Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
2 příspěvky •Stránka 1 z 1

Nokia Maps 3

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
niemand
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia N82 Black, Nokia SU-8W, Nokia MD-3
Odesláno:
28. 11. 2011 11:52
Nokia Maps 3
Čus, mám problém s Nokia Maps 3.

Do nedávna jsem používal Nokia Maps 2 a byl jsem naprosto spokojen, jenže jsem zjistil, že nejaktuálnější mapy v NM2 jsou několik let staré a když jsem jednou jel autem, tak koukám, že podle map nejedu po silnici, ale rybníkem, protože ta nová silnice už v mapách nebyla. Zkusil jsem to aktualizovat, ale pořád nic. Takže jsem stáhl Nokia Maps 3. Jsou trošku divný, protože když stojim mimo nějakou ulici, tak mi to pořád ukazuje moji pozici někde v nejbližší ulici, NM2 vždycky ukazovali přesné místo kde jsem, no ale to by zas tak nevadilo.

Problém je v tom, že když chci navigovat, tak jako vždy nechám mobil, aby našel moji pozici a pak si kliknu na místo, kam chci jet. Začne to počítat trasu, po chvíli ji to vypočítá a začne navigování, cca po 10 vteřinách se mě to zeptá, jestli chci do online obchodu a že je proto nutné připojení. Když kliknu na ano, navigace se přeruší a mobil se začne připojovat na internet (bezúspěšně, já mám internet blokovanej, aby se mi nikdy nemohlo stát, že se někam připojim) a když kliknu na ne, tak se navigace přeruší a nic se neděje.

Zkoušel jsem povypínat všechny ty věci jako že to ukazuje kde je parkoviště, restarace atd, mapové podklady pro danou zemi také mám, stejně jako jazyk navigace, v nastavení jsem všechny druhy připojení k netu povypínal, tak nechápu, proč to pořád chce lízt do obchodu.

Pokud vim, tak Nokia Maps včetně hlasové navigace mají být zdarma ne? Tak proč mi to pořád píše, jestli chci jít do obchodu a když kliknu na ne, tak mě to přestane navigovat? Nevíte někdo, co s tim může být? Opravdu nechci přecházet na jiný mapy.
Obrázek
+ Android MiniPC MK802+
Mobil Čumil Plus
šulda
Mobil Profi User
Zařízení:
E7 Dark Grey hacked
Odesláno:
28. 11. 2011 13:42

Re: Nokia Maps 3

Protože jsou zdarma až od určité verze, nevím už teď přesně od které, cca. od 3.02 nebo 3.03 a pro N82 nejsou podporované takže by měla pomoci ukradená verze nebo novější telefon.
Člověk se pořád učí Chybové hlášky prosím pište celé a přesně. Jsou velmi důležité. Telefon by neměl být chytřejší než jeho majitel.
Mobil Profi User
2 příspěvky •Stránka 1 z 1