paměti. Nakonec jsem se rozhodl pro Master Reset, jelikož jsem měl vytvořené zálohy pomocí programu SPB Backup, ale také pomocí programu SmartKeeper, který je přímo v přístroji. Po provedení MR mi telefon delší dobu nešel vůbec zapnout, jen naběhla modrá obrazovka s logem Asusu. Nechal jsem telefon přes noc s vytaženou baterii, kartou a SIM, ráno jsem jej zapl, opět naběhla modrá obrazovka a zobrazoval se navíc symbol načítání.. po několika ( asi sedmi minutách ) se telefon konečně načetl na úvodní stránku, ale všechno šlo hrozně pomalu, zamrzá a čas od času se i vypínal..
a ted k jménu topicu-telefon se tváří že pamětová karta není vložena (SIM funguje OK,ale to není důležité), zkoušel jsem více karet,ale bezúspěšně- přitom na kartách jsem měl všechny zálohy..Hardwarově mi MR provést nejde,i když dříve to šlo v pohodě.. když ho chci zadat v přístroji, tak se několik minut načítá a nic se neděje..Stáhl jsem si program HandyMenu, že zkusím MR provést přes něj, ten se i povedl ( naběhla obrazovka Align screen) jenže telefon byl pořád příšerně pomalý a opět zamrzal... jako poslední možnost jsem si stáhli firmware z asus.cz, s koncovkou *exe, jenže ten lze spustit jen z karty, z přístroje se to nedaří...ještě dodám, že Asus se přes ActiveSync propojí v pohodě. tak díky všem, co to dočetli až sem a pokud nabídnou jakoukoliv radu, tak budu vděčný
Edit///tak už je celkový chod přístroje lepší, smazal jsem ze složky /Windows/Start up/ -asi 6 neznámých *exe souborů..a s telefonem se dá už slušně pracovat..základ úspěchu je,abych nějak zprovoznil tu pamětovou kartu v přístoji