zaujalo me tech par radku:
nechci kupovat kazdy 2roky novy mobil
ja mam kazdy 3mesice jiny mobil a taky se povazuju za mobilniho nadsence..

ale asi jinak nez ty..

verim,ze hodne lidi z fora je takovych (kolikrat snad i horsich nez ja)..vzdycky kdyz poridim novy telefon tak doufam,ze by me alespon chvili mohl vydrzet a vzdycky si rikam..tenhle vydrzi aspon pul roku..

..no zatim mi pul roku nevydrzel snad zadny
ale nejde o to utracet a kupovat nove telefony..muzes menit,doplacet,byt doplacen,atd..tech moznosti je tolik..

jinak aby to nebyl takovy uplny OT..
myslim si ze multitouch bude jeste nejakych par tech wm trvat..

..navic pokud vim tak u multitouch nejde o system..ale o pristroj samotny..az budou samotne pristroje pod multitouch fungovat..verim ze nejaka firma si ty wm sama upravy i pro to,aby tam ten multitouch fungoval (viz priklad HTC a ty jeho upravy)..takze si nemyslim,ze by to NAPRIKLAD muselo prijit s WM7..muze to prijit klidne jeste za WM6..akorat se holt budou muset upravit ty systemy podle me..kazdopadne pocitam ze WM7 jeste nejaky ten rok nebude:)..co jsem cetl,tak wm posledni dobou pekne ztraci (z duvodu hybridu a iphonu..)..je to celkem skoda protoze osobne pro me je WM nejlepsi system..hybridi tam je celkem mala podpora..apple si svoje jablicka chrani o sto sest..symbian..dobre dalsi PODLE ME z dobrych systemu ikdyz prece jen..oproti WM je trosku pozadu..nejake ty blackberry systemy to je vlastne taky hybrid takze no cement..a pak mobily "bez" OS..uz ani nemluvim..
u WM je pro me velka vyhoda a velke +,ze si clovek (kdyz umi) muze aplikace delat sam..a ma na to podstatne vetsi moznosti nez treba u toho symbianu..byla by podle me skoda,kdyby WM vymrelo..ale SNAD to nehrozi..
EDIT: a jen jeste dodam..vzpomen si,kolik tisic uzivatelu melo Qtek 9100..myslim si,ze to byl jeden z nejrozsirenejsich PPC..a ted??kolik lidi to jeste ma??v prepoctu opravdu uz jen hodne malo..a to ja ho jeste pred 2ma rokama mel a to ho melo DOST lidi..lidi rychle prechazeji na jine telefony takze problem s necim takovym,jako sakra vsichni pobezme do obchodu musime si koupit novy PDA aby nam fachal WM7..ee..to nebude..navic podpora bude podle me jeste par mesicu po tom na WM6..vzdyt jak dlouho tu je WM6??a porad se pri nastupu WM6 vyrabeli aplikace na WM5..spis bych se bal te "kolonizace" hybridu a extrahybridu (iphonu)..nevim..sice abych nehazel spinu na Iphone..jo priznavam je to hezky..je to dobry..ale ta "omezenost"..nevim..navic co me spis vadi,ze kazdy blbne s Iphonem..a tech par chytrych lidi,co nebezeli hned do obchodu poridit si iphone ale zustali u WM nebo sli do obchodu pro novy PDA aby meli opet WM..tak spis me mrzi ze nekteri z nich si pak cely system upravuji temer na to same co je iphone..

..dobre sice jen vzhledove..ale i tak mi to prijde jako trosku volovina..