Dalsi problem mam takyto: chcem vyuzivat ten office v mobile... ale pise mi, ze nemam licenciu... stiahol som si z netu iny a ked som spojil mobil s PC suite nejako to vymysla a pri instalacii ked je uz nakonci mi vypise ze zlyhalo spojenie..... celkovo mi nejako blbne ten suite..... dam tu ikonku, ze "instalacia programov" a vypise mi, ze nema pristup k mobilu.... ja neviem preco to robi
2 příspěvky •Stránka 1 z 1
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia N82 (240 x 320 pixels)
Nokia N82 (240 x 320 pixels)
6
14. 03. 2009 10:12
Odesláno:
16. 08. 2010 14:52
16. 08. 2010 14:52
Zdravim. Chcel by som sa opytat. kupil som si nokiu n97 mini. teraz davaju nokie tie zadarmo navigacie. mam v obale aj vsetko prislusenstvo. chcem sa vsak opytat, ktore to je.... a ci za to musim platit. asi konkretne za navigaciu nie, ale tam musim mat asi pristup k internetu. alebo nie? prosim poradte. a uz ked sem pisem, ak niekto ma nejake dobre aplikacie odskusane, tak by ste mi mohli nejaku odporucit.... dakujem Velmi pekne vopred.....
Dalsi problem mam takyto: chcem vyuzivat ten office v mobile... ale pise mi, ze nemam licenciu... stiahol som si z netu iny a ked som spojil mobil s PC suite nejako to vymysla a pri instalacii ked je uz nakonci mi vypise ze zlyhalo spojenie..... celkovo mi nejako blbne ten suite..... dam tu ikonku, ze "instalacia programov" a vypise mi, ze nema pristup k mobilu.... ja neviem preco to robi
som uz zufaly..... myslel som si, ze si urobim ten mobil ako chcem. ale nejako mi tam nic nejde
preco? ani tu navigaciu neviem 
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung S4, Samsung Galaxy S III, IPhone 5,Asus Eee Pad Transformer.S
Samsung S4, Samsung Galaxy S III, IPhone 5,Asus Eee Pad Transformer.S
54
17. 03. 2009 09:18
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
17. 08. 2010 06:42
17. 08. 2010 06:42
Re: Pomoc s nokiou N97 mini
Ahoj,tak k té navigaci..
Máš tam Ovi mapy,předpokládám,že si je musíš nejdřívě stáhnout do telefonu, protože tam určitě nejsou.Potom za ně platit nebudeš..Ale lepší, něž Ovi mapy..je Garmin a nebo Sygic..oba fungují i na Nokii..Oboje máš v sekci..Symbian...
Máš tam Ovi mapy,předpokládám,že si je musíš nejdřívě stáhnout do telefonu, protože tam určitě nejsou.Potom za ně platit nebudeš..Ale lepší, něž Ovi mapy..je Garmin a nebo Sygic..oba fungují i na Nokii..Oboje máš v sekci..Symbian...
Ozzik
2 příspěvky •Stránka 1 z 1