Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
4 příspěvky •Stránka 1 z 1

MobiTubia

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Tesi88
Mobil Beginner
Zařízení:
Samsung Galaxy Note ROOTed
Odesláno:
21. 01. 2009 22:17
MobiTubia
nevite nekdo proc mi v mobitubia kdyz vyberu nejaky vydeo tak jde OK ale kdyz vyberu jiny tak mi to vypne celej program.. a kdyz to video pak zkusim znova tak taky.. dela mi to tak u 20% videí.. nevíte čim to je ??
Mobil Beginner
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
21. 01. 2009 23:33

Re: MobiTubia

To se může stát občas, už to vyplo i mně kdysi. Myslím že můžeš zkusit jinou verzi pokud nemáš nejnovější (na webu výrobce je dobrý ucelený výběr). Ale spíš podle mě je problém v RAM paměti - ta 95 obyč tím dost trpí, zkus si pohlídat kolik paměti máš při výpadku. No, nebo taky paměti na drivu C:\ je potřeba mít dost - některý videa se derou tam dokud je neuložíš nebo nesmažeš. Příklad: když stahuju 50 MB video tak to spadne pokud na C:\ nemám dost místa...

Co myslí doktor Hába? :D :D
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
D.Haba
Veterán
Zařízení:
HTC One Silver
Odesláno:
22. 01. 2009 12:01

Doktor Haba? Jakej? :-D

mam stejnej nazor jako ty, problem muze byt v pameti RAM nebo to ze se stahuje velky video a nevejde se do pameti telefonu

zkus aplikaci nainstalovat na kartu, mozna zacne ukladat videa prave na kartu a mohlo by se to zlepsit. jinak s mobitubia zkusenosti nemam. nezkousel sem. valil sem pres emtube (dokud jeste fungoval) a ted kdyz se na neco chci kouknout tak jedu pres skyfire-bohate postaci
Motorola d520>Nokia 5110>Siemens M55>Panasonic X700>Motorola MPx220>Nokia 6681>Nokia N93>HTC TyTN>HTC HD2>HTC EVO 3D>HTC One Silver

Vsechny moje 3D filmy pro HTC EVO 3D jsou konvertovane z FullHD 3D filmu.
Veterán
Tesi88
Mobil Beginner
Zařízení:
Samsung Galaxy Note ROOTed
Odesláno:
23. 01. 2009 22:08

zapnu CPUmon a zkusim to.. na C mám cca 90mb místa na ty videjka co koukám to musí stačit, já sem mobitubia stáhnul ze stránek výrobce hned ten na kterej mě to samo odkázalo.. tak nevim co mám za verzi
Mobil Beginner
4 příspěvky •Stránka 1 z 1