Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
2 příspěvky •Stránka 1 z 1

Nokia N86 8 MP začátečník

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Miras
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
22. 08. 2009 18:50
Nokia N86 8 MP začátečník
Zdravím,mám pár dotazů na tento telefon je to můj 1 se symbianem tak mě nekamenujte :cry:
1.Do jaké složky nahrávat aplikace,hudbu,video.
2.Dají se aktivovat mapy Nokia bez placení?Nebo jaká je nej navigace?
3.Chtěl jsem instalovat aplikaci do tel.a hlásí to že to chce certifikaci.
Vím že se to dá nejak obejít ale je to pro mě šílený postup nenašel by se někdo kdo by to zvládnul z okolí Středních čech.Zadarmo by to nebylo.Díky za názory
Mobil Čumil Plus
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
23. 08. 2009 03:51

Re: Nokia N86 8 MP začátečník

1: vsetko si mozes nahravat napamatovu kartu do ktorychkolvek zloziek cez pripojenie ako "velkokapacitne pamatove ziariadenie! teda sa Ti bude v PC spravat ako pripojeny usb kluc. v galerii sa Ti subory zobrazia nech su kdekolvek, instalacky aplikacii rozbehnes cez nejaky suborovy manazer alebo cez original nokiacky "spravca suborov"

2: ja osobne sa s nokia mapami nekamaratim... najviac pouzivana navigacia do Symbianovych mobilov je momentalne asi Sygic Mobile Maps
tu na fore najdes moju verziu 7.71.5529 ktora ide nainstalovat aj bez certifikatov, je s plnou mapovou podporou a uplne "zadarmo". instalacie je velmi jednoducha

3: na nainstalovanie tychto aplikacii ich potrebujes podpisat certifikatom alebo si hacknut mobil. o certifikat si mozes poziadat (u mna) v teme VYTVARAM CERTIFIKATY
telefon si hacknes pomocou programu HelloOX 2 ktory si tiez najprv podpises svojim certifikatom. ako sa podpisuje si uz najdes na fore ;)
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Mobil Member User
2 příspěvky •Stránka 1 z 1