Zdravim vsechny,
mam takovy problem: pred par dny jsem zakoupil pouzitou nokii E66 s nevyplnenym zarucnim listem (v presvedceni ze mi ho pak nekde potvrdi, az budu potrebovat)
po dvou dnech pouzivani jsem se rozhodl upgradnout firmware. Na mobilmanii jsem stahl program nokia updater (vygooglil jsem si heslo "upgrade ...E66" a naslo mi to clanek na mobilmanii, kde byl odkaz na ten prog. tak jsem ho rovnou stahl)
Nainstaloval jsem prog a postupoval podle pokynu, asi po 10 minutach telefon naskocil a chtel zadat pin, zadal jsem.... pak nabehl a asi za 2 vteriny mi to napsalo hlasku: "Zamykaci kod:" zkousel jsem 12345, 99999 apod, ale nic

Tak jsem hledal na netu a nasel jsem nejaky odkaz na web kde resili zapomenuty zamykaci kod, byla zde uvedena adresa generatoru neco jako "master pin" vsichni si to tam vychvalovali ale me to kod vygenerovany po zadani imei odmitlo. Dale jsem nasel forum na vodafonu kde mel clovek uplne ten samy problem (stejny telefon i okolnosti) moderator ho odkazal na servis. Zasel jsem tedy do servisu(neznackkoveho), bylo mi zdeleno ze jsem telefon pravdepodobne zaviroval a ze budou muset prehrat firmware natvrdo a ze to bude za 500. Pristi den jsem si pro telefon zasel v domeni ze bude funkcni, ale opak byl pravdou technik mi rekl ze se v tom hrabal cely den a bez uspechu...
Nevite nekdo nahodou co s tim? Uz jsem dost bezradny