Mam Mio a701 a vcera som volal vsetko v poriadku islo. O hodinu neskor na to som zase chcel volat ale uz to v poriadku nebolo pri volani na akekolvek cislo mi mio pise ze vytaca a aj telefon na druhej strane zvoni, len ked to ten dotycny zdvihne tak ma nepocuje a ja zase nepocujem jeho je tam ciste ticho ale kredit mi za to vezme, cize fyzicky asi ten hovor prebehne. Vsetci sa mi mozu dovolat a aj ja vsetkym ale nikto ma nepocuje a ani ja jeho.
Skusil som vsetko vymenil som simku za inu a stale to iste.. stale nic nepocujem cize koli operatorovi to nie je. Potom som skusal aj dve uplne ine sim karty kamaratov a moje mio stale sposobuje ze nikto ma nepocuje a ani ja nikoho nepocujem dokonca ani ten vyzvanaci ton.
skusil som uz aj soft reset a aj Hard reset a stale to iste. Neviete nejako poradit ? Som bezradny a nechcel by som aby islo reklamovat.
P.S. a este predtym ako sa mi to stalo prvy krat som sa s nim vobec nehral ani mi nepadol na zem jednoducho nebola pricina toho ze sa tak zacalo spravat. Netusim co je s tym. Ani som nic nenastavoval ani nemenil sim kartu medzi tym poslednym fungujucim hovorom a prvym hovorom kde ma nikto nepocul