Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
8 příspěvků •Stránka 1 z 1

POMOC S SMARTCOMGPS 1,55

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
sas
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
26. 06. 2009 13:10
POMOC S SMARTCOMGPS 1,55
ZDAR
mam hacklej n 95, vse probiha v pohode kliknu na vyse uvedenou aplikaci tak se otevre i s mapou ale po par sec. se prepne nazpet na schema s ikonami aplikaci,uz nevim co s tim.dik
Mobil Čumil Plus
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
26. 06. 2009 13:20

Re: POMOC S SMARTCOMGPS 1,55

Esi ty nahodou nemas nejaky patch v rompatcheru aktivni. Se mi zda ze to chce deaktivovat patche.
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
sas
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
26. 06. 2009 13:25

dik mas nejakej postup na ten rom patcher jak to v nem nastavim,bo anglinu jsem ve skole nemel
jeste jsem restaltovat fon ,nainstalovaljsem vse znova,ale v pripojeni pres blutut tam jiz nemam to sparovani pres binpda gps,da se to nejak nainstalovat nebo vytvorit znova.dik
Naposledy upravil(a) sas dne 26. 06. 2009 14:31, celkem upraveno 1 x.
Mobil Čumil Plus
sas
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
26. 06. 2009 13:33

kdyz sem v nem zaskrt disable,tak se uz nezavira ,ale porad naskakuje okno s pripojenim na blutut tam kliknu na binpda gps tak po chvilce na skoci to okno s pripojenim znova

jeste jsem restaltovat fon ,nainstalovaljsem vse znova,ale v pripojeni pres blutut tam jiz nemam to sparovani pres binpda gps,da se to nejak nainstalovat nebo vytvorit znova.dik
Mobil Čumil Plus
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
27. 06. 2009 15:39

Nevím co máš Ty panáčku za problém. Já jen věděl o tom RomPatcheru že musí být OFF. Máš tu aplikaci v češtině? Pokud nee tak ti pošlu nebo uploaduju tady českou verzi. V aplikaci je docela hodně nastavení a myslím že možná tady bude něco špatně nastavený.

Totiž, vůbec nechápu co píšeš - jaký BinPDA GPS a spárování? Jestli pořád ještě nad tím laboruješ tak se pokus ještě jednou mi to popsat.

Jinak ta aplikace je docela dobrá, taky když jezdím po lese si ji zapnu jen tak abych věděl kde jsem :wink:
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
sas
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
28. 06. 2009 13:03

zdar ten binpda gps je nejaka utlita k to tom navigaci ktera spojuje interni mgps pres blutut,v tom smartcomgps je to jak nastaveny?,ten rom patcher mam v ang.smartcom gps mam cj.kdyz tak mi prosim te posli vse co musim nastavit.dik
Mobil Čumil Plus
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
28. 06. 2009 13:22

K TomTomu tehdy musela být ta utilitka to jo, ale šak píšeš že máš N95 a ten má GPS integrovaný a v nastavení aplikace dáš Volby - GPS - Připojeno čekáš na připojení. Po připojení aplikace se vlevo dole zobrazí zeleně GPS. Aplikace si modul GPS najde sama.

Při čekání na GPS signál ten telefon nedržíme v ruce (by ses nemusel dočkat) a hlavně musíme být venku (někteří to neví no).

Píšeš že to máš v CZ tak by to neměl být problém :?

V.I.P.
sas
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
28. 06. 2009 16:15

tak sem fon restartoval pomoci trojhmatu,a uz to fach zrejme tam neco zustalo z predesleho restartu
Mobil Čumil Plus
8 příspěvků •Stránka 1 z 1