Stránka 1 z 1

HTC p3300 pomoc

Napsal: 23. 02. 2008 11:52
od schopinek
Jsem vlastníkem mobilu htc p3300 artemis. Asi jsem se vrtal ve windowsu a smazal tam nechtěně nějaký soubor, protože mi to hlasí chybu při zapnutí bloetoothu - Chyba 120 změna adresáře. Prosím napište návod jak mám toto opravit, aby to bylo funkční. A pak ještě, když chci odeslat sms tak mi to první napíše - Jednoho nebo více příjemců nelze rozpoznat, nebo je adresa neplatná. Chcete zprávu přesto odeslat? asi tak týden mi to fungovalo, že jsem dal ano a všechno vpohodě se odeslalo, ale teďka když dám ano tak mi to napíše - Zprávu SMS nelze odeslat. Jsem fakt zoufalý. pomozte mi jak toto mám vyřešit nebo mi dejte odkaz kde budou soubory, které jsem nechtěně smazal a kam je mám dát, aby to funogvalo. DĚKUJI MOC

Napsal: 23. 02. 2008 13:28
od Jumbo747
no pokud tam nemas neco duleziteho tak udelej HR. dle meho vratit kontakty a ostatni veci po HR neni nejak zdlouhave

Napsal: 23. 02. 2008 13:38
od schopinek
A co je to HR?

Napsal: 23. 02. 2008 13:48
od Jumbo747
tvrdej reset

Napsal: 23. 02. 2008 14:00
od schopinek
A co mi to udela s mobilem? vymaze mi to data co mam v masine? a nevis prosim te jak se to dela? diky moc

Napsal: 23. 02. 2008 14:16
od Jumbo747
Managing Your Device
Důležité Šifrovaná data na paměťové kartě je nutné před resetem uvolnit jinak
nebude možné je z karty číst. Je lepší si data z karty zálohovat do
počítače a po resetu je opet obnovit. Synchronizaci můžete provést přes
ActiveSync nebo Windows Mobile Device Center.
Provedení hardwarového obnovení původního nastavení
1. Stiskněte a držte klávesy GPS a INTERNET EXPLORER a zárověň
stylusem stiskněte tlačítko RESET.
2. Uvolněte pero, ale tlačítka
dřžte dokud se neobjeví
hlášení o dalším postupu.
Hlášení je videt zde:
This operation will delete
all your personal data,
and reset all settings
to manufacturer default.
Press Send to restore
manufacturer default, or
press other keys to cancel.
3. Stiskněte klávesu odeslat nebo stiskněte jinou klávesu pro ukončení
resetu.
Vymazat úložiště
Dalším způsobem, jak vymazat úložiště zařízení a obnovit veškeré výchozí
nastavení z výroby, je použít funkci Vymazat úložiště. Pokud použijete
funkci Vymazat úložiště, ztratíte všechna data a soubory v úložišti zařízení,
proto nejprve vytvořte zálohu.
Důležité Šifrovaná data na paměťové kartě je nutné před resetem uvolnit jinak
nebude možné je z karty číst. Je lepší si data z karty zálohovat do
počítače a po resetu je opet obnovit. Synchronizaci můžete provést přes
ActiveSync nebo Windows Mobile Device Center.
1. Klepněte na položky Start > Nastavení > karta Systém > Vymazat
úložiště.
2. Zadejte “1234”a pak klepněte na Ano.


To je z meho manualu ale mam take htc mozna pomuze