1. spojeni s PC
-hruza, hruza, hruza, zkratka o nervy...
-PcSuite sem preinstaloval asi 10x, zkousel sem jak verzi, ktera je na cd, ktery sem dostal k n80, tak tu nejnovejsi verzi z netu, pricemz jsou s obouma stejny problemy
-treba ted mi to najde po pripojeni novej hardware "Nokia N80¤", pak to chce nejaky drivery pro nokia portable device driver, ci co, ale kde mam ty drivery vzit ? v nokia slozce nejsou a na prilozenym cd taky ne, na webu je zas jen todle:
Driver for Nokia Data Cables for Windows 2000/Windows XP
a to uz mam nainstalovany

na jednom foru sem se docetl, ze ten nokia windows portable device je jen toto:
takze to by s tim vubec souviset nemelo...This is due to a windows update concerning windows media player 11, nothing to do with Nokia PC suite. Only workaround I've found so far is to go into device manager and disable (not uninstall, as it will just keep trying to reinstall) any Nokia portable devices.
:arrow: problem je to, ze je ten prenos silene pomalej, chvilema beha jako hodinky a pak se to najednou cely pos*** a hodi to nakou chybu furt neco jinyho naky uplne nesmyslny kecy a ja furt musim vypinat a zapinat telefon a restartovavat PC aby se mi vubec podarilo neco nakopirovat
:arrow: dalsi problem je, ze chvilema proste nejdou instalovat aplikace, to, co nekomu normalne de, me proste nejde a napise ze je soubor poskozen, pak restartnu telefon a PC a zas to de, pak jindy se to zas sekne v pulce instalace apod., furt me to s prominutim takhle s...tve
tak tendle error mi to treba hodilo, prijde mi to i docela usmevny

2. multimedialni prehravac
-jo tak mp3ky na n80, to je dalsi bonus...
at uz poustim jakoukoliv skladbu, tak se proste sekne mezi 10. - 20. vterinou, celej prehravac je proste na minutu seklej, pak se nak sam rozfacha, dam prehrat a sekne se to znova, nebo pisnicku posunu o par vterin dopredu, minutu hraje a pak to samy
- zkousel sem i treba LCG Jukebox (zkratka prehravac 3. stran) a taky, chvili to hraje a pak se to sekne a musim restartnout telefon
3. nejaky drobnosti
- jako, ze pada webovej prohlizec, ale to neni oproti 1. a 2. nic
:arrow: :arrow: :arrow:
- pekne me to stve, FW tam je nejnovejsi v 4.0632.0.38 (je to nejnovejsi, ne?) a nemam IE edici ale je to FW IE edice
-PC suite sem preinstaloval nekoulikrat a zkousel sem vic verzi
- mass storage taky blbne
NAPADA NEKOHO CO DELAT, KROM NAVSTIVENI SERVISU ??? (nemam naladu zas bejt X dni bez telefonu co mam par dni a navic to mam daleko na skalku)
za pripadny chyby se omlouvam