Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
1 příspěvek •Stránka 1 z 1

N78-nefunguje hudební přehrávač a instalace signed aplikací

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Misacek
Mobil Plus User
Zařízení:
N78,evo3d
Odesláno:
07. 02. 2011 22:22
N78-nefunguje hudební přehrávač a instalace signed aplikací
Ahojte, mám nokii N78, asi tak před 3mi tydny mi začala blbnout nejdřív nešly vubec instalovát podepsané aplikace... stáhnu aplikace v PC podepíšu novým certifikátem který mý platnost nějak do roku 2013 a telefon mi vypíše chyba certifikátu...... u všech aplikací, telefon byl"kdysi" hacknut, už si nepamatuju bohužel čím, je to asi rok a pul, ale HACK asi nějak nevím jak přestal fungovat, protože přez Xplore se do systémových složek nedostanu...mám tam ale aplikaci Modo, pomoci které se to "prý" dá zpravit... nebo nějak obnovit, nevím jak vubec nemám tušení, jenom že to nějak jde.. prej :D. Další problém, který mě štve víc je, že mi nefunguje hudební přehrávač v telefonu... telefon přehrává MP3 v nějakém jiném programu třeba CORE PLAYER nebo i v Xplore se da přehrát zvukovy soubor tak to všechno šlape v pohodě, ale integrovaná přehrávač mi nefunguje, dělá tu věc, že někdy po restartu telefonu, funguje jen chvíli a to tak, že se pustí jedna písnička, běží v pohodě a jak se to přepne na druhou, tak to vyhodí asi 2x nebo 3x hlášku "chyba systému" a s přehrávačem ani nehnu.. nejde nic ani po restartu telefonu vubec... prostě po restartu to uděla to že najedu do přehrávače chci přehrát pisničku ale nic se nestane...Zkoušel jsem ji přehrát OS pomocí Nokia SW updateru a přehrávač fungoval zase jenom chvíli... 1písníčka a kaput.. většinou.. skoušel jsem to přehrávat asi 2x FW mám poslední tuším že je to 30.011... A k té chybě instalace aplikací ještě, chyba nebude v paměťovce, skoušel jsem instalačku zkopírovat na paměť telefonu, ale bohužel furt to samé... bojím se že abych se zbavil těchto chyb budu muset provést na telefonu kompletní formát :( tzn trojmat... a to nechci :((( Prosím pomozte, předem díky a sorry že jsem se trošku rozepsal :D.
Mobil Plus User
1 příspěvek •Stránka 1 z 1