Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

Blokování wifi pro smartphone

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
SiD
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
SE Vivaz Pro
Odesláno:
19. 09. 2011 09:39
Blokování wifi pro smartphone
Nevím jestli píšu na správné místo, ale měl bych tento problém. Ve firmě máme wifi, normálně jsem se na ni mohl připojit přes mobil (SE Vivaz Pro), až do nedávna kdy mi to wifinu sice najde, ale připojit se již nelze. Kolegovi to normálně funguje jak by mělo. Tak si myslím, že nějak přišli na to, že se tam někdo připojuje telefonem a pro ten to bylo zablokováno... Chtěl bych se zeptat, zda je možné, nějak přenastavit wifi v telefonu, nějak pozměnit identitu jak se mobil do wifi sítě hlásí, aby bylo opět možné se připojit... Díky
Mobil Čumil Plus
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
19. 09. 2011 14:58

Re: Blokování wifi pro smartphone

obmedzenie na MAC adresy, manualne Wi-Fi, siet len na certifikaty... obmedzeni moze byt vela.
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Mobil Member User
profa2
Mobil Guru
Odesláno:
19. 09. 2011 15:30

Re: Blokování wifi pro smartphone

Jak píše Rusnak změna MAC adresy v telefonu je aspoň co já vím softwarově nemožné a to bude možná právě to co změnily ve vaší síti proto to nejde pravě vám. co bych zkusil je že, skus te to s jiným nefiremním mobilem nebo jiným zařízením. pak uvidíte jestli půjde nebo ne. Pakliže by to šlo tak nejspíš zablokovali právě jen tu vaší MAC adresu. Pakliže by to nešlo tak je to obráceně net je zablokovaný obecně a povolují se konkretní adresy.
Mobil Guru
3 příspěvky •Stránka 1 z 1