Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

Potřebuju pár rad (HTC Touch)

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
hryzalek
Mobil Beginner
Zařízení:
Vodafone 845
Odesláno:
16. 07. 2008 21:09
Potřebuju pár rad (HTC Touch)
Teďka jsem si hrál s Touchem, a přidával a ubíral programy, furt jsem něco zkoušel...

1) Zkoušel jsem HTC Home Customizer ( viewtopic.php?f=17&t=8954 ) .... instalace v poho, ale když chci spustit "Došlo k neočekávané chybě" ... nevíte, jak na to?

2) V HTC Home je počasí, ale je tam jen hlavní město (Praha), nevíte jak tam dát třeba Olomouc?

3) instaloval jsem psShutXP, pak jsem ho odinstaloval, a zůstala mi ve spodní části obrazovky DNES nějaká lišta - prázdná... nevíte, jak odstranit? //SW restart pomohl

4) Obrázek tu má u HTC Home 5 záložek, jak na to?
zatím vše...
předem díky...
Mobil Beginner
Onygzz
Mobil Guru
Odesláno:
17. 07. 2008 13:27

Re: Potřebuju pár rad (HTC Touch)

1.) Zkus nainstalovat jinou (novější) verzi HTC Home pluginu...mě to taky nejelo a takhle sem to vyřešil.

2.)

Kód: Vybrat vše

Go here http://www.accuweather.com/us-city-l...er=accuweather and find the weather page for your city/state/county. Take a look at the URL, on the end, you should see something like: 

locCode=EUR|FI|FI002|HELSINKI|&u=1

(Helsinki is already in the weather file, this is just an example!)

Take a note of this.

The file we need to edit is read-only, and I can't see a way of editing it via activesync/windows. I just got a load of write-protect errors. I got a tool called TotalCommander, it's a freeware file viewer/editor for the PPC.

In TotalCommander, navigate to \Windows\ and open HH_0409_WeatherCities.xml

Once you're inside this file all you need to do is copy an existing entry and make sure you put in the corresponding weather data from the step above. 

Ex.

<city name="Helsinki, FI" locationcode="EUR|FI|FI002|HELSINKI"/>

Easy
3.) Ta lišta je tam defaultně :wink:

4.) viz. bod 1.)

Jestli si to nedokážeš přeložit, nebo budeš mít nějaký jiný trable, klidně mě kontaktuj na ICQ 220264912
Mobil Guru
hryzalek
Mobil Beginner
Zařízení:
Vodafone 845
Odesláno:
17. 07. 2008 14:37

Re: Potřebuju pár rad (HTC Touch)

nainstaloval jsem si HTC Home (

Kód: Vybrat vše

http://www.pocketnow.com/index.php?a=portal_detail&t=news&id=4618
- 6tab version) a chtělo to SW restart PDA... když všechno naběhlo, kousnul se... uplně... sem to resetnul, znova... nevíš co s tím, krom HARD resetu...¨

\\Linky do code!!
Rosa
Mobil Beginner
3 příspěvky •Stránka 1 z 1