164 příspěvků
milan77
Mobil Guru
Zařízení:
Sony Xperia Z5 Compact
Odesláno:
12. 06. 2012 05:56
Re: iGO MyWay - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
Jaká ikona? Musíš to apk nainstalovat, to jsi udělal? Prostě v ES file exploreru, Astru, atd spustit to apk, pak se ti to nainstaluje, nestačí jen nakopírovat na kartu
Sony Xperia Z5 Compact
Mobil Guru
X46X
Mobil Extra User
Zařízení:
HTC One, HTC One X, HTC Sensation, HTC TyTN II
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
18. 06. 2012 10:29

Narazil jsem na problém s posledními mapami od NQ, v místě kde by měla být ikona hlídky policie z důvodu častého měření vidím ikony mýtné brány, tím pádem mi i TTS varování nesmyslně hlásí že je to silnice s mýtným. Potřeboval bych asi nějak prohodit tyto ikony, nejedná se ale o poi, tudíž nevím jak to provést. Poraďte prosím. Dík
Zeptáš-li se na to co nevíš, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.
Čím více určitou věc potřebujete, tím spíše ji nenajdete.
Nikdo není dokonalý..! I hovno má své mouchy!
Mobil Extra User
luboz
Mobil Guru
Zařízení:
HTC Desire
Odesláno:
18. 06. 2012 12:04

Zda sa ze Primo pre android uz existuje!!! Len je potrebne, aby to niekto releasol a nasledna aj upravil nativnu kniznicu, co v pripade aktualne tu dostupnej verzie trvalo niekolko mesiacov...

Kód: Vybrat vše

http://www.pearl.ch/ch-a-PX8758-5483.shtml
http://de.shopping.com/navgear-5navi-mit/Bode3NTVkIY2FSO_T5LtPg==/info
2 x46x: predpokladam, ze zalezi od skinu. Napr. v readme.txt ku Reborn skinu sa pise: "Regular Alerts vs EUR+ Alerts:
If you don't want to use the EUR+ speedcam alerts and want to use the regular format, copy the contents of the "Regular_Alerts" folder into your iGO folder. Then attempt to manually add a speedcamera and deselect the "EUR+" option so that it shows "Reg". The contents of the "Regular_Alerts" folder change the icons that appear on the map. The "EUR+" button changes the rest of the icons and changes the TTS alerts to follow the regular alert system."
Mobil Guru
X46X
Mobil Extra User
Zařízení:
HTC One, HTC One X, HTC Sensation, HTC TyTN II
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
18. 06. 2012 12:09

skusím tedy ikony z reborn skinu, dík. jaký je rozdíl mezi regular a EUR+ ?

EDIT: koukam na ty ikony (jsou u nich obrázky) a ty original maj jiné obrázky pod jinými čísly(tam kde je u EUR+ mýtná brána je u original Policejní hlídka), obávám se tedy že TTS přestane fungovat úplně, nemohu vyzkoušet (v simulaci to radary nehlásí) vyzkouším až večer v provozu..
Zeptáš-li se na to co nevíš, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.
Čím více určitou věc potřebujete, tím spíše ji nenajdete.
Nikdo není dokonalý..! I hovno má své mouchy!
Mobil Extra User
laurel
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung SG S 4 mini DUOS
Odesláno:
21. 06. 2012 06:41

Zdravim panove. Mam nove Galaxy Note s rozlisenim 1280x800 a snazim se nejak updavit IGO aby se roztahlo na cely display. Skin s rozlisenim 1024x600 je stale jako qHD.

Ma s timto nekdo z Vas zkusenost?

Dikes moc
SAMSUNG Galaxy S4 mini DUOS
32 GB Micro sd Class 10
Stock ROM
Historie: HTC TyTyN->HTC HD->HTC HD2->HTC EVO 3D->Samsung Galaxy Note-> Samsung Galaxy S3
Mobil Čumil Plus
luboz
Mobil Guru
Zařízení:
HTC Desire
Odesláno:
22. 06. 2012 06:04

Aktualna verzia ma obmedzenie na zobrazenie 480000 pixelov, t.j. napr 800x600. Viac z toho nedostanes.
Dokial niekto neleakne a nec*akne aktualnu verziu (vyzera na Primo), ktora snad podporuje aj vyssie rozlisenia, tak ostava:
-bud sa zmierit s tym, ze to nie je fullscreen
-skusit sa pohrat, ci aktualna verzia podporuje prikaz "strech" a ak ano, ci sa ho netyka tiez obmedzenie na 480000px. Viac napr tu:

http://www.tomasii.cdc.cz/prikaz_stretch.html
-pospekulovat s roztiahnutim na full-screen prostrednictvom androidu (android 3.1 a novsi). Akurat tusim tu je zrejme treba mierne upravit aplikaciu. BobRoberts svojho casu pustil von nieco take pod pojmom "AnyResolution", akurat vraj mu to fungovalo len ked skin bol nativne 480x320, tak neviem ako to potom vyzeralo. Ja som zatial nemal dovod nieco take riesit...
Mobil Guru
laurel
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung SG S 4 mini DUOS
Odesláno:
22. 06. 2012 07:53

Tak jsem asi nasel.. jdu prozkoumat co se pise v

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1331219
, ale vypada to ze na Galaxy Note to poslape...
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 22. 06. 2012 08:42, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Odkazy mimo forum patria do CODE!! Precitaj si pravidla!!
SAMSUNG Galaxy S4 mini DUOS
32 GB Micro sd Class 10
Stock ROM
Historie: HTC TyTyN->HTC HD->HTC HD2->HTC EVO 3D->Samsung Galaxy Note-> Samsung Galaxy S3
Mobil Čumil Plus
amos.zamba
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
27. 06. 2012 11:46

Mám problém s diakritikou. Pokud chci třeba vyhledat Českou Republiku, když zadám C tak mi nabídne státy s C ale ne s Č. Dělá to i s městy (např. Český Těšín). Je to problém Iga nebo mám něco špatně nainstalováno ?
HTC Diamond + TomTom7 + iGO v8.3.2.93112
Mobil Čumil Plus
cervik
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
29. 06. 2012 20:04

funguje někomu z vás IGO na Samsungu Galaxy S3 přes celej displej?? prosím o radu díky
Mobil Čumil Plus
Mascret1
Mobil Beginner
Odesláno:
02. 07. 2012 09:05

Čísla popisná

Čaute, zkoušel jsem standardně hodit veškeré mapy, poi etc. od NQ do andoid navigace my way, ale ,ám takový problém, že najednou to nenajde polovinu čísel popisných at dělám co dělám.
V igo PRIMO mi to najde 99% a když vše co mám v primu hodím do MY WAY tak to prostě čísla popsiná nějak nenachází. nevíte čím to je a jak vyřešit tento problém?
Mockrát díky za odpověď
Mobil Beginner
164 příspěvků