Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
16 příspěvků

POI do iGO

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
xsub
Mobil Plus User
Zařízení:
Xperia Ray
Odesláno:
11. 07. 2007 21:23
Chrono Leggionaire píše:díky za oba návody :wink:

zkoušel jsem ten druhý postup a jsou tam nějaká ale, tím návodem lze měnit ty ikony pro jednotlivé BZ a to je celkem nepraktické- nejde prostě zadat pro Radary jednotnou ikonu? Je jich na mapě přes tisíc a upravovat každou ikonku se mi s tím opravdu nechce :D

druhá věc- po vypnutí iGO se výše provedené úpravy vrací do normálu, musím ty změny před vypnutím nejdřív uložit, nebo tak něco?

Moc díky za ochotu,pomoc. iGO mám přes pár měsíců a mám s ním najeto několik set kilometrů bezchybně. Teprve ted´ si s ním ale začínám víc hrát

EDIT: zkoušel jsem to ted´ i pomocí POI exploreru, ale zde to jde taky měnit až v podadresářích jednotlivých BZ, bohužel adresář Radary měnit nejde..zkoušel jsem dát volbu Vybrat vše, ale za tohoto stavu není možno použít volbu edit POI..ale aspon něco pozitivního jsem zjistil, když upravím ty ikony pomocí POIexploreru, tak mi zůstanou změněné v iGO natrvalo, což bohužel při změně v PPC neplatí..tak aspon že tak :) upravovat to při každém zapnutí programu by se mi moc nelíbilo

Tak nevím, kde je problém, ale mě to zůstává natrvalo při použití obou postupů.

A pokud chceš změnit ikony hromadně pro více POI (5, 10, tisíce :-) ) tak v POIexplporeru stačí dát "vybrat vše" (u mně "Select all" - buď v menu Edit, nebo v kontextu přes pravý tlačítko) a potom dát "Change icon" - opět přes pravý tlačítko v seznamu POI. Pak už jenom vyexportovat upravené POI do PDA a případně uložit projekt coby zálohu pro případ HR PDA :-)
Naposledy upravil(a) xsub dne 11. 07. 2007 21:45, celkem upraveno 1 x.
Mobil Plus User
Chrono Leggionaire
Veterán
Zařízení:
iPhone 4 32GB
Odesláno:
11. 07. 2007 21:45

no jasně.. :) opravdu moc díky, stačilo trošku víc přemýšlet a možná bych na to taky časem přišel :-D mezitím jsem si ty wifiny upravil v POIExploreru jednotlivě..(na)neštěstí jich pořád není v ČR takové množství ..jaký v iGo používáš skin,jestli se můžu zeptat?
◙ HTC Shift
◙ Nokia N900
◙ HTC Rhodium
◙ Apple iPhone 4
Veterán
xsub
Mobil Plus User
Zařízení:
Xperia Ray
Odesláno:
11. 07. 2007 21:51

Skin používám standardní. Zkoušel sem Riks 4.6e a ještě asi dva další, ale vždycky mi něco vadilo. IGO mám už skoro půl roku a na ten standardní sem si zvykl. Mám jen pár úprav v sys.txt a drobný úpravy barevnosti ve schématech - noční barvy do modra a zobrazení trasy červeně.
Kdybych měl Rikse k dispozici hned po přechodu z Tomtoma 6, tak bych si ho asi nechal, ale teď už sem si zvykl na IGO, tak už moc neexperimentuju.
Mobil Plus User
Chrono Leggionaire
Veterán
Zařízení:
iPhone 4 32GB
Odesláno:
11. 07. 2007 21:58

mohl by jsi mi toho Rikse-4.6e hodit? případně stačí odkaz, kde půjde stáhnout..sháním ho zde i an jiném fóru a zatím bezúspěšně..pokud můžeš připsat, v čem Ti konkrétně tento skin nevyhovoval, tak budu jen rád
◙ HTC Shift
◙ Nokia N900
◙ HTC Rhodium
◙ Apple iPhone 4
Veterán
xsub
Mobil Plus User
Zařízení:
Xperia Ray
Odesláno:
12. 07. 2007 05:01

Bohužel, už sem ho smazal, ale najdeš ho určitě na ppcwarez.org, nebo 4pda.ru, nebo na jiných forech, už přesně nevím odkud sem to stáhl.
Vadilo mi ovládání, přišel mi trochu přeplácanej a některý údaje sem mi zobrazovali špatně nebo vůbec (třeba výška). Ale jak sem psal, je to o zvyku. Já už si zvykl na ten originál od i-go.
Mobil Plus User
sejvi
Mobil Beginner
Zařízení:
SE K750i
Odesláno:
12. 07. 2007 07:29

Na tomtu foru se skin RIKS hodne resi:

Kód: Vybrat vše

http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=19106
Tady jsem ti dal primy odkaz na stazeni souboru:
viewtopic.php?p=19915