3 příspěvky •Stránka 1 z 1
Mobil Plus User
Zařízení:
Huawei ascend Y300 + 8gb kingston
Huawei ascend Y300 + 8gb kingston
66
27. 12. 2006 11:30
Odesláno:
09. 05. 2008 21:33
09. 05. 2008 21:33
Nějakym neprávem se u mýho HP iPAQ 114 ztratily ikonky v nastavení ... mam originální romku WM 6. Prostě když vlezu do nastavení tak jen bílo a nic:-(( Můžete mi někdo poradit... nechce se mi dělat Hard reset popřípadě jak nejlíp zálohovat installovaný programy, abych o všechno nepřišel. Díky
Každý je hrdinou svého příběhu
Motorola MPX200, HTC Wildfire, huawei ascend y300, Prestigio 5455
Motorola MPX200, HTC Wildfire, huawei ascend y300, Prestigio 5455
Mobil Member User
Zařízení:
HTC Kaiser 8Gb
HTC Kaiser 8Gb
1278
27. 05. 2007 15:09
Odesláno:
10. 05. 2008 12:19
10. 05. 2008 12:19
Re: Zmizly ikonky v nastavení
No ja bych to na HW videl
Asi jsi neco vymastil se systemem. Co se tyce zalohy ,tak je to fajn vec ,ale po obnoveni budes tam kde jsi byl . Pro kontakty ,emaily atd. muzes pouzit SPB backup (mj. dela i kompletni zalohu) .
Mobil Extra User
Zařízení:
SE Xperia Arc S
SE Xperia Arc S
560
21. 03. 2008 13:34
Odesláno:
11. 05. 2008 11:59
11. 05. 2008 11:59
Re: Zmizly ikonky v nastavení
Mne sa stalo nieco podobne, ja som si ale dokonca adresar Nastavenia cely vymazal
Vyriesil som to nasledovne a myslim ze by to malo pomoct aj tebe:
-stiahol som SPB Backup a nainstaloval (cz verzia)
-nasledne spustit a ideme na to
-vybrat Uzivatelska zaloha - Dalsi
-klik na Systemove data a nasledne klik Moznosti
-klik na Zaloha Souboru a nasledne klik Upravit
(samozrejme treba tak klikat na to nech to aj stale zostava odfajknute)
-teraz si v tom Vybrat Soubory, nechas vsetko odfajknute, len v adresari Windows -> Nabidka Start
odznacis adresar Nastaveni, proste nech neni zafajknuty.. pripadne ak ho tam nemas ako som ho ja tam nemal bo som ho vymazal tak odznacis cely adresar Nabidka Start.
-nasledne Ok a vytvorit zalohu. Bude to exe subor, najlepsie ho mat na karte aby si ho nezmazol
Potom spravis HR a spustis po HR ten subor ktory ti to SPB Backup vytvorilo, ten ti obnovi vsetko kompet do stavu pred HR akurat vynecha to co si odznacil, cize tie nastavenia budu ok, alebo ked si odznacil cely adresar Nabidka Start, tak programy budu funkcne akurat ti budu chybat zastupcovia ale tych tam uz z program fajlsov lahko nahadzes.
Dufam ze som to nejak zrozumitelne napisal..
Teraz uz mam spravenu komplet zalohu celeho zariadenia cez SPB Backup, obcas obnovujem ked nieco nove instalnem abo tak a funguje po case, no a kedykolvek sa nieco dototo tak spravim HR a obnovenie celeho sys do povod mojich nastaveni trva max 10min..ziadne nastavovania ani nic, len spustit jeden subor
Vyriesil som to nasledovne a myslim ze by to malo pomoct aj tebe:
-stiahol som SPB Backup a nainstaloval (cz verzia)
-nasledne spustit a ideme na to
-vybrat Uzivatelska zaloha - Dalsi
-klik na Systemove data a nasledne klik Moznosti
-klik na Zaloha Souboru a nasledne klik Upravit
(samozrejme treba tak klikat na to nech to aj stale zostava odfajknute)
-teraz si v tom Vybrat Soubory, nechas vsetko odfajknute, len v adresari Windows -> Nabidka Start
odznacis adresar Nastaveni, proste nech neni zafajknuty.. pripadne ak ho tam nemas ako som ho ja tam nemal bo som ho vymazal tak odznacis cely adresar Nabidka Start.
-nasledne Ok a vytvorit zalohu. Bude to exe subor, najlepsie ho mat na karte aby si ho nezmazol
Potom spravis HR a spustis po HR ten subor ktory ti to SPB Backup vytvorilo, ten ti obnovi vsetko kompet do stavu pred HR akurat vynecha to co si odznacil, cize tie nastavenia budu ok, alebo ked si odznacil cely adresar Nabidka Start, tak programy budu funkcne akurat ti budu chybat zastupcovia ale tych tam uz z program fajlsov lahko nahadzes.
Dufam ze som to nejak zrozumitelne napisal..
Teraz uz mam spravenu komplet zalohu celeho zariadenia cez SPB Backup, obcas obnovujem ked nieco nove instalnem abo tak a funguje po case, no a kedykolvek sa nieco dototo tak spravim HR a obnovenie celeho sys do povod mojich nastaveni trva max 10min..ziadne nastavovania ani nic, len spustit jeden subor
Sony Ericsson Xperia Arc S
Unlocked Bootloader » DooMKernel v15 » Arconium 3.0a - Experimental Tweaks [4.0.2.A.0.58]
Sony Ericsson Xperia X10mini ● Gingerbread 2.3.7_MiniCM7-2.1.4
Asus P535_128MB RAM ● WM6.1_PDAVIET_Build 21028.1.6.0
Unlocked Bootloader » DooMKernel v15 » Arconium 3.0a - Experimental Tweaks [4.0.2.A.0.58]
Sony Ericsson Xperia X10mini ● Gingerbread 2.3.7_MiniCM7-2.1.4
Asus P535_128MB RAM ● WM6.1_PDAVIET_Build 21028.1.6.0
3 příspěvky •Stránka 1 z 1