této chvíli mapa 940.6004 - má na konci názvu "O" a verze která zvládá jakoukoli mapu jak typu tak verze a ta má v originálu nakonci názvu "T")
P.S. : No a nepřehlědnutelný je i problém s použitím způsobu kopírování složky. Vždy si je třeba zkontrolovat aby byly zkopírované všechny soubory!!
To jsou ty nejzákladnější "chyby". Právě proto vytvářím instalační balíček, který je otestovaný, funknčí s jakoukoli mapou a pro běžné uživatele i mapu včetně odblokovacího souboru.
- špatná kombinace verze aplikace a použité složky s daty (verzi aplikace musí odpovídat i jméno podsložky například pro TT Europe musí být složky --- karta/tomtom/com.tomtom.EUROPE)
- špatná kombinace dobrých dat a aplikace s mapou odblokovanu pro jinou verzi aplikace
- může být nekompatibilní obsah souboru metadata.xml (je zde uvedena přesná velikost originální mapy)
- použitá špatá verze aplikace (existují vždy dvě crack verze, jedna která funguje pouze s originál mapou určenou pouze pro danou verzi , v této chvíli mapa 940.6004 - má na konci názvu "O" a verze která zvládá jakoukoli mapu jak typu tak verze a ta má v originálu nakonci názvu "T")
P.S. : No a nepřehlědnutelný je i problém s použitím způsobu kopírování složky. Vždy si je třeba zkontrolovat aby byly zkopírované všechny soubory!!
To jsou ty nejzákladnější "chyby". Právě proto vytvářím instalační balíček, který je otestovaný, funknčí s jakoukoli mapou a pro běžné uživatele i mapu včetně odblokovacího souboru.
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC HD2
HTC HD2
1
30. 11. 2014 18:57
Odesláno:
03. 12. 2014 22:24
03. 12. 2014 22:24
Návod na přesun datových souborů tomtom na SD kartu (externí) pro Android KiteKat 4.4.x bez nutnosti ROOTbagr3210 píše:Z SD karty Ti to fungovat nebude...pri predpokladu ze mas Android KitKat...
Muzu potvrdit,ze dle posledniho prispevku od Jirky mi to uz funguje na tabletu LG,ale jedine kdyz to nakopiruji do interni pameti,z SD karty to nejde..
Pokud jsi postupoval dle navodu,musis tam mit i zminovanou slozku EUROPE..Nemas ji asi proto(co se stalo i me),ze starou verzi TT jen prekopirujes a "nahradis" novou!Doporucil bych vse z zarizeni jak na SD karte tak na inter.ulozisti s nazvem TT vymazat a az tak nanovo nakopirovat stazenou slozku TT od Jirky...
TomTom mapy lze jednoduše vložit na externí SD kartu v systému Android 4.4.x KiteKat. Vyzkoušel jsem na SGS4 a SGS5 a funguje, tak předpokládám, že bude fungovat i kdekoliv jinde. A co je nejlepší, vůbec nepotřebujete ROOT zařízení. Dokonce můžete i měnit mapy bez ROOT. Akorát to potřebuje dodržet přesně (!!!) následující postup.
POZOR: Poznamenávám, že pokud nemáte ROOT zařízení, nepoužívejte žádného jiného souborového manažera než toho, který je dodáván se systémem. Ten jediný má totiž přístup k Vašim složkám a souborům, zatímco všechny ostatní jsou "third-party" a tudíž Vám se soubory nic neudělají (ani pořádně nezkopírují natož smažou či přejmenují).
Poznamenávám, že v tomto návodu používám celou cestu k paměťovým zařízením (aby všem bylo jasné, kde se co nachází) a proto adresář "/storage/emulated/0/" je kořen interní paměťové karty, zatímco adresář "storage/exSdCard/" je kořen externí SD karty.
1. Pokud máte již TomTom nainstalovaný, přejděte k bodu 4, ale hlavně si ověřte, že vám TomTom neběží v pozadí (pokud nevíte jak to zjistit, tak prostě začněte s nově resetovaným zařízením).
2. Nejdříve instalujte TomTom dle návodu uvedeném v tomto fóru na interní SD kartu neboli jinak rozšířenou paměť zařízení (do adresáře /storage/emulated/0/tomtom). Pokud máte problémy s nedostatkem místa ve vnitřní paměti, použijte tu nejmenší možnou mapu, co seženete a funguje (nebo si nějakou minimální zaktivujte).
