Sháníte hru, program nebo cokoliv jiného? Napište si a my se po tom určitě mrkneme :)
15 příspěvků

(H) Toolbar na pohotovostní display Nokia 5230

Sháníte hru, program nebo cokoliv jiného? Napište si a my se po tom určitě mrkneme :)
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
27. 05. 2010 16:36
Re: (H) Toolbar na pohotovostní display Nokia 5230
Meglle píše:Já myslel, že existuje nějaká apps, která to umí i bez Ha*ku.
No, a tohle bude zase ale pro Hack :( To je neštěstí , to je nadělení :iet:
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
Meglle
Mobil Beginner
Zařízení:
HTC EVO 3D
Odesláno:
28. 05. 2010 10:12

Koukám, že mi tady asi nikdo neporadí, ach jo! :wall:
Nokia 5230 symbian v60 5th
Mobil Beginner
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
28. 05. 2010 10:35

No já myslím že ty hledáš něco jako "MobiFunSoft Smart Settings". Je to aplikace která ti někde dá zástupce pod kterým budeš mít přístup k dalším aplikacím atd.

"Jak už samotný název napovídá, jedná se o program s ještě chytřejším nastavením vašeho chytrého telefonu. Chyběl vám v mobilu automatický zámek klávesnice? Chcete zamezit odemknutí klávesnice klasickým způsobem? Nechcete připustit odblokování telefonu Nokia master kódem? A líbilo by se vám rychlé menu „Start“, ne nepodobné tomu z Windows XP? Pak je tato aplikace určena přesně pro vás!"

Ovšem tohle ti zase moc nepomůže protože aplikace je zdarma jen a pouze a jedině pro "Hacked" telefony nebo si aplikaci ocertifikovat což je velice snadný - můžu ti pomoct když tak dlouho hledáš a stále nenacházíš :) Napřed se ale na netu jukni jestli tohle je konečně to co hledáš ;)

Tady je Smart Settings 3.03_CZ_Unsigned:

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/4946308/smart-settings-3.03-cz.rar
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
28. 05. 2010 13:08

ja si stale myslim ze on xce ten bocny toolbar podobny tomu orange tornado. alebo hocico co by pridalo do homescreenu (bez pouzitia GDesku) viac zastupcov apps. ale smart settings mam aj ja, a tiez orange tornado, a k tomu este JBAK. a tak mam duplovany pristup ku vsetkemu co potrebujem a to na 2 kliky. (presne ako to prezentuje Android... LOL)
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Mobil Member User
Meglle
Mobil Beginner
Zařízení:
HTC EVO 3D
Odesláno:
01. 06. 2010 06:34

Vyzkouším, certifikace je v poho, spis do ha*ku telefonu se mi nechce, ani jsem nenašel ha*k na muj telefon na kterém je nejnovější SW.
Nokia 5230 symbian v60 5th
Mobil Beginner
15 příspěvků