Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
5 příspěvků •Stránka 1 z 1

Aktualizace N73 (product code)

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
PetrFT
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
22. 04. 2009 12:38
Aktualizace N73 (product code)
Zdravím zakoupil jsem použitou N73, bohužel, nevím čím to je, ale je strašně zabržděná, někdy trvá třeba i 5 sekund a více, než se otevře seznam kontaktů nebo složka s aplikacemi atd. Proto jsem se rozhodl telefon aktualizovat na nový firmware. Telefon je tedy šedivka dovezená z německa, takže je třeba abych změnil product code, návod jsem našel na jiném fóru (pomocí programu NSS), takže to nebude problém, jde mi spíš o to, jaký zvolit product code (který by byl nejlepší). Pokud možno aby se jednalo o nebrandovaný product code. Na netu jsem našel tento: product code 0529780, ale nevím co je to zač. Pokud má někdo zkušenosti, tak prosím poraďte. Jinak mám SIM T-mobile, tak hlavně aby to pak bylo funkční pro tohoto operátora. MOC DÍKY!!!!!

// Přesunuto do správné sekce Majky
Mobil Čumil Plus
šulda
Mobil Profi User
Zařízení:
E7 Dark Grey hacked
Odesláno:
22. 04. 2009 15:47

Re: Aktualizace N73 (product code)

Bez jakýchkoliv obav tento Product code použij. Je pro český trh takže obsahuje češtinu a je to čistý FW od Nokie. Jakýkoliv český operátor ti na něm půjde bez problémů. Jen ještě doplním - použij NSS v. 1.0.38.14 a aktualizovanou NPC Suite :wink:
Člověk se pořád učí Chybové hlášky prosím pište celé a přesně. Jsou velmi důležité. Telefon by neměl být chytřejší než jeho majitel.
Mobil Profi User
PetrFT
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
22. 04. 2009 15:57

Paráda! Moc díky! S tou "rychlostí" telefonu už je to k nevydržení a musím vyzkoušet tento krok. Jinak ještě jedna otázka, musím po aktualizaci vrátit do telefonu původní product code? Někde jsem četl, že by to bez navrácení mohlo dělat problémy, ale moc se mi to nezdá.
Mobil Čumil Plus
šulda
Mobil Profi User
Zařízení:
E7 Dark Grey hacked
Odesláno:
22. 04. 2009 16:54

Nezdá se ti to správně :D Product code vrátit můžeš ale nemusíš. Vrátit v případě že by jsi ho nesl prodejci k reklamaci, i když je to u šedivky úsměvný protože to sami museli udělat aby tam dostali češtinu :lol: , ale na funkci telefonu to nemá vliv. Já mám sice pro český trh ale od T-Mobile a taky sem si změnil Product code a nahrál čistý FW. Mám to tak už rok a půl a bez problémů i známým sem toto dělal u šedivek a všichni máme změněný PC :twisted:

Edit: Pro přístup k aplikacím a na spoustu jiných věcí je výbornej JBak Taskman :wink:
Člověk se pořád učí Chybové hlášky prosím pište celé a přesně. Jsou velmi důležité. Telefon by neměl být chytřejší než jeho majitel.
Mobil Profi User
PetrFT
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
23. 04. 2009 09:43

Tak vše se podařilo, celá aktualizace trvala cca 15min. a zatím vše šlape jak má. Díky za rady!
Mobil Čumil Plus
5 příspěvků •Stránka 1 z 1