Mám SGSII GT-i9100 dříve s Android 4.0.4.
Adresář byl sdcard/Tomtom/com.tomtom.italia
Mapy fungovaly v pořádku.
Poté jsem upgradoval na telefonu Android 4.4.4 od Cyanogenmod.
Telefon má root a pouřil jsem aplikaci SDfix i když nebyl problém s zkopírováním dat na SD.
Zkoušel jsem X verzí tomtom, nyní se pokouším o verzi TOMTOM 1.4 (com.tomtom.europe) s 950.6492
Když zkopíruji z PC na sdcard složku tomtom\com.tomtom.europe obsahuje Files a Metadata.xml.
Ve složce /tomtom je ješte TT_Europe_v1.4_T.apk
Spustím instalaci a nainstaluje Tomtom do telefonu.
Zvláštní je, že má trochu jinné adresy interní pamět a sdcard nežli starý android 4.0.4.
Vytvoří se složka interní paměti /storage/sdcard0/android/data/com.tomtom.europe
A na sdcard se vytvoří složka /storage/sdcard1/android/data/com.tomtom.europe
Obě složky jsou prázdné. Do složky /com.tomtom.europe na sdcarad1 (což je paměťová karta)
vložím složku Files (obsahující mapu a voices) a soubor metadata.xml
Pustím TomTom a hodí hlášku "Nenalezeno žádné připojení k síti".
Zkoušel jsem dávat soubor metadata.xml i na interní uložiště do /storage/sdcard0/android/data/com.tomtom.europe
Stále se nehohu této hlášky zbavit. Ani v nastavení v telefonu, když přesunu aplikaci tomtom na pamětovou kartu nepomůže to.
Snažil jsem se hledat v systémových souborech telefonu tomtom, pokud je tomtom instalován v telefonu je uložena kopie balíčku *.apk
v data/app/com.tomtom.europe.-1.apk a dále jsem našel soubory data/data.com.tomtom.europe/Soubory
Tyto soubory jsou v telefonu nehledě na to zdali je tomtom nainstalován do interní paměti nebo přesunut na sdcard.
Soubory:
app_keystore
cache
files
lib
shared_prefs
Neni kámen úrazu v metadata.xml ? zkoušel jsem přepsat adresu z "file://mnt/sdcard/tomtom/com.tomtom.europe"
na "file://storage/sdcard1/android/data/com.tomtom.europe" ale bez úspěchu.
Nebo vkládat soubor metadata.xml do všech složek souvisejích z tomtom.
Dělám nekde chybu ? Dík za pomoc