PROSIM o RADU ci POMOC...
Vlastnim mobilni telefon Nokia 6110 Navigator do ktereho jsem kompletne a samozrejme uspesne naistalovat aplikaci Garmin Mobile XT v4.10.60s60.9 kde se tedy v zakladu nachazi BASEMAPa. Potom jsem aplikovat instalaci MAPSOURCE v6.13.6 v PC kam jsem nainstaloval MAPu:City Navigator Europe NT 2008 a us=pesne ji odemknul pro PC/MApSouce aplikaci. Dale jsme si vybral cca 4staty a vytvoril "set MAP", ktere jsme uspesne nahral do telefonu, vse patricne odblokoval a zprovoznil vse OK na 100% funguje/fungovalo. Nicmene jsem chtel nahrat naprosto STEJNOU mapu,ale idelane temer celou krome tusim Polska a Bulharska, kdy datove celkovy SET map ma velikost cca 1,1GB. Opet jsme opakoval kroky potrebne k uspesnemu nahrani do mobilu avse hlasilo OK. Nicmene v GarminMobileXT tedy v navigaci v mobilu N6110 Navigator aplikaci mapu vidim je i tak "velika" nicmene pokud zazoomuju na detaily tak je vse videt (tedy je aktivni a zobrazuje se OK), ovsem ted nastava zasadni PROBLEM a to ten, ze kdyz chci zadat hlednai mista, nebo zadat domaci adresu nebo prostecokliv NAJIT, takm e tohodi hlasku: Pro tuto funkci je potreba PODROBNA MAPA a vice informaci na webu garmina. Jenze ta MAPA je odemcena, funkcni a podrobna!!! Takze kde je problem??? Pomuzete nekdo?
Moje poznatky/zavery:
Mam microSD kartu o kapacite 2GB (tedy dostatecnemista)!
Nicmene karta je bezne v telefonech formatu souboroveho systemu FAT a co ja vim tak z PC souborovy system FAT neumi pracovat/zpracovat soubory jako jednotlive o vetsi kapacine nez 999,99 MB (tedy vetsi nez 1GB), ale jakto, ze zde vsichni uvadite, ze uplne idaalni je nacpat tam Celou Evropu (tedy cca 1,3GB) a je to bez problemu...kdyz by to podle meho "zaveru" nemelo fungovat!
Nicmene z naprosto totozne mapy cele Evropy udelany segment o vleikosti cca 400MB a cca 600MB funguje zda se bez problemu...
Opravdu pozorne ctu vsechno ve foru, ale tohle tam proste neni...
No a dalsi otazky co stale nevidim jako zodpovezene (tedy pro mobilni telefony N6110 Navigator) jsou:
Jak nahrat z MAPSOURCE vlastni body, trasy a jine veci do GMXT? Ikdyz je to zaskrtnute tak to v GMXT porste nikde neni?
Kde se v GMXT v mobilu nachazeji v GMXT vytvorena vlastni mista a trasy?
Dekuji predem VSEM za pomoc a pripadne i resenia odpovedi.
Hezky den...
TRANSLATION (in EasY English
Iam owning Nokia 6110 NAvigator with corectly and working installed Garmin Mobile XT v4.10.60s60.9 and MAPSOURCE v6.13.6 in PC computer. Tahn I have correctly and working MAP:City Navigator Europe NT 2008. 100% working in PC but problem is in DEVICE. If I put over MapSource i.g. 4pcs of countrys in Mapselection and than transfer it to my NOKIA (the mapset is about 400MB IMG) it is working on 100% but I want to have there ALL Europe (its about 1.3GB) but THIS DOESNT WORK... It is showing in MAPs in GMXT in Mobile, it is unlocked and "working" because in big zoom/detail I seeing all detailis but IT CANT NAVIGATE IT CAN FOUND/SEARCH ANY ADRESS, I cant set my HOME NOTHING is searched and so and it only syst that i need detailed map and look for garmin web...but I HAVE detialed map???...And yes satellites ar ON and all are working... So where is the PROBLEM???
Certainly unlocked nubers are putted correctly because internal GPS is found and smaller maps from same mapset (in size approx 400-600MB) are working on 100%. So porblem is i thingSIZE or enything else???
My endings are:
Iam using 2GB microSD card but mobiles correctli format that card od file partition map called FAT (mean FAT16) but this kind of filesystem in PC i.g. doesnt support files large than 999,99MB (so nothing bigger than 1GB)... But all people here typing that ALL is WORKING WELL but I cant get it to WORK...
Please can u ANYBODY help me out with that???
Thanx K.J.
/// Zdvojený post - nevkládej více postů s tím samým problémem - vizPravidla :!: Ten druhý jsem smazal a příště by to bude
FullSoft