Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
2 příspěvky •Stránka 1 z 1

Mio A701 - ziaden zvuk pri volani

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
frinejm
Mobil Guru
Zařízení:
Samsung omnia 2, Mio A701, Motorola MPX 220(kedysi) & Siemens C60 :D
Odesláno:
25. 02. 2008 18:25
Mio A701 - ziaden zvuk pri volani
Zdravim, mam celkom problem tak necham si poradit od maniakov cez mobily :).

Mam Mio a701 a vcera som volal vsetko v poriadku islo. O hodinu neskor na to som zase chcel volat ale uz to v poriadku nebolo pri volani na akekolvek cislo mi mio pise ze vytaca a aj telefon na druhej strane zvoni, len ked to ten dotycny zdvihne tak ma nepocuje a ja zase nepocujem jeho je tam ciste ticho ale kredit mi za to vezme, cize fyzicky asi ten hovor prebehne. Vsetci sa mi mozu dovolat a aj ja vsetkym ale nikto ma nepocuje a ani ja jeho.

Skusil som vsetko vymenil som simku za inu a stale to iste.. stale nic nepocujem cize koli operatorovi to nie je. Potom som skusal aj dve uplne ine sim karty kamaratov a moje mio stale sposobuje ze nikto ma nepocuje a ani ja nikoho nepocujem dokonca ani ten vyzvanaci ton.

skusil som uz aj soft reset a aj Hard reset a stale to iste. Neviete nejako poradit ? Som bezradny a nechcel by som aby islo reklamovat.

P.S. a este predtym ako sa mi to stalo prvy krat som sa s nim vobec nehral ani mi nepadol na zem jednoducho nebola pricina toho ze sa tak zacalo spravat. Netusim co je s tym. Ani som nic nenastavoval ani nemenil sim kartu medzi tym poslednym fungujucim hovorom a prvym hovorom kde ma nikto nepocul
Mobil Guru
FullSoft
Veterán
Odesláno:
25. 02. 2008 18:54

Tak problém byl vyřešen - po poslouchání hudby zůstal zaseknutý pohyblivý kontakt od konektoru sluchátek... :wink: Stačilo párkrát znovu sluchátka zastrčit a vytáhnout a vše je v pohodě... :wink:
| Samsung Galaxy Note 10+ 512 GB | Samsung Galaxy A9 Duos (2018) | LG G3 3/32 GB | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot (Android 5 / Windows 10) | Mio C720 | Mio H610 | Prestigio Geovision 4500TMC |
Veterán
2 příspěvky •Stránka 1 z 1