Všeobecný pokec tykající se Pocket PC :)
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

MDA Compact 2 - Bluetooth problem

Všeobecný pokec tykající se Pocket PC :)
pkubicek
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
05. 08. 2008 08:40
MDA Compact 2 - Bluetooth problem
Zdravím všechny,

vyskytl se mi celkem zásadní problém na mém Mda Compact. Chci nejdřív zkusit, jestli mi někdo neporadíte, než ho hodím do popelnice:D Použivam mda i jako navigace a mám k němu bluetooth gps přijímač. Fungoval normálně asi několik měsíců stejně tak jako všechno ostatní. Bohužel poslední dobou prostě zlobí bluetooth. Někdy mi nejde vůbec v menu zapnout. Zapnu bluetooth a najedu zpět a stejně zaplý není. Nechám ho ležet a za půl hodiny je třeba bluetooth zaplé. Někdy zase musim resetovat několikrat mda a pak už jede. Nekdy sám od sebe, někdy dokonce jde zapnout manuálně. Když spustim navigaci (Igo) tak se normálně spojí a jede. Ale třeba za pět minut vypadne signal, za chvilku zase naskočí, vypadne a takhle furt dokola. Někdy se třeba podaří, že jede i hodinu v kuse. Dělá to prostě psí kusy a absolutně je jedno co dělám já. Někdy jede někdy ne.

Bohužel je to pro mě dost zásadní problém, protože když potřebuju někam jet tak se musím na navigaci spolehnout. Co by to mohlo způsobovat? Nemohl by to být jenom softwarový problém? Zkusil jsem i hard reset ale po několika dnech byl stejný problém. Také jsem vyměnil TomTom za Igo.

PS: Mám WM6

Předem díky za snahu.
Mobil Čumil Plus
Jumbo747
Mobil Extra User
Odesláno:
05. 08. 2008 11:07

Re: MDA Compact 2 - Bluetooth problem

tak testnijinou romku nekdy je spatnej fix na bt
HTC TyTN II
8 GB Micro sd
Win Mobile ver. 6.1
Mobil Extra User
pkubicek
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
06. 08. 2008 14:05

Re: MDA Compact 2 - Bluetooth problem

žadný fix jsem nepoužil.. možná by pomohl ale bojím se, že pokud přístroj pracoval se stejnou romkou více než pul roku bez problému asi bude zakopanej pes jinde..
Mobil Čumil Plus
3 příspěvky •Stránka 1 z 1