To já viděl mého wizarda letět už hodněkrát... Ale většinou letěl jen z postele nebo křesla na plovoucí podlahu, takže to zase není taková hrůza. Ale co musím uznat je, že když se o svého mazlíka moc staráte, tak se mu něco stane... Měl jsem ho dva dny nového když se kámošovi podařilo (gestikulací při vyprávění jedné historky) vyrazit mi ho z ruky. To si dal prvního hubana s asfaltem

. Já byl posranej až za ušima, ale foun je v poho... Pak se to o pár dnů později podařilo ještě přítelkyni když se za mnou otáčela a to už jsem řekl, že na to kašlu. Mno a od té doby nic... Jen mi sem tam spadne z postele když s ním náhodou usnu při prohlížení internetu

. Takže moje rada je nestarat se o svého mazlíka zas až tak moc... Dopadá to špatně... Jinak je relativně funkční, jen jednou se stalo, že jsem v něm po akci našel narvanou kartu z bankomatu (nebudu komentovat v jakém jsem byl stavu

). Kartu měl mezi qwerty klávesnicí a displayem jak se vysouvá klávesnice prostě. Od té doby mi při vysunutí klávesnice blbla dotykovka. Bohužel teď při vysunutí nefunguje vůbec. Ale při zasunuté klávesnici v poho... Nevíte někdo co se na něm mohlo podělat?
Qtek 9100 (G3) --> HTC Diamond --> Qtek 9100 (G4) --> HTC Touch PRO --> Nokia E71 --> LG Optimus One --> HP 914c --> HTC Touch PRO 2 (US Cellular)