3. Spusťe TomTom a ujistěte se, že Vám vše funguje tak, jak má. Mělo by, protože to takhle rozběhal snad každý na mnoha a mnoha zařízeních. Jestli nedokážete zprovoznit mapu na vnitřní paměti, nemá cenu aby jste četli dál. Jestli Vám vše funguje, vypněte TomTom a ověřte si, že vám neběží v pozadí (pokud nevíte jak to zjistit, tak prostě pokračujte s nově resetovaným zařízením).
4. Spusťte systémového souborového manažera (u SGS5 je to "Moje soubory"), přejděte do paměti zařízení a překopírujte všechny adresáře a soubory ze složky "/storage/emulated/0/tomtom/com.tomtom.italia/" na externí SD kartu do adresáře "/storage/exSdCard/Android/data/com.tomtom.italia/files/". POZOR: Přečtěte si předchozí větu ještě jednou i s adresáři. Opakuji pro jistotu ještě jednou a polopaticky, že výsledkem budou adresáře "/storage/exSdCard/Android/data/com.tomtom.italia/files/files" (všimněte si, že adresář "files" a soubor ".metadata.xml" nejsou v adresáři "com.tomtom.italia", ale v podadresáři "files", takže máte dvakrát za sebou podadresář "files").
5. Nakonec vymažte celé následující dva adresáře i se všemi soubory (týkají se TomTom mimo rootovací oblasti): "/storage/emulated/0/tomtom/" a "/storage/emulated/0/Android/data/com.tomtom.italia/"
6. Spusťte si TomTom a nechte se překvapit...
P.S.1 Když zjistíte, že Vám to všechno běhá z externí SD karty, začnete tam cpát spoustu map a již Vám bude jedno jak jsou velké. Takže pokud nemáte ROOT zařízení a tudíž nemůžete používat prográmek TomTom map changer (o němž byla řeč v tomto fóru dříve), tak mapy jednoduše vyměníte tím, že systémovým souborovým manažerem smažete soubor "currentmap.dat" v adresáři "/storage/exSdCard/Android/data/com.tomtom.italia/files/files/¨. Nemusíte tedy nic přejmenovávat nebo přesouvat do složky "Europe".
P.S.2 Všechno se dá udělat i bez rizika, že v rootovaném zařízení se Vám bude hrabat kdejaký mamlas na dálku, což byl původní a možná rozumný záměr u KiteKat na kterém lidi spravují i internetová bankovnictví...
Moderátor
Zařízení:
SG S9+, SG Gear S3 Frontier
SG S9+, SG Gear S3 Frontier
34228
24. 12. 2006 00:13
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
03. 12. 2014 22:26
03. 12. 2014 22:26
Super navod, diky !!!! 
• Návod jak stahovat ze zahraničních serverů. (Na požádání linky přeuložím.)
• Návod jak založit nové vlákno s programem (aplikací) či hrou.
Marek-xda
Jsi borec,fakt to funguje...
Ale mam maly problem..Mam S4mini a tam se mi slozka ".metadata.xml" nezobrazuje,nechapu proc..Navigace(bod 3 u Tveho navodu) nabehne,ale soubor tam neni..
Jedu presne podle postupu na tabletu LG a tam to je v poho a vse jak popisujes..u S4mini tam proste narazim na to,ze soubor".metadata.xml" tam neni...Kdyz prekopiruji "jen" puvodni files tak to nefacha...
EDIT
Je nutny zadat v mobilu aby zobrazoval skryty soubory,pak se objevi vse co ma,prekopiruje a facha... Diky Marku...
Jsi borec,fakt to funguje...
Ale mam maly problem..Mam S4mini a tam se mi slozka ".metadata.xml" nezobrazuje,nechapu proc..Navigace(bod 3 u Tveho navodu) nabehne,ale soubor tam neni..
Jedu presne podle postupu na tabletu LG a tam to je v poho a vse jak popisujes..u S4mini tam proste narazim na to,ze soubor".metadata.xml" tam neni...Kdyz prekopiruji "jen" puvodni files tak to nefacha...
EDIT
Je nutny zadat v mobilu aby zobrazoval skryty soubory,pak se objevi vse co ma,prekopiruje a facha... Diky Marku...
Samsung Galaxy SM-N975F/DS NOTE 10+ DUAL
Samsung SM-T865
Samsung SM-T865