Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

Acer n50 premium + CF GPS Itec - PROBLÉM

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
londracek
Mobil Beginner
Zařízení:
MDA TOUCH, MDA Compact III, HTC TOUCH HD II
Odesláno:
15. 06. 2007 18:03
Acer n50 premium + CF GPS Itec - PROBLÉM
Tak jsem si po trablích s BT GPS zařízeními pořídil za 1700 CF GPS od Itecu s domněnkou, že když to bude přímo píchnutý v zařízení, tak to bude v "cajku", krapet jsem se ale spletl, program GPS info, kterej je od Itecu a slouží zřejmě jako ovladač navigaci najde, dokonce naskočí satelity a zobrazí se poloha, čas, rychlost, prostě normálka to jede... Ale IGO 2006 mi absolutně odmítá kartu vzít a o Tom tomovi ani nemluvím, automatický hledání nic a manuální nastavení je jak házení perel sviním, kdyby prosím vás někoho cokoliv napadlo, co by mohlo vést ke zdárnému cíli, tak to sem moc prosím napiště, díky předem, jsem v koncích se silama, asi celej Acer poletí z okna...
Mobil Beginner
FullSoft
Veterán
Odesláno:
15. 06. 2007 19:13

A máš nastavený odchozí COM port pro GPS modul :?: Bez toho to nerozjedeš...

... pomohl jsem ti :?: Tak nezapomeň na Obrázek :wink: :lol:
| Samsung Galaxy Note 10+ 512 GB | Samsung Galaxy A9 Duos (2018) | LG G3 3/32 GB | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot (Android 5 / Windows 10) | Mio C720 | Mio H610 | Prestigio Geovision 4500TMC |
Veterán
londracek
Mobil Beginner
Zařízení:
MDA TOUCH, MDA Compact III, HTC TOUCH HD II
Odesláno:
15. 06. 2007 21:52

tak to jsem nenastavoval, ani nevím, kde to nastavit, abych se přiznal, no jdu to šťourat, děkuji

tak teď mi to došlo, mám tam nastavenej COM 5, normálka přes to GPS info, to si dokonce nastavilo samo , standartně pro GPS, dle manuálu zachovaná rychlost 4800, ale na vyšších to stejnak nešlo, tak nevím...

/// Příspěvky sloučeny - nevkládej více postů po sobě - vizPravidla :!: Pokud chceš něco přidat, edituj předchozí příspěvek :!: Příště by to mohla být Žlutá karta :!:
FullSoft

omlouvám se, nechci zbytečně spamovat,dám si na to pozor.

P.S.: Jenom kdyby to někomu taky podobně haprovalo, tak poradím jediné, vykašlete se na obslužný prográmek GPS info, v záchvatu zuřivosti jsem ho odpálil a pak vše fungovalo na sto procent a bez chyby...
Mobil Beginner
3 příspěvky •Stránka 1 z 1