Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
4 příspěvky •Stránka 1 z 1

instalace activesync

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
tweety5004
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
06. 02. 2008 21:38
instalace activesync
Zdravím, tak úplně to sem asi nepatří, ale všichni to nejspíše používáte, tak žádám o radu zde. Nedaří se mi nainstalovat activesync do PC. Když spustím instalaci, tak ještě než se mi objeví jakékoli okno ze kterého by se dalo poktračovat mi počítač hodí okno, "instalace byla předčasně ukončena" a můžu kliknout jen na dokončit. Zkoušel jsem activesync 4.5 i 4.2 ztažené z různých zdrojů a nic. Jediné které jsem nainstaloval byl activesync 3.5, ale ten zase nenajde WM6. Jestli víte někdo jak na to tak mi to prosím napište, už vůbec nevím co s tím. Vítám jakýkoli nápad. :?:
Mobil Čumil Plus
sakoverife
Mobil Guru
Zařízení:
HTC Touch PRO // ROMeOS² 1.70.3//RADIO 1.02.25.32// + 8GB karticka SanDisk
Odesláno:
06. 02. 2008 23:19

jaky je OS?

Jinak bych doporucoval tahat AS rovnou od vyrobce, tady myslim rovnou mrkvosoft.
Pokud ani to nepomuze tak je neco spatneho stvym OS, tak reinstal. Ale to asi neuslysis rad.

Taky je mozny ze se snazis instalovat neco aniz by jsi byl administratorem sveho OS (jen co me napadlo takhle narychlo) :idea:
Mobil Guru
tweety5004
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
07. 02. 2008 08:47

Mám Win XP home, z microsoftu jsem to taky ztahoval a nešlo mi to.
O tom reinstalu jsem taky přemýšle, ale moc se mi do toho nechce. Je to hrozná práce a ještě není jistý, že by to pomohlo. Nikdy jsem ze žadnou instalací problémy neměl, tak snad administrátorem jsem. koupil jsem si PC rovnou s předinstalovaným Win. Jak to když tak mám zjistit nebo se to dá někde najít v PC?
Mobil Čumil Plus
X_Files
Mobil Extra User
Zařízení:
Motorola Droid 4, SlimKat 3 | Motorola Droid Pro, CM7
Odesláno:
11. 02. 2008 19:24

Najdeš to v Ovládací panely- uživatelské účty. Jinak doporucuju jen prejmenovat slozky stareho systemu (pomoci BartPE nebo treba SLAXu) a nainstalovat novej, jak to nepomuze, tak jenom zpet nahodis stare slozky... Abych rekl pravdu, tak jsem se s tim jeste nesetkal.
History: HTC Desire Z (Vision) | Samsung SGH-i600 | HTC TyTN II (Kaiser) | HTC Touch Pro 2 (Rhodium) | HTC P3300 Artemis | HTC Himalaya
Mobil Extra User
4 příspěvky •Stránka 1 z 1